george kesoglu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποια ρούχα δίνω σε γνωστούς , και τα υπόλοιπα σε γνωστό κατάστημα ρούχων που κάνει ανακύκλωση και μου δίνει έκπτωση 15% για μια αγορά σε κάθε σακούλα ρούχων που δίνω Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από george kesoglu 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, filidonas είπε έχω συγγενή που δουλεύει σε δήμο. πριν 3-4 χρόνια, δε θυμάμαι πότε ακριβώς που είχαν πάρει κάτι ΕΣΠΑ και μοιράζανε τρόφιμα σε δημότες, περιττό να πω με πόσα κιβώτια επέστρεψε σπίτι. Μου είχε φέρει κι εμένα μερικά. Μοιράζανε το ρύζι και κάτι σαχλαμάρες και τα κεφαλοτύρια τα παίρνανε σπίτι τους. Επίσης όταν ο δήμος αποφάσισε να βάλει λουλούδια σε πολλά σημεία του δήμου, όλως περιέργως η αυλή του σπιτιού του γέμισε με ίδια λουλούδια. Μάλλον σύμπτωση θα ήταν. εσείς τι λέτε; Τρεχάτε τώρα να βοηθήσετε στο κοινωνικό τους έργο. Να γράψω κι άλλα; ενημέρωσες κάποιον ;Πχ αστυνομία;Δήμο; Μας φταίει και το κοινωνικό έργο και όχι οι απατεώνες; 1
george kesoglu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Τα ίδια συμβαίνουν παντού στο δημόσιο οι κηπουροί κλέβουν εργαλεία λουλούδια κτλ οι καθαρίστριες απορρυπαντικά χαρτικά οι μάγειρες τρόφιμα οι διευθυντές παίρνουν μίζες κτλ κτλ κτλ και γενικά ένα πλιάτσικο ειμαστε από τις πιο διεφθαρμένες χώρες , ψάξτε το λίγο στο Ίντερνετ 2
Bitbit Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε ειμαστε από τις πιο διεφθαρμένες χώρες , ψάξτε το λίγο στο Ίντερνετ δε χρειάζεται να το ψάξουμε στο ιντερνετ. το βλέπουμε γύρω μας. Και μερικοί λόγω δουλειάς το ξέρουμε πολύ καλά 1
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Spoiler 3 ώρες πριν, filidonas είπε Να γράψω κι άλλα; Όχι, αλλά μπορείτε υποθέτω να ιδρύσετε (και όποιος άλλος διαφωνεί με το εγ-κατεστημένο) κοινωφελές ίδρυμα (ή κάτι αντίστοιχο) υπό τη διεύθυνσή σας!
Narayan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχουν σελίδες στο FB που μπορείτε να χαρίσετε ό,τι θέλετε, προ COVID είχα χαρίσει περίπου 10 βαλίτσες με παλιά ρούχα σε διάφορους. ΜΗΝ τα πετάτε στους κάδους της γειτονιάς σας, θα περάσουν ρακοσυλλέκτες και θα τα κάνουν χάλια, ό,τι δεν θέλουν θα το αφήσουν πεταμένο εκτός κάδου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα