Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Grand-Theft-Auto-The-Trilogy-Definitive-

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition officially announced, coming in 2021

Μόλις ανακοίνωσε επίσημα η Rockstar την ανανεωμένη τριλογία Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Περιέχει τα GTA 3, Vice City και San Andreas. Θα κυκλοφορήσουν στο δικό της Launcher. Έρχεται προς το τέλος του έτους.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά ανατριχίλα. Βέβαια κακά τα ψέμματα, για τους περισσότερους πιτσιρικάδες που δεν πρόλαβαν στην εποχή τους αυτά τα παιχνίδια μάλλον θα είναι αδιάφορη εμπειρία τα συγκεκριμένα μιας και το Gameplay του είναι απαρχαιωμένο.

Για εμένα πάντως, απλά περιμένω να βάλω το SA Def. Edition, να πάρω ένα αμάξι, να βάλω και το "Today was a Good day - Ice cube" και να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο ενός παιχνιδιού που πραγματικά αγάπησα.

Αναμένουμε να δούμε τι βελτιώσεις θα είναι ακριβώς μιας και από ότι έχω καταλάβει δεν μιλάμε ακριβώς για Remakes επιπέδου Mafia 1, αλλά πιο πολύ προς Remastered.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ισως να ενδιαφέρει κάποιους -- οι "original" εκδόσεις θα αφαιρεθούν την επόμενη εβδομάδα από ψηφιακή διανομή:

To prepare for launch, we will begin removing existing versions of the classic titles from digital retailers next week

https://www.rockstargames.com/newswire/article/3933o7ko43o839/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-and-more-coming-so

• Like 1
Δημοσ.

Ευκαιρία να δει ο κόσμος πραγματικούς χαρακτήρες, όχι αυτούς τους ανύπαρκτους του 5. Ένας ρουφιάνος κερατάς που τον εμπιστεύονται οι ληστές σαν να μη ρουφιάνεψε ποτέ, ένας CJ κλώνος καρπαζοεισπράκτορας και ένας ψυχοπαθής με πιο κρύο χιούμορ κι από Σεφερλή στα χειρότερα του. Πόσοι θυμούνται πως ο πρωταγωνιστής στο 3 δεν μιλάει καθόλου; 
Θέλω να δω τι θα αλλάξει στη μουσική, αν αλλάξει. Από το San Andreas έτσι κι αλλιώς είχαν βγάλει αρκετά κομμάτια μετά τη δεκαετία. Είναι το μόνο σημείο που μπορεί να εμπλουτιστεί.
To gameplay δεν πρέπει να πειραχτεί, αν είναι να γίνει κόπια του Max Payne 3 και του GTA 5.

• Confused 1
Δημοσ.

Πέρασα όλη μου την εφηβεία στο San Andreas και στο multiplayer εκεί, στο σχολείο σκεφτόμουν τι θα κάνω όταν γυρίσω χαχ;

Φοβερές στιγμές.

Δημοσ.

Λεπτομέρειες για βελτιώσεις σε γραφικά/gameplay και requirements:

“Three iconic cities, three epic stories. Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, high-resolution textures, increased draw distances, Grand Theft Auto V-style controls and targeting, and much more, bringing these beloved worlds to life with all new levels of detail.”

Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition PC Requirements

Minimum:

• Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • 8 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10

Recommended:

• Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • 16 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως που φαίνεται μια χαρά. Βέβαια εγώ είχα λιώσει αυτά τα παιχνίδια στην εποχή τους και έχω άλλη εικόνα, σίγουρα για κάποιον νεότερο θα του φανούν εντελώς αδιάφορα σαν Remastered.

Επίσης, δεν μπορώ να πω ότι περίμενα κάτι διαφορετικό. Ρε παιδιά είναι εντελώς διαφορετική η φύση των συγκεκριμένων παιχνιδιών που κατά την δική μου άποψη δεν σηκώνει Remake επιπέδου Mafia Definitive Edition εκτός αν ξηλώσεις τους μισούς μηχανισμούς Gameplay όπως και τα μοντέλα και τα φτιάξεις από το μηδέν, κάτι που πάλι πιστεύω θα χάλαγε πολύ την "μαγεία" και τον χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών.

Στα της τιμολόγησης. Προφανώς θα ήταν 60€, "2k being 2k", τίποτα περίεργο, ασχέτως που έχει υπό την ομπρέλα της την Rockstar. Παραμένει ένας από τους τοπ πιο σιχαμένους Publishers. Όταν θα πέσει στα 20€ άντε 30€ πάει άνετα για αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνουν το SA:MP το mod που παίζαμε multiplayer στο San Andreas διαθέσιμο και εκεί και θα μιλάμε για μια μεγάλη αρχή ολοκαίνουργιου καψίματος χαχα

Δημοσ.

Το San Andreas και το Vice City τα ελιωσα οταν βγηκαν στον υπολογιστη και ειδικα το San Andreas το ξανα τερματισα στο κινητο πριν χρονια 46 ωρες κοντα. Το 3 το θυμαμαι αδρα σηκωνε πολυ δουλεια το gameplay του αλλα ηταν απο τα πρωτα και μας φαινοταν υπεροχο οταν βγηκε. Θα τα ηθελα σε remake και τα 3 τωρα με το remastered λιγα πραγματα βλεπω η εμπειρια θα ειναι μια απο τα ιδια αλλα οπως και να εχει καλοδεχουμενα. Ας σκεφτει η rockstar να φερει το rdr 1 σε remake τα remastered σπανια να εκπληξουν τους σημερινους gamers ειδικα αν ειναι τοσο μικρες οι διαφορες με τα original.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...