aris.04 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω το Macbook του τίτλου και μου παρουσιάζει το πρόβλημα της φωτογραφίας. Δεν φαίνεται να είναι στα pixel της οθόνης και μετά απο λίγη ώρα φεύγει. Δεν έχω βρεί τι το προκαλεί και δεν το κάνει πάντα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Τι λέτε μπορεί να είναι και πως φτιάχνετε; Ευχαριστώ Spoiler Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από aris.04
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Ξεκίνα με reset SMC και NVRAM/ PRAM και βλέπεις... https://discussions.apple.com/thread/7658034
aris.04 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Το έκανα αλλά είχε φύγει ήδη το πρόβλημα. Θα δω αν ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ!!
aris.04 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Να ενημερωσω οτι κανω συνεχεια αυτα που λεει στο αρθρο και δεν βλεπω καμια διαφορα συνεχιζει και το κανει. Παρατήρησα οτι οταν μου το βγαζει στο κεντρο της οθονη και πιεζω το πανελ με το δαχτυλο σε εκεινο το σημειο φευγει η πρασιναδα. Αξιζει λετε να το παω σε καποιο service γιατι μαλλον θεμα οθονης ειναι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα