alxnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 To wake on lan δουλεύει κανονικά Έχω όμως πρόβλημα με το wake on wan. Αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι το εξής: Bind τη mac address με την ip του host που θέλω Rule port fwd απο πχ 50000 remote port στην ip του host πχ192.168.1.1 local port 9 udp διάβασα όμως ότι θέλει αντί για την ip του host, την broadcast ip του subnet δηλαδή 192.168.1.255 Τα δοκίμασα και τα 2 Στη συνέχεια κατέβασα την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.mrwebb.wakeonlan&hl=en&gl Εκεί σεταρω ως εξής: Βάζω τη mac address του host To ddns μου port 9(default) Στο online status port 50000 Έχω δοκιμάσει διάφορες παραλλαγές όπως στο port να βαλω κατευθειαν την 50000, εβαλα device ip την ip του host αλλά και του ρουτερ αλλά δεν δουλεύει Στα σχόλια της εφαρμογής αναφέρουν οτι δουλεύει και μεσώ internet Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, alxnt said: Rule port fwd απο πχ 50000 remote port Το remote port κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τυχαίο κάθε φορά, οπότε αφαίρεσέ το από το rule σου για αρχή. Επίσης γράψε και ποιο router έχεις και σε ποιον ISP. Έχει νόημα για κάποιες πιθανόν ιδιαιτερότητες στο port forward. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Το remote port κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τυχαίο κάθε φορά, οπότε αφαίρεσέ το από το rule σου για αρχή. Επίσης γράψε και ποιο router έχεις και σε ποιον ISP. Έχει νόημα για κάποιες πιθανόν ιδιαιτερότητες στο port forward. Ένα asus n17u είναι και είμαι στη νοβα Δε με αφήνει να φτιάξω rule με κενό το public port Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τώρα είδα το UI και κατάλαβα τι εννοεί, νόμιζα το Source port. 9 πρέπει βάλεις και στα δύο port. Με τη Nova είσαι οκ, δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο για το port forward. Οπότε φτιάξε τα ports για αρχή να είναι σωστό το port forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Τώρα είδα το UI και κατάλαβα τι εννοεί, νόμιζα το Source port. 9 πρέπει βάλεις και στα δύο port. Με τη Nova είσαι οκ, δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο για το port forward. Οπότε φτιάξε τα ports για αρχή να είναι σωστό το port forward. Το χω δοκιμασει κ αυτο. Το κακο σεναριο ειναι οτι εκλεισα κ το firewall κ παλι τπτ. Θα ξαναδοκιμασω πιο αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 με ASUS Ν17 U μπορεις να κανεις wake με τα app της asus. μην μπλέκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα