Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Δες τις θερμοκρασίες που έχεις.. 

Λογικά θα ανεβάζει θερμοκρασίες και θα δουλεύει το φαν για να τις ρίξει.. 

Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει κάποια καθυστέρηση μέχρι να επανέλθει στις κανονικές στροφές. 

Οι θερμοκρασιες την ωρα του gaming ειναι στη ζωνη 60-70 δεν ανεβαινουν παραπανω.Επισης μεχρι μεθαυριο να το αφησεις ανοιχτο αυτο το πραγμα δεν σταματαει να δουλευει δηλαδη ο ανεμιστηρας.Δεν ξερω τι αλλο να πω και γω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Υπαρχει περιπτωση να τρεχει καποιο προγραμμα ιος που να κοβει bitcoin για αλλους;

Οχι φυσικα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα θα το ειχα παρει χαμπαρι αν υπηρχε.Εγραψα πιο πριν οτι ο ανεμιστηρας αρχιζει και δουλευει στο φουλ μετα απο λιγη ωρα gaming και δεν σταματαει ποτε μετα παρα μονο οταν κλεισει ο υπολογιστης.Και οι θερμοκρασιες και της καρτας και του υπολογιστη ειναι φυσιολογικες και κανονικα και εν ωρα gaming.

Δημοσ.

Κάνε custom curve στο afterburner. Βάλε το χαμηλότερο των στροφών που παίρνει αρχικά και μετά καθώς ανεβαινει η θερμοκρασία βάλε steppings που ανεβαινουν και οι στροφές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hln3 είπε

Κάνε custom curve στο afterburner. Βάλε το χαμηλότερο των στροφών που παίρνει αρχικά και μετά καθώς ανεβαινει η θερμοκρασία βάλε steppings που ανεβαινουν και οι στροφές.

Μα δεν μπορω να κανω ουτε αυτο οταν ανοιγει αυτοματα το afterburner ή το aorus engine με ρυθμισεις ξεκιναει αυτοματα και αυτος ο ηχος που δεν σταματαει μεχρι να κλεισει ο υπολογιστης!Ειναι απιστευτο!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Liakosjan είπε

οταν ανοιγει αυτοματα το afterburner ή το aorus engine

Μήπως να τα απεγκαταστήσετε; Ίσως αυτά δημιουργούν το πρόβλημα. 

Δημοσ.
Στις 9/10/2021 στις 12:40 ΜΜ, Liakosjan είπε

Παιδια γεια σας,  Θα ηθελα αν μπορειτε να μου απαντησετε αναφορικα με μια συμπεριφορα της καρτας γραφικων μου.Οταν ξεκιναω να παιξω ενα ψιλοβαρυ παιχνιδι ξεκιναει να δουλευει καπως δυνατα με εναν ψιλο μηχανικο ηχο που ειναι λιγο ενοχλητικος και δεν σταματαει παρα μονο αν γινει τερματισμος λειτουργιας του υπολογιστη ή αδρανοποιηση. Δεν παυει σε μεγαλο βαθμο ο θορυβος με την επανεκκινηση! Επισης να προσθεσω οτι αυτος ο θορυβος ξεκιναει και manual οταν ανοιγω το MSI Afterburner και παταω user define και αυτο δειχνει οτι ξεκιναει ο ανεμιστηρας στο 40%.Αλλα δεν ξερω να δουλευω αυτο το προγραμμα και να βαλω δικο μου σχεδιο και να κανω πειραματα.Παρακατω εχω επισυναψει φωτογραφια με τα specs του υπολογιστη.

Pc Specs.jpg

Η mobo 127 βαθμους τη φάση; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το μόνο που μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη εικόνα, είναι να γίνει δοκιμή της κάρτας σε άλλο PC.

Ναι μονο ενας τεχνικος θα δει τι ακριβως παιζει γιατι εγω δεν βγαζω ακρη.Να εισαι καλα παντως για τις συμβουλες!

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Liakosjan είπε

Ναι μονο ενας τεχνικος θα δει τι ακριβως παιζει γιατι εγω δεν βγαζω ακρη.Να εισαι καλα παντως για τις συμβουλες!

μαλλον ο ανεμιστηρας χαλασε. σε μια παλια καρτα που εκανε θορυβο ξυλωσα τον 1 ανεμιστηρα, κουμπωσα εναν ανεμιστηρα 12 εκατοστα για σασι κ μετα ετρεχε στους 50,55 βαθμους ..συνεχομενα τρεχει, αλλα αρκετα αθορυβα. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα είχα και γω με την gtx1660 ti με τα τρία φανάκια που έχει..είχα δοκιμάσει τα πάντα, φορμάτ , διάφορους drivers, διάφορα προγράμματα για να ρυθμίσω τη ταχύτητα τους αλλά αυτό δούλευε στο τέρμα.μονο όταν τον έκλεινα σταματούσε, μετά από μήνες αποφάσισα να την πάω στο πλαίσιο που έχει εγγύηση και την έστειλαν στον προμηθευτή στη Γερμανία και περιμένω απάντηση...ελπίζω να αντικαταστησουν τα ανεμιστηρακια ή την κάρτα γραφικών.🤔

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, tasosathens είπε

Ίδιο πρόβλημα είχα και γω με την gtx1660 ti με τα τρία φανάκια που έχει..είχα δοκιμάσει τα πάντα, φορμάτ , διάφορους drivers, διάφορα προγράμματα για να ρυθμίσω τη ταχύτητα τους αλλά αυτό δούλευε στο τέρμα.μονο όταν τον έκλεινα σταματούσε, μετά από μήνες αποφάσισα να την πάω στο πλαίσιο που έχει εγγύηση και την έστειλαν στον προμηθευτή στη Γερμανία και περιμένω απάντηση...ελπίζω να αντικαταστησουν τα ανεμιστηρακια ή την κάρτα γραφικών.🤔

Συμπτωματικα μπηκα να πω πως βρηκα επιτελους λυση.Ειδα απο σχολια σε διαφορα φορουμ και στο youtube οτι αν ανοιξεις τον υπολογιστη και αποσυνδεσεις τους ανεμιστηρες και τους ξαναβαλεις οτι το θεμα φτιαχνει και οντως εφτιαξε!!Η συμπεριφορα των ανεμιστηρων μου τωρα εινα φυσιολογικη και υπακουνε πια οταν τους ρυθμιζω με aorus engine κτλ,Τωρα απο την στιγμη που την πηγες πισω οκ ισως σου δωσουν αλλη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...