Posahthela Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας παιδιά.Για να δουλέψει κάποιος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χρειάζεται ειδική άδεια; υγ. Έχω ταυτότητα
ekrepali Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικά θα πας στον παθολόγο να σου γράψει ακτινογραφία θώρακος και τεστ κοπράνων, μετά πας με τις εξετάσεις και σου δίνει πιστοποιητικό υγείας για 4 χρόνια. Επιπλέον αν χειρίζεσαι τροφιμα πρέπει να βγάλεις πιστοποίηση απτον εφετ, δηλαδή να κάνεις μαθήματα και μετά να δώσεις εξετάσεις. Δε θυμάμαι πόσο κοστίζει, νομίζω 150ευρω. Αλλά μόλις πληρώσεις μια προκαταβολή και γραφτείς στα μαθηματα σου δίνουν ένα προσωρινό χαρτί, ώστε να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου. Σε ινστιτούτο κατάρτισης πήγα εγώ. Κανει και ο ΟΑΕΔ σπάνια τα μαθήματα, αλλά μπορεί να περιμένεις και κάνα χρόνο μέχρι να βγει κονδύλι. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 1
Nabuko Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Posahthela είπε Γεια σας παιδιά.Για να δουλέψει κάποιος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χρειάζεται ειδική άδεια; υγ. Έχω ταυτότητα Νομίζω παίρνεις και ένα χαρτί απ' το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας (δεν είμαι σίγουρος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα