zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Είναι δυνατόν να μπεί κάποιον μηχανισμός την tv μου για να μπορώ να βλέπω με χρονοκαθυστέρηση τις εκπομπές της επιλογής μου; Τι εννοώ... π.χ. να μπορώ να βλέπω τις ειδήσεις όταν θελήσω, ακόμα και μετά από 2-3 ώρες αφού τελειώσουν ή έστω 30λεπτά αφού ξεκινήσουν... γίνεται;
Petros Electron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν και δεν αναφερεις τι TV εχεις, μια καλη λυση ειναι να παρεις εναν αποκωδικοποιητή DVB-T (προτίμησε να ειναι Τ2) . συνδέεις με ένα splitter την κεραια σου, εκτος αν εχει Αnt in και Ant out. Και ενα HDMI. Συνδέεις επισης εναν εξ.δισκο USB ή Ενα USB stick. Χωρητικότητα αναλογα με το πόσο μεγάλες έγραφες θα θελεις να κάνεις. Ολοι αυτοι οι δεκτες (δες φωτο) εχουν λειτουργία VCR ή PVR - το ιδιο ειναι - οπου εκει επιλεγείς το πρόγραμμα και γίνεται η εγράφη. Ειναι μια καλη λυση γιατι μπορεις να βλέπεις στην ΤV σου αλλο πρόγραμμα και ταυτόχρονα να γράφεις κάποιο αλλο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron 1
zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια 55" Sony XG9505 Ultimate έχω. Aυτό με τον αποκωδικοποιητή θα με αναγκάσει να έχω κ extra control? Μπορώ να τα κάνω όλα integrated στην tv μου, όλα να λειτουργούν από ένα χειριστήριο; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από zoranb
Petros Electron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικοί δέκτες εχουν τηλεκοντρόλ το οποιο "μαθαίνει" τις βασικές λειτουργίες απο την TV σου. Έτσι με το κοντρόλ του δεκτή θα μπορεις να ανοιγεις την TV σου, να αλλάζεις κανάλια, ήχο, γενικά τα βασικά. Απλα υπέθεσε οτι τον δεκτή αυτον θα τον εχεις σαν VCR, aka τα βίντεο που είχαμε παλιά. Δηλαδή θα προγραμματίζεις τις έγραφες σου και θα το αφήνεις να κάνει την δουλεια του. Δες διάφορες αξιολογήσεις πριν αποφασίσεις να παρεις κάποιον. Εγω σου έδωσα ενα μοντελο ενδεικτικά. Μερικοί εχουν θεματα με τις εγραφες οπως πιξελιασματα και "σπάνε" το αρχειο σε 2-3 μικρότερα. Γενικά ψαχτο πριν πάρεις κάποιο μοντέλο. Εγω εχω εναν dual (DVB-T2, DVB-S2) και για τα δορυφορικά Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron
zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα την εντύπωση πάντως πως μπορούσε να συνδέσει κανείς ένα σκληρό δίσκο ή στικάκι κατευθείαν στην tv και μέσα από το λογισμικό της (Android) να γίνεται όλη τη δουλειά της εγγραφής κλπ. κλπ. φυσικά και από το τηλεκοντρόλ της tv Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από zoranb
Petros Electron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Είχα την εντύπωση πάντως πως μπορούσε να συνδ'εσει κανείς ένα σκληρό δίσκο ή στικάκι στην tv και μέσα από το Android της tv να κάνει όλη τη δουλειά της εγγραφής κλπ. κλπ. Ανάλογα την TV και το Os που εχει. Εγώ έχω μια LG Smart UHD IPS Panel αλλα να σου πω δεν με βόλεψε τοσο στο επίγειο τοσο και στο δορυφορικό κομμάτι. Αποτέλεσμα να την δουλεύω άπλα σαν μόνιτορ και τα υπόλοιπα απο το laptop και το combo DVB-T και S που εχω. Δες τα χαρ/κα της δικιας σου αν εχει PVR λειτουργία. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron
zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε Ανάλογα την TV και το Os που εχει. Εγώ έχω μια LG Smart UHD IPS Panel αλλα να σου πω δεν με βόλεψε τοσο στο επίγειο τοσο και στο δορυφορικό κομμάτι. Αποτέλεσμα να την δουλεύω άπλα σαν μόνιτορ και τα υπόλοιπα απο το laptop και το combo DVB-T και S που εχω. Είδα που με ρώτησες ποιά tv έχω κ νόμιζα πως με ρώτησες γιαυτό το λόγο.... για να με κατευθύνεις σε αυτό που λέω. Το να δουλεύεται σαν display είναι αρκετά εντυπωσιακό. Εγώ την έχω συνδεδεμένη με ένα macMini και με έχει βολέψει αρκετά. Περισσότερο με ενοχλεί που πρέπει να είμαι στον καναπέ και το ότι δεν έχω θέση βολική για το πληκτρολόγιο και το mouse.
Petros Electron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ηταν LG, απο Sony δεν εχω τοση εμπειρια.. Σε μια ερευνα που εκανα δεν βρηκα κατι σχετικα με το PVR. Δες το παρακατω βιντεο αν ταιριάζει το μενου σου και εχει αυτες τις δυνατότητες Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα