Pireotis88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, σε κάθετο σε κεντρικο δρόμο του Πειραιά εδω και λίγες ημέρες τραπεζικό ίδρυμα έχει δεσμεύσει ετσι θελικά 3 (προς 4) θέσεις στάθμευσης με διαγράμμιση αλλα χωρίς πινακίδα (τη γνωστή μπλέ με το κοκκινο Χ) . Ακριβώς απέναντι υποκατάστημα ενός απο τα δημόσια ιδρύματα ασφάλισης έχει παρει νόμιμα 2 θέσεις. Το κτίριο είναι γωνιακό και ηδη εχει επι του κεντρικού δρομου 2 θέσεις δεσμευμένες με πινακίδα κ.τ.λ. για υπηρεσιακά και χρηματοποστολές,άλλα οχι για τους διευθυντές και υποδιευθυντές (ήτοι ιδιωτικα αμάξια) Εγώ και άλλοι ιδιοκτήτες γραφείων επι του δρόμου παρκάραμε στις θέσεις αυτές που δέσμευσαν και τελευταία μας αφήνουν χαρτιά ώστε να μη παρκάρουμε Σε επικοινωνία μας με το δήμο μας ειπαν οτι δεν έχει γινει αίτηση και πράγματι ψάχνοντας το στη διαύγεια ισχύει. Απο το τραπεζικό ίδρυμα επιμένουν οτι έχουν άδεια την οποία ομως δεν έχουν δείξει. Υπάρχει κάτι που τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι αγνοούμε? Κάποιο ειδικό καθεστώς για τραπεζικά ιδρύματα? Δεν έχει υπόγειο πάρκιγνκ μιας και μιλάμε για κτίριο του 30. Οσο και αν έψαξα στο ιντερνετ σε νομικα sites δε βρήκα κατι και δεν θέλω να ενοχλήσω το δικηγόρο μου για ένα θέμα που δεν άπτεται της επαγγελματικής μας συνομιλίας και θεμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παρε την αστυνομια. Αν εχουν δικιο θα το μαθεις. Αν οχι, θα αναγκαστουν να τα βγαλουν. Βασικα στο δημο μπορεις να κανεις και καταγγελια. Υπαρχει και το πολυ σοβαρο ενδεχομενο να μην ασχοληθει κανενας απο τους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Με το δήμο έχω μιλήσει και εγώ και άλλοι δεν υπάρχει χαρτί,υπήρξε ευγενική παραίνεση να σβηστούν δεν έγινε. Off the record πήγα εγώ μου ειπαν οτι υπάρχει άδεια ,ζητησα χαρτί με την α΄δεια,δε μου την έδωσαν. Και αναρωτιέμαι μηπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μονο γυρω απο αστυνομικο τμημα εχω δει θεσεις τετοιες χωρις πινακιδα. Η τραπεζα ειναι ιδιωτικο ιδρυμα και παιρνει κανονικα αδειες απο δημο, με πινακιδα κλπ. Αφηστε τα αμαξια σας εκει, πεταξτε τα χαρτια τους και αφηστε αυτους να καλεσουν τροχαια αν θελουν. Προφανως ή δεν εχουν κανει αιτηση, ή εκαναν ερωτημα και τους ειπαν οτι εχουν παρει ηδη και δε θα παρουν αλλες. Υποψιν οτι η διαγραμμιση στο δρομο χωρις αδεια ειναι τροχαια παραβαση και αν δεν εχουν αδεια καλεις εσυ τη δημοτικη/αστυνομια και τους γραφουν. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από gpapadakis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pireotis88 είπε Με το δήμο έχω μιλήσει και εγώ και άλλοι δεν υπάρχει χαρτί,υπήρξε ευγενική παραίνεση να σβηστούν δεν έγινε. Off the record πήγα εγώ μου ειπαν οτι υπάρχει άδεια ,ζητησα χαρτί με την α΄δεια,δε μου την έδωσαν. Και αναρωτιέμαι μηπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω. Δεν ξέρω κατά πόσο υποχρεούται κάποιος να δείξει την άδεια σε οποιονδήποτε πολίτη, νομίζω πως η άδεια δίνεται για.να επιδεικνύεται σε αστυνομικό η άλλο ελεγκτικό όργανο. Κάλεσε την αστυνομία εσύ και όταν έρθουν εκεί και την ζητήσουν τότε θα τελειώσουν τα ψέμματα. Σκέψου και την περιπτωση βέβαια μήπως δεν έψαξαν καλά στον δήμο όταν ρωτήσατε και τελικά έχουν άδεια. Είναι λίγο κουφό τραπεζικό ίδρυμα να παίρνει έτσι τις θέσεις, βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, όπως μπορεί να κάνει το ίδιο ο μπαρμπαμήτσος, μπορεί να το κάνει και η τράπεζα. Όταν θα έρθει η αστυνομία θα λυθεί το θέμα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Η τράπεζα έχει ηδη 2 + 1 θέσεις. 2 επι της κεντρικης οδου και 1 μονο για χρηματαποστολες. Εδω ειναι 3 με 4 ( στη μια ειναι κουτσουρεμενο το βάψιμο ) για τα αυτοκινητα του διευθυντη και αλλων. Και μιλαμε για ΙΧ οχι για κρατικο αμαξι με Πορτοκαλι Πινακιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pireotis88 είπε Η τράπεζα έχει ηδη 2 + 1 θέσεις. 2 επι της κεντρικης οδου και 1 μονο για χρηματαποστολες. Εδω ειναι 3 με 4 ( στη μια ειναι κουτσουρεμενο το βάψιμο ) για τα αυτοκινητα του διευθυντη και αλλων. Και μιλαμε για ΙΧ οχι για κρατικο αμαξι με Πορτοκαλι Πινακιδες. βάζεις το αμάξι σου κανονικά. αν συνεχίσουν καλείς αστυνομία επιτόπου όταν θα αφήσουν το επόμενο χαρτάκι για τις απαραίτητες εξηγήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δεν εχει διαφορα απο τις αλλες περιπτωσεις,απλα τωρα ειναι τραπεζα ( δηθεν παραπανω κυρος ) και οχι κυρ Παντελης,και αντι για καρεκλες/μοτοσακο του 70 εχουν βαψει το δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 ναι, το εχω συναντησει και στην πατρα το ιδιο. στην eurobank στην κολοκοτρωνη υπαρχει αναπηρικη πινακιδα και παρκαρει στην θεση αναπηρων με το ετσι θελω μια μερσεντες που ανηκει σε καποιον εκει γυρω. χωρις να εχει το απαραιτητο σημα. ειναι προκλητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ρώτησα για χαρτί , ναι υπάρχει,αλλα είναι τραπεζικό απόρρητο λέει 😅😅😅😅😅 Προφανώς και δεν υπάρχει χαρτί. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Γιατί δεν τους λες πως και εσύ έχεις χαρτί από την Τροχαία, αλλά δεν μπορείς να τους το δείξεις γιατί είναι προσωπικό απόρρητο; Προσωπικά, θα πάρκαρα εκεί κάθε μέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Οποιος εχει δικιο, φωναζει τροχαια και γραφει και δεν καθεται να βαζει χαρτακια κλπ. Προφανως και δεν υπαρχει αδεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Σε ενα παρκινγκ υποχρεωτικα πρεπει να αναγραφεται ο αριθμος αδειας και το ετος. Παντου.Οποτε παρκαρεις και τους λες οτι εαν δεν αναγραψουν τον αριθμο αδειας οπως ειναι υποχρεωμενοι,τοτε θα τους φερεις αστυνομια εσυ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dantε είπε Σε ενα παρκινγκ υποχρεωτικα πρεπει να αναγραφεται ο αριθμος αδειας και το ετος. Παντου.Οποτε παρκαρεις και τους λες οτι εαν δεν αναγραψουν τον αριθμο αδειας οπως ειναι υποχρεωμενοι,τοτε θα τους φερεις αστυνομια εσυ. Οχι παντού. Όταν οι θέσεις στάθμευσης απότυπώνονται στην οικοδομική άδεια, τότε δεν χρειάζεται καμμια πινακίδα με αριθμό άδειας. Αρκεί ένα απλό αυτοκόλλητο που λέει απαγορεύεται το παρκάρισμα. Αν εσύ κλείσεις κάποιον, δεν ξέρεις αν όντως είναι νόμιμο το πάρκινγκ ή όχι, το αν δεν έχει ταμπέλα με αριθμό άδειας δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο. Αν έρθει τροχαία, εσύ θα φας πρόστιμο επειδή κλείνεις είσοδο/έξοδο οχήματος, δεν την νοιάζει την τροχαία, αν είναι νόμιμο ή όχι. Εσύ μετά αν έχεις χρόνο, πας κάνεις καταγγελία στην πολεοδομία αν νομίζεις ότι το πάρκινγκ είναι παράνομο.Μπορει να δικαιωθείς, μπορεί και όχι. Οποτε πριν κάνετε νταηλίκια και κλείσετε την έξοδο οχήματος, φροντίστε να είστε σίγουροι ότι δεν είστε εσείς ο παράνομος. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, jmmys είπε Οχι παντού. Όταν οι θέσεις στάθμευσης απότυπώνονται στην οικοδομική άδεια, τότε δεν χρειάζεται καμμια πινακίδα με αριθμό άδειας. Αρκεί ένα απλό αυτοκόλλητο που λέει απαγορεύεται το παρκάρισμα. Αν εσύ κλείσεις κάποιον, δεν ξέρεις αν όντως είναι νόμιμο το πάρκινγκ ή όχι, το αν δεν έχει ταμπέλα με αριθμό άδειας δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο. Αν έρθει τροχαία, εσύ θα φας πρόστιμο επειδή κλείνεις είσοδο/έξοδο οχήματος, δεν την νοιάζει την τροχαία, αν είναι νόμιμο ή όχι. Εσύ μετά αν έχεις χρόνο, πας κάνεις καταγγελία στην πολεοδομία αν νομίζεις ότι το πάρκινγκ είναι παράνομο.Μπορει να δικαιωθείς, μπορεί και όχι. Οποτε πριν κάνετε νταηλίκια και κλείσετε την έξοδο οχήματος, φροντίστε να είστε σίγουροι ότι δεν είστε εσείς ο παράνομος. Αν δεν εχει οχημα μεσα ομως,δε μπορει να σε γραψει γιατι δεν εμποδιζεις κανενα οχημα.Αυτο γινεται εαν εχει οχημα και πας και τον κλεισεις και ας ειναι παρανομο το παρκινγκ. Και στη πολυκατοικια παντως πρεπει να γραφει αδεια.Ασχετα που δε το κανει κανενας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα