Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αν δεν εχει οχημα μεσα ομως,δε μπορει να σε γραψει γιατι δεν εμποδιζεις κανενα οχημα.Αυτο γινεται εαν εχει οχημα και πας και τον κλεισεις και ας ειναι παρανομο το παρκινγκ.

Και στη πολυκατοικια παντως πρεπει να γραφει αδεια.Ασχετα που δε το κανει κανενας.

Εννοείται ότι θα έχει κάποιο σήμα, είσοδος/έξοδος οχημάτων, παρακαλούμε μην παρκάρετε κλπ. Αν θέλει να μπει μέσα και εσύ το έχεις κλείσει, καλεί τροχαία και τρως κλήση. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
Στις 8/10/2021 στις 3:39 ΜΜ, Pireotis88 είπε

Καλησπέρα σας, σε κάθετο σε κεντρικο  δρόμο του Πειραιά εδω και λίγες ημέρες τραπεζικό ίδρυμα έχει δεσμεύσει ετσι θελικά 3 (προς 4) θέσεις στάθμευσης με διαγράμμιση αλλα χωρίς πινακίδα  (τη γνωστή μπλέ με το κοκκινο Χ) . Ακριβώς απέναντι υποκατάστημα ενός απο τα δημόσια ιδρύματα ασφάλισης έχει παρει νόμιμα 2 θέσεις.

Το κτίριο είναι γωνιακό και ηδη εχει επι του κεντρικού δρομου 2 θέσεις δεσμευμένες με πινακίδα κ.τ.λ. για υπηρεσιακά και χρηματοποστολές,άλλα οχι για τους διευθυντές και υποδιευθυντές (ήτοι ιδιωτικα αμάξια)

Εγώ και άλλοι ιδιοκτήτες γραφείων επι του δρόμου παρκάραμε στις θέσεις αυτές που δέσμευσαν και τελευταία μας αφήνουν χαρτιά ώστε να μη παρκάρουμε

Σε επικοινωνία μας με το δήμο μας ειπαν οτι δεν έχει γινει αίτηση και πράγματι ψάχνοντας το στη διαύγεια ισχύει.

Απο το τραπεζικό ίδρυμα επιμένουν οτι έχουν άδεια την οποία ομως δεν έχουν δείξει.

Υπάρχει κάτι που τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι αγνοούμε? Κάποιο ειδικό καθεστώς για τραπεζικά ιδρύματα? Δεν έχει υπόγειο πάρκιγνκ μιας και μιλάμε για κτίριο του 30. Οσο και αν έψαξα στο ιντερνετ σε νομικα sites δε βρήκα κατι και δεν θέλω να ενοχλήσω το δικηγόρο μου για ένα θέμα που δεν άπτεται της επαγγελματικής μας συνομιλίας και θεμάτων.

Ο,τι ειπαν οι προηγουμενοι, αλλα προσεξε αν γενικα απαγορευεται το παρκαρισμα στο δρομο, τοτε μπορει να καλεσουν τροχαια και να σε γραψει επειδη γενικα απαγορευεται.

Την εχω πατησει ετσι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jmmys είπε

Εννοείται ότι θα έχει κάποιο σήμα, είσοδος/έξοδος οχημάτων, παρακαλούμε μην παρκάρετε κλπ. Αν θέλει να μπει μέσα και εσύ το έχεις κλείσει, καλεί τροχαία και τρως κλήση. 

Σε αυτο εχεις δικιο,πιο πολυ γιατι η τροχαια δε ξερει καν αν ειναι νομιμο η παρανομο.Εδω δε ξερουν τον ΚΟΚ,πως ολοκληρη η προσοψη απαγορευεται να ειναι παρκινγκ παρολα αυτα πανε και σε γραφουν μπροστα απο τη πορτα της πολυκατοικιας απλα επειδη τους φωναξαν.

Προσωπικα αν ποτε το εβαζα μπροστα απο σιγουρα παρανομο παρκινγκ θα εβαζα ενα χαρτι στο παρμπριζ μου πως αν φωναξει αστυνομια θα του κανω καταγγελια και θα φαει προστιμο και θα αναγκαστει να το αποχαρακτηρισει κιολας.

Παντως το κακο με τα αυθαιρετα παρκινγκ εχει παραγινει.

Για παραδειγμα τυπας σε πλατυ πεζοδρομιο εχει βαλει πινακιδα για παρκινγκ και το ανεβαζει πανω.Δηλαδη ποσο πιο πολυ μπαμ να κανει οτι δεν υφισταται αδεια εκει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Dantε είπε

Παντως το κακο με τα αυθαιρετα παρκινγκ εχει παραγινει.

Γενικα η γαιδουρια μας εχει παραγινει.

Σημερα,σε στενακι εξω απο μαγαζι που συνεργαζομαι ειναι παρκαρισμενα με αλαρμ 2 αυτοκινητα.
Σκαει τυπισσα με yaris,θελει να παρκαρει και εκεινη στο στενακι ( για να κατεβασει κατι σακουλες οπως αποδειχθηκε ) αλλα την εμποδιζουν τα αλλα 2.

Μιλαμε για κωλοστενο 50 μετρων που χωραει οριακα το αμαξι ,σε βγαζει σε αλλο στενακι και ανετα κανεις κυκλο το τετραγωνο αν υπαρχει αλλος για να ερθεις απο την αλλη να το αφησεις.

Αφου πατησε κανα λεπτο κορνες ενω ειχε κλεισει τον κεντρικο,κανει τον κυκλο,ερχεται απο την αλλη μερια του στενου και ξαναρχιζει με τις κορνες.

Ερχονται οι οδηγοι,τα παιρνουν και φευγουν.

Η τυπισσα κατεβαινει απο το αμαξι,παιρνει τις σακουλες,κλειδωνει και μπαινει στην πολυκατοικια.

Κατεβηκε μετα απο 7 λεπτα,αφου εκανε τη δουλεια της.

Ο μονος λογος που δε βγηκα να γινουμε μπιλιες ειναι οτι συνεργαζομαι με το μαγαζι και δε θελαμε να χρεωθει,κατα τα αλλα μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι.

Γενικα ειναι μερικοι που θελουν να δυσκολευουν και τη δικη τους ζωη αλλα και των αλλων,χωρις λογο.

Μια φορα που ειχα  φερει το αμαξι για να ξεφορτωσω ( κεντρο σκαω μονο με το παπι ) εχει τυχει να περασει συγκεκριμενη τυπισσα,η οποια μας ζαλισε με τις κορνες μεχρι να βγω,απλα για να μην κανει τον κυκλο του τετραγωνου ( πιο πολυ χρονο εχασε με τις κορνες ) . Το αστειο ειναι οτι ηθελε να παρκαρει εκει διπλα,προλαβα εγω τη θεση και αυτη εκανε 3 κυκλους και τελικα εφυγε.Απο τοτε εχει κανει το ιδιο αλλες 3 φορες σε αλλους,απλα για να περασει το δικο της,να μην κανει το τετραγωνο και τελικα να παρκαρει στο απο κατω στενο και μαλιστα στη γωνια.

steno.jpg

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Γαϊδουριά ειναι επίσης επειδή απλά ανάβει ο άλλος αλαρμ,τι τα ανάβει τάχα δηλαδή;;;;;,, 

να παρκάρει όπου γουστάρει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Σημερα,σε στενακι εξω απο μαγαζι που συνεργαζομαι ειναι παρκαρισμενα με αλαρμ 2 αυτοκινητα.
Σκαει τυπισσα με yaris,θελει να παρκαρει και εκεινη στο στενακι ( για να κατεβασει κατι σακουλες οπως αποδειχθηκε ) αλλα την εμποδιζουν τα αλλα 2.

Μιλαμε για κωλοστενο 50 μετρων που χωραει οριακα το αμαξι ,σε βγαζει σε αλλο στενακι και ανετα κανεις κυκλο το τετραγωνο αν υπαρχει αλλος για να ερθεις απο την αλλη να το αφησεις.

Αφου πατησε κανα λεπτο κορνες ενω ειχε κλεισει τον κεντρικο,κανει τον κυκλο,ερχεται απο την αλλη μερια του στενου και ξαναρχιζει με τις κορνες.

Η τυπισσα κατεβαινει απο το αμαξι,παιρνει τις σακουλες,κλειδωνει και μπαινει στην πολυκατοικια.

Ο μονος λογος που δε βγηκα να γινουμε μπιλιες ειναι οτι συνεργαζομαι με το μαγαζι και δε θελαμε να χρεωθει,κατα τα αλλα μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι.

Γενικα ειναι μερικοι που θελουν να δυσκολευουν και τη δικη τους ζωη αλλα και των αλλων,χωρις λογο.

Μια φορα που ειχα  φερει το αμαξι για να ξεφορτωσω ( κεντρο σκαω μονο με το παπι ) εχει τυχει να περασει συγκεκριμενη τυπισσα,η οποια μας ζαλισε με τις κορνες μεχρι να βγω,απλα για να μην κανει τον κυκλο του τετραγωνου ( πιο πολυ χρονο εχασε με τις κορνες ) . Το αστειο ειναι οτι ηθελε να παρκαρει εκει διπλα,προλαβα εγω τη θεση και αυτη εκανε 3 κυκλους και τελικα εφυγε.Απο τοτε εχει κανει το ιδιο αλλες 3 φορες σε αλλους,απλα για να περασει το δικο της,να μην κανει το τετραγωνο και τελικα να παρκαρει στο απο κατω στενο και μαλιστα στη γωνια.

Δε καταλαβα, η τυπισσα κορναρε για να φυγουν τα 2 παρανομα παρκαρισμενα που ειχαν βαλει αλαρμ, και ενοχληθηκατε?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

steno.jpg

δεν ειναι τυχαιο που διπλα ειναι το κεντρο ψυχικης υγειας....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δε καταλαβα, η τυπισσα κορναρε για να φυγουν τα 2 παρανομα παρκαρισμενα που ειχαν βαλει αλαρμ, και ενοχληθηκατε?

Ενοχληθηκαμε γιατι μετα αφησε το δικο της εκει.

3 ώρες πριν, jmmys είπε

Γαϊδουριά ειναι επίσης επειδή απλά ανάβει ο άλλος αλαρμ,τι τα ανάβει τάχα δηλαδή;;;;;,, 

να παρκάρει όπου γουστάρει. 

100% μαζι σου,και εμενα με τρελαίνει αυτο.Επισης με τρελαινει που τα αναβουν αφου παρκάρουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μετά απο συνάντηση στην τράπεζα  και με επικοινωνια απο πλευράς του δήμου , εδώ και 1,5 χρόνο δεν ξαναέβαλαν αμάξι. 😛  Ελληνικη εξυπνάδα απο την τράπεζα αλλα υπολογιζαν χωρις τον Pireotis 😛

• Like 8
Δημοσ.
6 minutes ago, Pireotis88 said:

Μετά απο συνάντηση στην τράπεζα  και με επικοινωνια απο πλευράς του δήμου , εδώ και 1,5 χρόνο δεν ξαναέβαλαν αμάξι. 😛  Ελληνικη εξυπνάδα απο την τράπεζα αλλα υπολογιζαν χωρις τον Pireotis 😛

Το θέμα είναι να φάνε και κανένα πρόστιμο για την παράνομη διαγραμμιση.  Δηλαδή είναι δυνατόν να αποφάσισαν μια μέρα με το έτσι θέλω θα βάψω τον δημόσιο δρόμο και θα τον βαφτίσω ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...