qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 9:47 ΠΜ, giorginho είπε (δεν ασχολείται σχεδόν κανείς να βγάλει παιχνίδια σεταρισμενα και βελτιστοποιημενα για το Hardware τους και λογικό αφού το κέρδος είναι ακόμα στις παλιές κονσόλες) Αυτό βέβαια μεγιστοποιεί το όφελος από το series s, καθώς σε μικροπρόθεσμο διάστημα, το Χ... δε χρειάζεται. Παίζεις στο "μαξ" τις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς των παιχνιδιών, καλύτερα από το "μεγάλο" xbox one X της προηγούμενης γενιάς. Όσο θα βαδίζουμε σε "κανονικοποίηση" της παραγωγής τίτλων και εξαρτημάτων μετα-πανδημικά, τόσο θα γίνεται πιο ασύμφορη η αγορά του series s. Στο τώρα, είναι πραγματικά κοροϊδία να πας για το Χ σε αυτή την τιμή, εκτός κι αν δε σε νοιάζει το ποσό της δαπάνης. Θα μου πείτε, αν δε σε νοιάζει το ποσό της δαπάνης για Χ, κι έχεις έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή, παίρνεις μία 3060/3070 και βγάζεις τη διαφορά με λίγο mining σε λίγους μήνες. 😛 1
demmian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 για καποιον casual gamer ειναι μια χαρα. εγω το πηρα για να παιζω με τον μικρο μου γιο κανα παιχνιδακι κ εχω παθει πλακα. απιστευτα γραφικα κ χρονοι φορτισης. για το μικρο του δισκο... οκ , εγω τωρα εχω μεσα 7-8 παιχνιδια. αν θες να εχεις 15 παιχνιδια να αλλαζεις ολη την ωρα δεν φτανει, διαφορετικα κανει μια χαρα τη δουλεια του. εψαχνα να παρω ps4 /ps5, αλλα δεν μετανιωνω με τπτ που το χτυπησα, ειδικα με game pass , αξιζει.. εμεις παιζουμε σε 4κ tv των 500ε οχι τπτ τρελο στα 3-4 μετρα κ τα γραφικα φαινονται απιστευτα. εκει που ειναι τιμες απο καρτες γραφικων κ κονσολες, νομιζω ειναι πολυ καλη αγορα για τα επομενα 3 χρονακια ανετα. 6 3
giorginho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Αυτό βέβαια μεγιστοποιεί το όφελος από το series s, καθώς σε μικροπρόθεσμο διάστημα, το Χ... δε χρειάζεται. Παίζεις στο "μαξ" τις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς των παιχνιδιών, καλύτερα από το "μεγάλο" xbox one X της προηγούμενης γενιάς. Όσο θα βαδίζουμε σε "κανονικοποίηση" της παραγωγής τίτλων και εξαρτημάτων μετα-πανδημικά, τόσο θα γίνεται πιο ασύμφορη η αγορά του series s. Στο τώρα, είναι πραγματικά κοροϊδία να πας για το Χ σε αυτή την τιμή, εκτός κι αν δε σε νοιάζει το ποσό της δαπάνης. Θα μου πείτε, αν δε σε νοιάζει το ποσό της δαπάνης για Χ, κι έχεις έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή, παίρνεις μία 3060/3070 και βγάζεις τη διαφορά με λίγο mining σε λίγους μήνες. 😛 Ειπα ηδη (και το επιβεβαιωνουν κι αλλοι) οτι απο θεμα γραφικων ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. Απο εκει και περα ειπαμε: Σε ωθει η MS σε συνδρομες, αλλιως δεν μπορεις να παιξεις σχεδον τιποτα στο series S, εχεις διαθεσιμο χωρο στο δισκο (αν θυμαμαι καλα μετα την "εγκατασταση" μενουν γυρω στα 360GB διαθεσιμα?) για 3 σοβαρα παιχνιδια, αντε 4 (τραγικο!!!), οτιδηποτε ειχες ηδη αγορασει σε φυσικη μορφη ειναι σχεδον αχρηστο (νομιζω εχω ενα και μοναδικο παιχνιδι που ειχε ερθει μαζι με digital licence) και φυσικα μενοντας στο One S μου κραταω και τον UHD disk player που απο μονος του θα κοστιζε τοτε οσο το One S και σημερα μινιμουμ ενα 150αρι... Απλώς υπαρχουν και ατομα που η συγκεκριμενη κονσολα ταιριαζει στο "προφιλ" τους, προφανως αν δεν εκανε σε κανεναν δε θα ειχε ελπιδες να πουλησει καμία η MS (κι επισης ταιριαζει σε οσους δεν εχουν καμία κονσολα και κανενα παιχνιδι ως τωρα και θελουν να ξεκινησουν, πιανουν και μια καλη προσφορα για καποιο game pass, access κλπ και συμβιβαζονται με το να πρεπει να βαζουν/βγαζουν παιχνιδια στην κονσολα λογω ελλειψης χωρου). 3
privateer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, demmian said: για καποιον casual gamer ειναι μια χαρα. εγω το πηρα για να παιζω με τον μικρο μου γιο κανα παιχνιδακι κ εχω παθει πλακα. απιστευτα γραφικα κ χρονοι φορτισης. για το μικρο του δισκο... οκ , εγω τωρα εχω μεσα 7-8 παιχνιδια. αν θες να εχεις 15 παιχνιδια να αλλαζεις ολη την ωρα δεν φτανει, διαφορετικα κανει μια χαρα τη δουλεια του. εψαχνα να παρω ps4 /ps5, αλλα δεν μετανιωνω με τπτ που το χτυπησα, ειδικα με game pass , αξιζει.. εμεις παιζουμε σε 4κ tv των 500ε οχι τπτ τρελο στα 3-4 μετρα κ τα γραφικα φαινονται απιστευτα. εκει που ειναι τιμες απο καρτες γραφικων κ κονσολες, νομιζω ειναι πολυ καλη αγορα για τα επομενα 3 χρονακια ανετα. Μπορεις να συνδεσεις και εξωτερικο δισκο για παιχνιδια που δεν ειναι για χβοχ series s. Τα περισσοτερα για την ωρα δεν χρειαζονται τον εσωτερικό δίσκο. Επισης μπορεις να μεταφέρεις παιχνίδια απο και προς εξωτερικό σκληρό αν δεν τα παιζεις. 360 GB όντως δεν ακουγονται πολλά αλλά την δουλεία σου μπορείς να την κανεις. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από privateer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα