Eltio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα σε όλους εχω Wind DOUBLE PLAY 50ara vdsl εδω και 2-3 χρονια χωρις κανενα πρόβλημα, παντα οποτε εκανα τεστ ημουνα 48-50,5 download και 4,8-5,1 upload,οποιαδηποτε ωρα της ημερας, εχω δωρεαν αστικα - υπεραστικα +600' προς κινητα + αν θελω καρτοτηλεφωνο με 2 ωρες δωρεαν το μηνα πληρωνω 30,24/μηνα. Αυγουστο νομίζω μου προτειναν να την κανουμε 100άρα με 33ευρω το μηνα και δωρεαν απεριοριστα προς κινητα - το απεριψα γιατι θα μου καναν το τηλεφωνο VOIP (πεφτει το ρευμα και εχω τηλεφωνο τωρα) και ποτε δεν ειχα υπερβει τα 600' γενικα ημουνα πολυ ικανοποιημενος και μειναμε ως ειχε. Απο τοτε παρατηρησα οτι το βράδυ (8-12μμ) καπως ζοριζοτανε το ιντερνετ αλλα δεν εδωσα σημασια, αλλα πριν 2 βδομαδες περιπου -ποτε επαιζε ο θρυλοςμε Φενερμπαχσε, ακουγα ραδιοφωνο ιντερνετικα και σταματαγε-αυτο μ εβαλε σε υποψιες και εκανα τεστ και αποσβολωθηκα 3,5/2,5 τους εστειλα screen μεσω της φορμας επικοινωνιας (πρωι παντα εχω οτι ειχα 48,5 -50 ) απο τις 7 ομως και μετα εχουμε βαρια θεματα - επικοινωνησαν μαζι μου και τετοια ωρα προβληματος μου λενε οτι αυτοι βλεπουν οτι η γραμμη συντονιζει στα 55.... δε μπορω να βρω ακρη σημειωτεον οτι χρησιμοποιω το ιντερνετ ενσυρματα και εχω ελαχιστη χρηση wifi... Δε θελω να σας κουραζω τι μου εχουνε πει και τι τους εχω πει, απλα θελω να ξερω αν καποιος αλλος με WIND εχει τα ιδια προβλήματα τελευταίως ειδικα στην περιοχη μου . ΥΓ 1 το κουτι του ΟΤΕ ειναι στα 10 μετρα απο το σπιτι-ισως και λιγοτερα ΥΓ 2 σας περναω τι εχω σημερα βραδυ και τι ειχα προχτες (απο το ονομα του αρχειου βλεπετε ωρα και μερα) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Eltio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα