Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,  Θα ηθελα αν μπορειτε να μου απαντησετε αναφορικα με μια συμπεριφορα της καρτας γραφικων μου.Οταν ξεκιναω να παιξω ενα ψιλοβαρυ παιχνιδι ξεκιναει να δουλευει καπως δυνατα με εναν ψιλο μηχανικο ηχο που ειναι λιγο ενοχλητικος και δεν σταματαει παρα μονο αν γινει τερματισμος λειτουργιας του υπολογιστη ή αδρανοποιηση. Δεν παυει σε μεγαλο βαθμο ο θορυβος με την επανεκκινηση! Επισης να προσθεσω οτι αυτος ο θορυβος ξεκιναει και manual οταν ανοιγω το MSI Afterburner και παταω user define και αυτο δειχνει οτι ξεκιναει ο ανεμιστηρας στο 40%.Αλλα δεν ξερω να δουλευω αυτο το προγραμμα και να βαλω δικο μου σχεδιο και να κανω πειραματα.Παρακατω εχω επισυναψει φωτογραφια με τα specs του υπολογιστη.

Pc Specs.jpg

Δημοσ.

Μάλλον το ανεμιστηράκι πάει για φούντο σιγά σιγά... είναι κάποιο custom; Μας βάζεις κάποια φωτογραφία;

Αν παίρνει αλλαγή το ανεμιστηράκι καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από εκεί.

Μετά για να ρυθμίσεις το fan curve πρέπει να βρεις το αντίστοιχο πρόγραμμα, δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις και με το afterburner... για gigabyte νομίζω δίνει το extreme engine, μπες στη σελίδα της κάρτας σου και πήγαινε στο support να δεις τι προγράμματα δίνει

Αν νομίζεις οτι έχεις υψηλές θερμοκρασίες ίσως να σκεφτείς να προσθέσεις ανεμιστηράκια στο κουτί ή/και να αλλάξεις.

• Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μάλλον το ανεμιστηράκι πάει για φούντο σιγά σιγά... είναι κάποιο custom; Μας βάζεις κάποια φωτογραφία;

Αν παίρνει αλλαγή το ανεμιστηράκι καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από εκεί.

Μετά για να ρυθμίσεις το fan curve πρέπει να βρεις το αντίστοιχο πρόγραμμα, δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις και με το afterburner... για gigabyte νομίζω δίνει το extreme engine, μπες στη σελίδα της κάρτας σου και πήγαινε στο support να δεις τι προγράμματα δίνει

Αν νομίζεις οτι έχεις υψηλές θερμοκρασίες ίσως να σκεφτείς να προσθέσεις ανεμιστηράκια στο κουτί ή/και να αλλάξεις.

κοιτα μηπως συντονιζει κανα πλαστικο μερος η η καρτα επανω στο κουτι απο το μπραγκετ μερια μηπως πηρε γενικα καποια κενα αλλιως θες αλλαγη ανεμιστηρα τον οποιο ευκολα θα βρεις

• Like 1
Δημοσ.

Πριν απο κανα μηνα το ειχα ανοιξει γιατι οταν ξεκιναγε να δουλευει δυνατα ο ανεμιστηρας εκανε εναν μεταλλικο θορυβο και οντως εβρισκε ενα καλωδιο απανω.Αλλα το θεμα ειναι γιατι ξεκιναει να δουλευει τοσο δυνατα το ανεμιστηρακι και αν ειναι ιδεα μου και δεν δουλευει δυνατα γιατι δεν σταματαει οταν κλεινω τα παιχνιδια που το προκαλουν αυτο.Αυτος ειναι πιο πολυ ο προβληματισμος μου το γιατι δεν σταματαει παρα μονο με τερματισμο λειτουργιας.Οταν μπορεσω θα σας βγαλω μια φωτογραφια παντως οταν το ανοιξα το περασα με πεπιεσμενο αερα ολο το συστημα μεσα να καθαρισει.

Δημοσ.

Παιδια απεγκατεστησα εντελως τους drivers και εγκατεστησα εναν παλιοτερο οταν σιγουρα δεν ειχε αυτην τη συμπεριφορα η καρτα γραφικων και τωρα δεν κανει αυτο το θεμα!!Τι λετε να συμβαινει τωρα και τι μειονεκτηματα εχω αν τρεχω παλιοτερο οδηγο στην καρτα γραφικων??

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, triplex1 είπε

με κοντακτ  καθαρισμο , χωρις λαδακι , το λαδακι βλαπτει    https://www.skroutz.gr/s/18357911/Motip-Dupli-090505-Σπρέι-Ηλεκτρικών-Επαφών-500ml.html?from=account_favorites

Το καθαριστικό δεν είναι λιπαντικό το γράφει επάνω αν δεν ξέρεις πως γίνεται η λίπανση σίγουρα θα κάνεις ζημιά

Ο όρος "λάδωμα" είναι γενικός εκτός από ειδικό λάδι συχνα βάζουμε ειδικό γρασο εάν ξέρουμε και μπορούμε 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris_ είπε

Το καθαριστικό δεν είναι λιπαντικό το γράφει επάνω αν δεν ξέρεις πως γίνεται η λίπανση σίγουρα θα κάνεις ζημιά

Ο όρος "λάδωμα" είναι γενικός εκτός από ειδικό λάδι συχνα βάζουμε ειδικό γρασο εάν ξέρουμε και μπορούμε 

σε ρουλεμαν ανεμιστηρα καρτας ποτε δεν βαζεις γρασσο , θα μαζεψει την σαρα και την μαρα μεσα

Δημοσ.

Τα περισσότερα έχουν κουζίνετα και αν δεν ξέρεις πως και που να βαλεις γράσο τοτε ναι θα μαζεψει

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, triplex1 είπε

σε ρουλεμαν ανεμιστηρα καρτας ποτε δεν βαζεις γρασσο , θα μαζεψει την σαρα και την μαρα μεσα

Συγγνωμη αλλα επειδη εχει θαφτει το παραπανω μηνυμα μου μπορεις να μου απαντησεις λιγο που εχω γραψει?? :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liakosjan είπε

Παιδια απεγκατεστησα εντελως τους drivers και εγκατεστησα εναν παλιοτερο οταν σιγουρα δεν ειχε αυτην τη συμπεριφορα η καρτα γραφικων και τωρα δεν κανει αυτο το θεμα!!Τι λετε να συμβαινει τωρα και τι μειονεκτηματα εχω αν τρεχω παλιοτερο οδηγο στην καρτα γραφικων??

Σε μερικά games μπορεί να παίζει καλύτερα ο ένας driver από τον άλλο.. 

Πως το έκανες απεγκατασταση με κάποιο πρόγραμμα? 

Για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι με αυτο https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

από safe mode και τα σβήνεις. 

Μπορεί να είχε θέμα το πρόγραμμα  που κάνει φαν control και με την εγκατάσταση/απεγκατασταση που έκανες να έστρωσε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Σε μερικά games μπορεί να παίζει καλύτερα ο ένας driver από τον άλλο.. 

Πως το έκανες απεγκατασταση με κάποιο πρόγραμμα? 

Για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι με αυτο https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

από safe mode και τα σβήνεις. 

Μπορεί να είχε θέμα το πρόγραμμα  που κάνει φαν control και με την εγκατάσταση/απεγκατασταση που έκανες να έστρωσε.. 

Απλη απεγκατασταση εκανα απο διαχειριση συσκευων αλλα τελικα επιβεβαιωνω οτι μετα απο λιγη ωρα gaming ξανακανει αυτον τον ηχο λες και ερχεται απο μηχανουργειο....τι μπορει να ειναι αυτο το πραμα που ξεκιναει και δουλευει στο φουλ και δεν σταματαει ουτε μετα το κλεισιμο του παιχνιδιου?

Επεξ/σία από Liakosjan
Δημοσ.

Δες τις θερμοκρασίες που έχεις.. 

Λογικά θα ανεβάζει θερμοκρασίες και θα δουλεύει το φαν για να τις ρίξει.. 

Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει κάποια καθυστέρηση μέχρι να επανέλθει στις κανονικές στροφές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...