Giorgos.q Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα ράδιο cd Pioneer MVH-S120UB αυτο για την ακρίβεια και λέει 4*50w. Το ερώτημα μου μπορώ να βάλω ηχεία πάνω από 50 δηλαδή 60w? Έχω ηχεία pionner 40w και στα ψηλά χαλάει ο ήχος έφτιαξα τις ρυθμίσεις αλλά πάλι το ίδιο. Με 50w στο τέρμα θα δουλεύουν σωστά?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Σαφώς και μπορείς, τα ηχεία οπως και να εχει πρέπει να εχουν μεγαλύτερη ισχύ απο την πηγή
Giorgos.q Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να καει το ράδιο cd? Μπορώ να βάλω και 80 w χωρίς πρόβλημα?
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Αν βάλεις πολύ μεγάλα ηχεία υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρει να τα οδηγήσει σωστά, αλλά μέχρι τα 60-70watt δεν νομίζω να έχεις θέμα. 1
Giorgos.q Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, NikosKallithea said: Σαφώς και μπορείς, τα ηχεία οπως και να εχει πρέπει να εχουν μεγαλύτερη ισχύ απο την πηγή Θα κάψεις τον ενισχυτή (ή τα ηχεία αν ζοριστεί ο ενισχυτής και "τετραγωνίσει" το σήμα) αν το παρακάνεις και δεν θα έχεις και σωστό ήχο. Το σωστό setup είναι να έχεις λίγο μεγαλύτερο ενισχυτή απ'τα ηχεία αλλά να μην τον βάζεις στο τέρμα και τα κάψεις. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα