LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, rofl είπε ακομα κι αν υποθεσουμε οτι γινεται αυτο, που ξερει την τραπεζα και το U/N σου για να κανει αλλαγη κωδικου Ελα ντε εκτος και αν αυτος ελεγε παντου οτι κωδικους εχει δεν ξερω τι να πω. Παντως που σου στελνουν τον κωδικο στο viber η σε sms ειναι λαθος για μενα καλυτερα ηταν στο μηχανακι που σου εδινε η τραπεζα η για ακομα καλυτερα να σου εστελνε σε δυο σημεια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μολις με πηρε απατεωνας τα γνωστα μην τα γραφουμε παλι. Αυτο που θελω να γραψω ειναι πως το συστημα IRIS δεν χρειαζετσαι τιποτα απο οτι γραφει η καρτα μας πανω οπως ζητανε οι απατεωνες απλα δινουμε iban σε αυτον που θελει να μας κανει καταθεση, ειναι στο χερι του αφου μας κανει καταθεση απο αλλη τραπεζα αν θα κανει απλη καταθεση η αν θα το κανει μεσω IRIS που εχει συν ενα ευρω χρεωση για να δουμε εμεις τα λεφτα αμεσα και οχι μετα απο μια η δυο μερες.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Μολις με πηρε απατεωνας τα γνωστα μην τα γραφουμε παλι. Αυτο που θελω να γραψω ειναι πως το συστημα IRIS δεν χρειαζετσαι τιποτα απο οτι γραφει η καρτα μας πανω οπως ζητανε οι απατεωνες απλα δινουμε iban σε αυτον που θελει να μας κανει καταθεση, ειναι στο χερι του αφου μας κανει καταθεση απο αλλη τραπεζα αν θα κανει απλη καταθεση η αν θα το κανει μεσω IRIS που εχει συν ενα ευρω χρεωση για να δουμε εμεις τα λεφτα αμεσα και οχι μετα απο μια η δυο μερες. Αν σου ζητάει αριθμό κάρτας είναι απατεώνας.Δεν γίνεται κατάθεση σε αριθμό κάρτας.Βεβαια μερικοί δεν το ξέρουν και όταν τους το λες στραβώνουν.
jimdem582 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Θέλει μεγάλη προσοχή. Είτε ζητάνε τον αριθμό της κάρτας "για να βάλουν λεφτά", είτε "βάζουν απο άλλη τράπεζα" και στέλνουν ψεύτικο έμβασμα (για να στείλεις τζάμπα το προϊόν ή και καλά βάζουν παραπάνω λεφτά και σου ζητάνε να τους επιστρέψεις τη διαφορά) κλπ κλπ. Αν συμφωνήσετε πληρωμή μέσω τράπεζας μόνο το IBAN αρκεί. Και πρέπει να φανούν τα λεφτά στο λογαριασμό. Μέχρι να εμφανιστούν δε στέλνουμε τίποτα. Βέβαια πρέπει να καταλαβαίνουμε και περίεργες συμπεριφορές. Τύποι που θέλουν για δώρο σε μπατζανάκη κλπ και αρχίζουν κάτι περίεργες ιστορίες ή άτομα που δεν έχουν ιδέα για το προϊόν που πουλάς και σκαλώνουν αν ρωτήσεις κάτι σχετικό, μακριά!
Bitbit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 θα το γράψω γι ακόμα μια φορά. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι κομπίνες που περιγράφετε είναι για κλάματα. Πρέπει να είσαι πραγματικά ηλίθιος με δίπλωμα για να την πατήσεις. Ειλικρινά δε λυπάμαι κάνεναν παραμόνο τον ευατό μου που αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Στέλνει ο άλλος μήνυμα από την Αγγλία για να αγοράσει τον μεταχειρισμένο υπολογιστή που πουλάει έλληνας και μάλιστα δίνει και παραπάνω χρήματα. Τι να σχολιάσεις τώρα εδώ; μήνυμα που μου ήρθε πριν λίγες μέρες Spoiler Το όνομά μου είναι Ali Omar και είμαι διευθυντής τράπεζας εδώ στο Ντουμπάι. Επικοινώνησα μαζί σας σχετικά με έναν λογαριασμό που ανήκει σε έναν πολίτη της χώρας σας. Αυτός ο άνθρωπος πέθανε πριν από 13 χρόνια και δεν ανέφερε κανέναν που θα κληρονομούσε το ταμείο. Η τράπεζα με διέταξε να βρω τους συγγενείς του αποθανόντος πελάτη. Αλλά δεν βρήκα κανέναν. Εάν κανείς δεν διεκδικήσει, ο λογαριασμός θα κλειδωθεί και θα σταλεί στο αρχείο διαχείρισης. Αποφάσισα λοιπόν να σας παρουσιάσω. Γράψτε στην προσωπική μου διεύθυνση e-mail για να σας στείλω πληροφορίες και να σας εξηγήσω πώς χρειάζομαι τη βοήθειά σας Αν κάποιος την πατήσει με αυτό πρέπει να κλειστεί σε ίδρυμα.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 On 29/11/2021 at 22:31, LLLEFTERIS said: Εγω φοβηθηκα επειδη σημερα παλι με πηρε απατεωνας μηπως εχουν βρει τροπο και για καποιο χρονικο διαστημα να χανεις εσυ το σημα στο κινητο σου η να μην γινετε registry η καρτα σου στο δικτυο της κινητης και να γινετε του απατεωνα που εχει κλεψει με καποιον τροπο τον αριθμο σου. δεν μπορει να γινει αυτο παρα μονο αν εχει ζητηθει πχ https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/servicetwinsim.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα