Supergirl92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, θέλω να φορτίσω την athena card μου και δεν έχω NFC. Επειδή δεν ξέρω καθόλου από αυτά...γίνεται να βάλω κάπως ή μπα; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Supergirl92 είπε Καλησπέρα σας, θέλω να φορτίσω την athena card μου και δεν έχω NFC. Επειδή δεν ξέρω καθόλου από αυτά...γίνεται να βάλω κάπως ή μπα; Οχι,είναι εξάρτημα που ή το έχει το κινητό ή όχι.
Supergirl92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,είναι εξάρτημα που ή το έχει το κινητό ή όχι. Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Supergirl92 είπε Καλησπέρα σας, θέλω να φορτίσω την athena card μου και δεν έχω NFC. Επειδή δεν ξέρω καθόλου από αυτά...γίνεται να βάλω κάπως ή μπα; Και NFC μπορείς και POS και τα ψώνια σου τα κάνει αυτόματα. Δυστυχώς δεν μαγειρεύει.
Fotia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και να έχεις NFC , χωρίς κινητό με τακτικά security updates ,άσχετα τι λένε οι εφαρμογες για συναλλαγές με ασφαλεια ,καλυτερα να αποφεύγεται .. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Fotia 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρε ενα φτηνιαρικο smart watch η δαχτυλιδι με nfc...να κανεις δουλεια.... Εναλλακτικα, μπορειτε να κανετε εμφυτευση του nfc στο δερμα σας, ωστε να ειστε μονιμα ον λαιν ...περιπου οπως τα τσιπακια στα κατοικιδια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από ELTASSOS1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα