Maria2000123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ειναι το μονο πραγμα που σκεφτομαι αυτο το καιρο. Σχεδον ολοι γυρω μου λενε πως ολα θα ξανακλεισουν και θα γινει γενικο λοκ νταουν. Αλλα εγω δεν το πιστευω. Μαλλον ολα θα ειναι κανονικα πλεον γιατι δεν εχουμε και παρα πολλα κρουσματα καθημερα οπως περυσι. Εσεις τι πιστευτε;
marmagia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 λεφτά για lockdown και ειδικα με διαθεσιμο εμβολιο δεν υπαρχουν. ο αντίκτυπος στην οικονομία είναι τεράστιος. Οπότε, εγω δεν θα περίμενα να κλείσουν πανεπιστήμια, ειδικά με ποσοστό εμβολιασμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας υψηλό. Για σχολεία είναι άλλο ζήτημα όμως. με το 50%+1 είναι δύσκολο αλλά μπορεί να γίνει να κλείσουν μεμονωμένα τμήματα
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε Ειναι το μονο πραγμα που σκεφτομαι αυτο το καιρο. Σχεδον ολοι γυρω μου λενε πως ολα θα ξανακλεισουν και θα γινει γενικο λοκ νταουν. Αλλα εγω δεν το πιστευω. Μαλλον ολα θα ειναι κανονικα πλεον γιατι δεν εχουμε και παρα πολλα κρουσματα καθημερα οπως περυσι. Εσεις τι πιστευτε; Εγώ λέω 15% πιθανότητα για γενικό λοκνταουν. Το θες και σε fractional?
SilentVoice Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Αν κλείσουν τα σχολεία, θα αυξηθεί και η τηλεργασία και θα κλείσουν και επιχειρήσεις. Είναι μεγάλο κόστος αυτή η αλυσίδα. Αν γεμίσουν οι ΜΕΘ, ίσως συμβεί. Αλλά αναλογικά με τον κόσμο που είχαμε στις ΜΕΘ στο τελευταίο άνοιγμα, δεν το βλέπω να κλείνουν πάλι. Πιο πιθανότερο είναι να κάνουμε εμβολιασμό κάθε 2 μήνες, παρά να κλείσουν. Οι παρενέργειες δε, θα φανούν σύντομα (ελπίζω και καθόλου). Ούτως ή άλλως , το δεδομένο είναι η πανδημία και ο εμβολιασμός το πείραμα. 2
Bitbit Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 κι εγώ δίνω πολύ λίγες πιθανότητες για γενικό. Τώρα μπορεί σε κάποια μέρη ή σχολές να εμφανιστούν αυξημένα κρούσματα και να κλείσουν τοπικά. Αυτό δε θα είναι για πολύ όμως Εξάλλου μη ξεχνάτε ότι το θέμα μας δεν είναι τα κρούσματα. Χρησιμοποιούσαν τα ΜΜΕ τον αριθμό των κρουσμάτων για να τρομοκρατήσουν. Κι 1,000,000 να είναι τα κρούσματα δε μας ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι γίνεται στα νοσοκομεία. 1
SilentVoice Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε κι εγώ δίνω πολύ λίγες πιθανότητες για γενικό. Τώρα μπορεί σε κάποια μέρη ή σχολές να εμφανιστούν αυξημένα κρούσματα και να κλείσουν τοπικά. Αυτό δε θα είναι για πολύ όμως Εξάλλου μη ξεχνάτε ότι το θέμα μας δεν είναι τα κρούσματα. Χρησιμοποιούσαν τα ΜΜΕ τον αριθμό των κρουσμάτων για να τρομοκρατήσουν. Κι 1,000,000 να είναι τα κρούσματα δε μας ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι γίνεται στα νοσοκομεία. Σωστά. Ούτε μας ενδιαφέρει ότι το 15% των ανθρώπων στις ΜΕΘ ήταν εμβολιασμενοι. ΜΜΕ, ότι πουν αυτοί.
nickol-us Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Θέμα Παρασκευής οου θα πάει σύντομα για φούντο αφού έμμεσο θέμα προς συζήτηση covid/πανδημία/εμβόλια/ψεκ/μπολ κοκ... Το θέμα για την ώρα είναι να ανοίξουν όλες οι σχολές και όχι αν θα κλείσουν. Υπάρχουν ακόμη πανεπιστήμια που δεν ξεκίνησαν ακόμη και αρχίζουν από Δευτέρα. Ένα τμήμα Λαμίας που γνωρίζω είναι η τρίτη κατά σειρά Δευτέρα που προορίζεται να ξεκινήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις