xp-user Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ξέρει κανένας αυτοί οι κόκκινοι κάδοι που υπάρχουν στις γειτονιές για να βάζουμε μέσα ρούχα τι γίνονται; Πηγαίνουν σε ανθρώπους που εχουν ανάγκη η τα πλένουν και τα ξαναπουλάνε σαν secont hand ;
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δεν γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται. Επισήμως λένε ανακύκλωση και χρήση σε διάφορα προϊόντα πχ στρώματα, μονωτικά κτλ.
dhmak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω πετύχει φορτηγό του Δήμου στον Νέο Κόσμο να πέρνει τα ρούχα από τον κόκκινο κάδο με τα ρούχα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από dhmak
lector Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξερω ακριβως, αλλα το γεγονος οτι ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε μπορεις μονο να βαλεις πραγματα και οχι να βγαλεις, και το οτι ειναι κλειδωμενοι με χοντρο λουκετο, μου κανει λιγο υποπτο και οχι και τοσο "κοινωφελες".
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δεν λεει ποιος διαχειρίζεται αυτούς τους κάδους; 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, lector είπε Δεν ξερω ακριβως, αλλα το γεγονος οτι ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε μπορεις μονο να βαλεις πραγματα και οχι να βγαλεις, και το οτι ειναι κλειδωμενοι με χοντρο λουκετο, μου κανει λιγο υποπτο και οχι και τοσο "κοινωφελες". Γιατι να μπορείς να τα βγάλεις? Και προφανώς το λουκέτο είναι για να μην ανοίξει εύκολα. 2
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, xp-user είπε Ξέρει κανένας αυτοί οι κόκκινοι κάδοι που υπάρχουν στις γειτονιές για να βάζουμε μέσα ρούχα τι γίνονται; Πηγαίνουν σε ανθρώπους που εχουν ανάγκη η τα πλένουν και τα ξαναπουλάνε σαν secont hand ; Ο Γενικός Διευθυντής. Πως τον κόβεις να δίνει τα καλά που μαζεύει στους Δήμους;;; https://www.youtube.com/watch?v=ziLYDtk3qlY Στις Λαικές καταλήγουν τα περισσότερα αλλά από την άλλη προκειμένου να καταλήξουν στα σκουπίδια ή στους Δήμους να τα μοιράζονται μεταξύ τους οι υπάλληλοι , καλύτεροι εκεί γιατί μπορούν κάποιοι με μικρά εισοδήματα να αγοράσουν ρούχα με 1,2,3 ευρώ . Εγώ αν έχω κάποια που δεν φοράω αφού πλυθούν και σιδερωθούν τα κρεμάω στο κάδο κάποιας γειτονιάς που επιλέγω και όποιος θέλει ας τα πάρει. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από papoys1 1
xp-user Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, lector είπε Δεν ξερω ακριβως, αλλα το γεγονος οτι ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε μπορεις μονο να βαλεις πραγματα και οχι να βγαλεις, και το οτι ειναι κλειδωμενοι με χοντρο λουκετο, μου κανει λιγο υποπτο και οχι και τοσο "κοινωφελες". Καλα εγω εχω πετυχει γυφτακι πιτσιρικι μικροσωμο να εχει μπει μεσα να βγαζει τα ρουχα και οι υπολοιπη γυφτοοικογενεια να τα παιρνει και να τα βαζει στο Ντατσουν😆
CONAN_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Ο Γενικός Διευθυντής. Πως τον κόβεις να δίνει τα καλά που μαζεύει στους Δήμους;;; https://www.youtube.com/watch?v=ziLYDtk3qlY Στις Λαικές καταλήγουν τα περισσότερα αλλά από την άλλη προκειμένου να καταλήξουν στα σκουπίδια ή στους Δήμους να τα μοιράζονται μεταξύ τους οι υπάλληλοι , καλύτεροι εκεί γιατί μπορούν κάποιοι με μικρά εισοδήματα να αγοράσουν ρούχα με 1,2,3 ευρώ . Εγώ αν έχω κάποια που δεν φοράω αφού πλυθούν και σιδερωθούν τα κρεμάω στο κάδο κάποιας γειτονιάς που επιλέγω και όποιος θέλει ας τα πάρει. Οχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά το όλο πράγμα φωνάζει απο μακρυά οτι είναι μπίζνα με τρελό κέρδος (και για τον γενικό διευθυντή και για τους υπαλλήλους). Νομίζω το καλύτερο μετά απο αυτό είναι να τα πηγαίνουμε απευθείας σε ιδρύματα που τα εχουν αναγκη.
lector Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 12:35 ΠΜ, SabotazNic είπε Γιατι να μπορείς να τα βγάλεις? Και προφανώς το λουκέτο είναι για να μην ανοίξει εύκολα. Αν ειναι "κοινωνικο εργο" οπως λεει και ξαναλεει ο τυπας στο βιντεο, γιατι να μη μπορει να παρει απο κει κατευθειαν καποιος που εχει αναγκη; Μηπως γιατι παιζει αυτο που λεει ο φιλος conan ?
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, lector είπε Αν ειναι "κοινωνικο εργο" οπως λεει και ξαναλεει ο τυπας στο βιντεο, γιατι να μη μπορει να παρει απο κει κατευθειαν καποιος που εχει αναγκη; Μηπως γιατι παιζει αυτο που λεει ο φιλος conan ? Γιατι οι κάδοι είναι για ανακύκλωση. Όποιος θέλει να δωρίσει ρούχα, υπάρχουν αντίστοιχες δομές. Στο ποστ που αναφέρει το παιδάκι που μπήκε μέσα και έβγαζε ρούχα, ποιος μου λέει ότι ό,τι δεν τους αρέσει από τα ρούχα, δεν θα τα πετάξουν όπου βρουν?
lector Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Γιατι οι κάδοι είναι για ανακύκλωση. Όποιος θέλει να δωρίσει ρούχα, υπάρχουν αντίστοιχες δομές. Στο ποστ που αναφέρει το παιδάκι που μπήκε μέσα και έβγαζε ρούχα, ποιος μου λέει ότι ό,τι δεν τους αρέσει από τα ρούχα, δεν θα τα πετάξουν όπου βρουν? Κανεις. Αντιστοιχα, εμενα ποιος μου λεει οτι ο τυπος δε μαζευει τα ρουχα και τα ξαναπουλαει; Πχ μεσω των stock καταστηματων που υπαρχουν παντου; Εδωσε καποια λεφτα για τους καδους, πως τα βγαζει; Τοσο κιμπαρης και φιλανθρωπος ειναι;
Bitbit Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 9:03 ΠΜ, CONAN_ είπε Νομίζω το καλύτερο μετά απο αυτό είναι να τα πηγαίνουμε απευθείας σε ιδρύματα που τα εχουν αναγκη. ούτε καν ιδρύματα. Εμπιστοσύνη σε κανέναν. Και το λέω επειδή έχω δει πράγματα μέσα σε δήμους.... Θέλεις να δώσεις κάτι; Το δίνεις απευθείας σε άτομο που έχει ανάγκη. Είναι εύκολο να βρεις. Εγώ κάτι ρούχα που είχα και κάτι παιχνίδια αξίας (σφραγισμένα κιολας) τα έδωσα απευθείας σε κάποια άτομα που ήξερα. Πιστεύετε ότι αν έδινα σφραγισμένο παιχνίδι σε κάποιο ίδρυμα ή κάποιο φορέα γενικά... δε θα πήγαινε στο παιδί κάποιου υπαλλήλου; 4 1
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Πάω συχνά Κυριακή πρωί στο παζάρι του Πειραιά. Για πλάκα μπαίνω σε ένα μαγαζί που το έχει Αλβανός και πουλάει μεταχειρισμένα το πιο πιθανό τέτοια ρούχα. Όλα μεταχειρισμένα αλλά καθαρά πλυμένα. Λέω να ρίξω μια ματιά μπας και βρω κανένα για δουλειά στο χωριό. Πήρα ένα τζινάκι στα μέτρα μου εξαιρετικό σχεδόν καινούργιο και δύο πουκάμισα και αυτά πολύ καλά με τρία ευρώ. Άντε να πάρεις με 1 ευρώ πουκάμισο ή παντελόνι. Ναι ο Αλβανός βγάζει μεροκάματο αλλά από την άλλη παίρνει και κανένας ρουχαλάκια σε πολύ καλή κατάσταση με 1 ευρώ. Όπως είπα και παραπάνω αν πάνε σε δήμους , τα καλά όπως αυτά που πήρα εγώ θα καταλήξουν σε τίποτε ντουλάπες υπάλληλων και όχι σε κάποιον άπορο.
filidonas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 έχω συγγενή που δουλεύει σε δήμο. πριν 3-4 χρόνια, δε θυμάμαι πότε ακριβώς που είχαν πάρει κάτι ΕΣΠΑ και μοιράζανε τρόφιμα σε δημότες, περιττό να πω με πόσα κιβώτια επέστρεψε σπίτι. Μου είχε φέρει κι εμένα μερικά. Μοιράζανε το ρύζι και κάτι σαχλαμάρες και τα κεφαλοτύρια τα παίρνανε σπίτι τους. Επίσης όταν ο δήμος αποφάσισε να βάλει λουλούδια σε πολλά σημεία του δήμου, όλως περιέργως η αυλή του σπιτιού του γέμισε με ίδια λουλούδια. Μάλλον σύμπτωση θα ήταν. εσείς τι λέτε; Τρεχάτε τώρα να βοηθήσετε στο κοινωνικό τους έργο. Να γράψω κι άλλα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα