godfather0991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά ούτε ενθουσιάστηκα ούτε ξενέρωσα, είμαι στη μέση. Ως φαν της σειράς και ως άνθρωπος που έφαγε τα νιάτα του με τα Gta, από το Gta 2 στο playstation εως το Gta V (που το single player το βρήκα βαρετό) περιμένω σίγουρα να βγουν τα πρώτα video με το gameplay και να το παίξω και εγώ ώστε να αποκτήσω άποψη. Από το trailer μου άρεσε η αλλαγή στα γραφικά του περιβάλλοντος που το κάνει πιο ζωηρό, πιο σύγχρονο, δεν μου άρεσε όμως η αλλαγή στους χαρακτήρες ειδικά στο 3 και το Vice City. Στο 3 πιστεύω ότι τους παρακάνανε καρτουνίστικους και στο Vice City το πρόσωπο του Tommy είναι "περίεργο". Το 3 επίσης και λίγο το Vice City μου θυμίζουν περισσότερο mobile παιχνίδια παρά κονσόλας ή pc. Το San Andreas μου άρεσε λίγο περισσότερο. Όσο αναφορά το gameplay σίγουρα στο 3 και στο Vice City δεν θα κρατήσουν το παλιό στυλ πιστεύω όσο αναφορά την στόχευση και μέσα και έξω από το αμάξι. Θα μου άρεσε να προσθέσουν στα options την δυνατότητα να παίξεις με τον χειρισμό του παλιού παιχνιδιού αν θες, θα ήταν ωραία προσθήκη. Δυστυχώς για κάποια τραγούδια δεν έχω μεγάλες προσδοκίες καθώς η rockstar είχε χάσει τα δικαιώματα καιρό τώρα, εκτός και αν βάλουν αντίστοιχα με άλλες εκτελέσεις, φυσικά με ένα unofficial patch όλα φτιάχνουν. Τέλος θεωρώ ότι η τιμή του είναι τσιμπημένη και θα περιμένω και εγώ όπως πολλοί να το πάρω όταν πέσει. Εκτός και αν η retail έκδοση είναι βαρβάτη όπως στα παλιά, δεν θα ξεχάσω το βιβλιαράκι του San Andreas που ήταν σχεδιασμένο σαν τουριστικός οδηγός και σου δημιουργούσε ωραίο feeling. Όπως και να 'χει περιμένουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού για να δούμε στην πράξη αν αξίζει! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από godfather0991
Anuminas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίο φαίνεται αλλά τα 60 ευρώ ειναι τσιμπημένη τιμή, μέχρι 40 ευρώ θα ήταν πιο λογική τιμή. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Anuminas 2
spanian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δεν είδα τίποτα τρομερά γραφικά για remastered. Κρίμα, ως παιχνίδια ναι, όσοι τα έχουμε τα έχουμε λιώσει αλλά..μπα..
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Πάνω κάτω δείχνει πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Αλλά κι εγώ δε βιάζομαι να το αποκτήσω μια και τα original τα είχα λιώσει και το backlog όπως πάντα είναι τεράστιο με άλλες προτεραιότητες. Θέλω να δω επίσης τι περικοπές έκαναν, πόσο βελτιωμένο είναι το gameplay, πόσο θα υποστηρίξουν το release με patches και mod support... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, spanian είπε Δεν είδα τίποτα τρομερά γραφικά για remastered. Κρίμα, ως παιχνίδια ναι, όσοι τα έχουμε τα έχουμε λιώσει αλλά..μπα.. Remaster είναι, λογικό να μην είναι "τρομερά" τα graphs και για remaster τα graphs είναι παρα πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι ότι τα games θέλαν remake, όχι remaster, επάνω στην μηχανή του RDR2. Αυτό για μένα είναι τελείως cash grab της greedy af TakeTwo. 3
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Για όποιον έχει σκοπό να ασχοληθεί πάλι μαζί τους και όντως να τα παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος,τα 20ευρώ ανά παιχνίδι που βγαίνουν,δεν θα του κακοφανούν πάρα πολύ. Αυτό που κακοφαίνεται αρκετά,ειδικά για την PC πλευρά,είναι ότι βγάλανε τα αρχικά παιχνίδια και θα βγεί για Rockstar μόνο, και επίσης για όποιον έχει ήδη αγοράσει τα παιχνίδια,δεν του δίνουν την παραμικρή έκπτωση. Μόνο σε κονσόλες μεριά έχουν τα παρακάτω Players will also be able to experience Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition with Xbox Game Pass starting November 11. Grand Theft Auto III – The Definitive Edition will be available on PlayStation Now starting December 7.
BlueBlade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Anuminas είπε Χτύπησε και 'δω η πολιτική ορθότητα😄 Άλλαξαν την μπλούζα ενός χαρακτήρα που κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν θα πρόσεχε έτσι και αλλιώς ή δεν θα έδινε σημασία. Πραγματικά έχουμε να κάνουμε με εντελώς ηλίθιους πια... Στο μέλλον να περιμένουμε και παιχνίδια με νεροπίστολα αντί για όπλα; Censored κακές λεξούλες μήπως; Censored εικόνες όπου υπάρχει σταγόνα αίματος;
G.TH. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Anuminas είπε Χτύπησε και 'δω η πολιτική ορθότητα😄 Ναι αλλά δεν έχουν αφαιρέσει(μάλλον) τη δυνατότητα να πηγαίνεις με ιερόδουλες και να σου ανεβαίνει η ζωή και να έχεις 5 γκόμενες ταυτόχρονα. Αυτό έγινε δομικό στοιχείο σε όλα τα επόμενα gta. Θα έχει ενδιαφέρον αν η αναπαράσταση των ταραχών του 1992 μείνει ίδια. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από G.TH.
Brandtobrand Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, Anuminas είπε Χτύπησε και 'δω η πολιτική ορθότητα😄 Γιατί, τι συμβόλιζε η προηγούμενη μπλούζα ;
G.TH. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε Γιατί, τι συμβόλιζε η προηγούμενη μπλούζα ; Ήταν μια από τις σημαίες του Νότου στον αμερικανικό εμφύλιο, οπότε θεωρείται σύμβολο ρατσισμού. Βέβαια αρκετές Πολιτείες έχουν σημαίες εμπνευσμένες από αυτήν σήμερα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προβλέπω ότι το censorship θα είναι τέτοιο που θα ξενερώσουν πολλοί με το remaster. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Psycho_Warhead
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχει καμιά ουσία αυτό το game-remaster. Όσοι παίξαμε τα original είμαστε μεγάλοι, τα παίξαμε στην ώρα τους χωρίς woke και πολιτικές ορθότητες. Τώρα ποιος να το παίξει; Οι μικροί έχουν ιδέα τι εστί vice city και san adreas; Άσε που τα γραφικά του (που προφανώς και είναι καλύτερα από τα αρχικά, αλλά αυτό δεν είναι και κατόρθωμα εν έτη 2021) είναι χάλια εντελώς σε βαθμό unplayable για τη νέα γενιά gamers που έτσι και αλλιώς δεν έχουν τη nostalgia να τα παίξουν ώστε να παραβλέψουν τα visuals.. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
chrisde Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μα το target group τους είναι οι μεγάλοι που θέλουν να τα ξαναπαίξουν με "βελτιωμένα" γραφικά. Λίγο η νοσταλγία, λίγο η κατάσταση με τις gpu όπου πολλοί έχουν ξεμείνει με παλιές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και τώρα τους παρουσιάζεται μια εναλλακτική, βάλε και αυτούς που θα το πάρουν για συλλεκτικούς λόγους και ας μη τα παίξουν ποτέ, κόσμος θα βρεθεί να τα αγοράσει, μην έχεις αμφιβολία. Όσον αφορά το censorship εντάξει σιγά τα ωα, δεν είναι game-changing οι αλλαγές. Οι εταιρείες κοιτάνε να έχουνε τον κώλο τους καλυμμένο νομικά διότι έχουν σφίξει τα γάλατα, είναι περίεργες και παρεξηγήσιμες οι εποχές που ζούμε. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από chrisde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα