Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και μετά θα χρέωναν 60 ευρώ το ένα..Και τα τρία 180 ευρώ..

θα άξιζε όμως, μπορεί όχι στα 60 αλλά στα 30-40 1-2 μήνες μετά μια χαρά..

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα remaster αυτά στο 30άρι θα είναι μια χαρά εφόσον δεν έχουν κόψει τις μουσικές(Λόγω licensing λογικά θα κοπούν) και δεν κάνουν censor άλλα πράγματα στο gameplay(Επίσης χλωμό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε

Επιτέλους καινούριο gta! Ρε τι γίνεται ρε.

Καλά, όπως το πάνε αυτοί 2024-2025 και βλέπουμε για νέο GTA...

Επεξ/σία από BlueBlade
Δημοσ.

Πιο πιθανό είναι σε κάνα 2-3 χρόνια να βγάλουν κάνα retexture, εεε συγνώμη remaster ήθελα να πω του V παρά να βγάλουν καινούργιο GTA..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πιο πιθανό είναι σε κάνα 2-3 χρόνια να βγάλουν κάνα retexture, εεε συγνώμη remaster ήθελα να πω του V παρά να βγάλουν καινούργιο GTA..

Γιατί να μην το κάνουν; Αφού εδώ και με το GTA V E&E που είναι ο ορισμός της απάτης αμέτρητοι είναι αυτοί που θα τρέξουν να σκάσουν το 60αρι full price για να το πάρουν.

Δυστυχώς, πολλές φορές η ίδια η κοινότητα βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είναι όπως τα περιμέναμε πάνω κάτω...

Θετικά:
1) Ωραία γραφικά και γενικά καλή αναβάθμιση σε φωτισμούς κτλ.
2) Ο χάρτης στο Gta 3 δίνει το κάτι που έλειπε από το πρώτο παιχνίδι
3) Μου αρέσει προσωπικά που έχουν κρατήσει το feeling από τα παλιά παιχνίδια
4) Άκουσα πολλά τραγούδια οπότε παίζει να μην έχουν αφαιρέσει πολλά λόγω δικαιωμάτων

Αρνητικά:
1) Τα μενού είναι ίδια, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά όπως ήταν παλιά
2) Δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει τίποτα από A.I. και γενικά από το πως κινούνται, συμπεριφέρονται οι γύρω.
3) Στο Vice City θεωρώ άκυρο ότι κρατήσαν το ίδιο gameplay στα όπλα κυρίως στο m16 που μπαίνεις από μέσα. Θα μου άρεσε να το αλλάξουν γενικά το gampeplay των όπλων σαν το gta 5, φυσικά μετά θα έπρεπε να αλλάξουν και πολλά άλλα οπότε δύσκολο...
4) Από ότι φαίνεται δεν κολυμπάνε οι χαρακτήρες, και αυτή η αλλαγή ίσως δημιουργούσε προβλήματα σε κάποιες πίστες και στο γενικό gameplay του παιχνιδιού απλώς νομίζω ότι τώρα φαίνεται λίγο "χαζό".

Το συμπέρασμα είναι ότι είναι ένα remastered των παλιών κυρίως σε γραφικά και όχι τόσο στο βασικό gameplay, εκτός από κάποιες αλλαγές στο interface κτλ.

Για 60ε σίγουρα δεν φαίνεται να αξίζει και πιστεύω ότι ίσως αποδειχθεί και μια ανούσια κίνηση γιατί δεν νομίζω ότι νέα παιδιά θα μπορούν να συνδεθούν με αυτά τα παιχνίδια όπως εμείς κάποτε.

Είναι άλλη μια κίνηση από μια εταιρία να ποντάρει κυρίως στην νοσταλγία.

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

4) Από ότι φαίνεται δεν κολυμπάνε οι χαρακτήρες, και αυτή η αλλαγή ίσως δημιουργούσε προβλήματα σε κάποιες πίστες και στο γενικό gameplay του παιχνιδιού απλώς νομίζω ότι τώρα φαίνεται λίγο "χαζό"

Στο San Andreas κολυμπούσε τότε και φυσικά θα κολυμπάει και τώρα. Υπάρχει αποστολή που παίζεται υποχρεωτικά υποβρύχια, τα μαργαριτάρια που μαζεύεις, και το τρίαθλο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Στο San Andreas κολυμπούσε τότε και φυσικά θα κολυμπάει και τώρα. Υπάρχει αποστολή που παίζεται υποχρεωτικά υποβρύχια, τα μαργαριτάρια που μαζεύεις, και το τρίαθλο.

Ναι San Andreas σίγουρα, λέω για τα άλλα δυο. Στο βίντεο με το vice city πνίγεται ο χαρακτήρας οπότε υποθέτω και στο 3.

Στο San Andreas προφανώς θα κολυμπάει αφού έχει πίστες που χρειάζεται να κολυμπας.

Δημοσ.

καπου πηρε τ ματι μ που εχουν αφαιρεσει αρκετα τραγουδια απτο game..

αναρωτιεμαι αν ειδικοτερα στο vice city το εχουν κανει, ποιος ο λογος να παιρνεις τανες και να πηγαινε η βεσπα γκαπα γκουπα υπο τους ρυθμους των απιστευτων τραγουδιων;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...