adminaros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στο γραφειο, θέλουμε σε κανα δυο pc , να έχουμε Windows 7 Και επειδη τα πισι ειναι λιγο παλια, θέλουμε και ένα ελαφρυ antivirus , που να κανει ενημερώσεις. Θέλουμε λοιπον να βαλουμε το MSE , αλλα σε μια καινουργια εγκατασταση win7 η MS το κοβει και δεν κανει ενημερωσεις. Μπορω με το internet κλειστο, να εγκαταστησω τα windows 7, to MSE και τις ενημερωσεις στην offline εκδοση τους. Μετα θα ανοιξω το ιντερνετ και πιστευω θα κανει τις επομενες ενημερωσεις , αργοτερα, οταν ειναι να ερθουν
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, adminaros είπε αλλα σε μια καινουργια εγκατασταση win7 Εμένα λειτουργεί κανονικά.
adminaros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εμένα λειτουργεί κανονικά. και σε εμας, τα παλια πισι λειτουργουν κανονικα - win 7 + MSE + definitions updates σε καινουργια εγκατασταση win 7, dεν φαινεται να παιζει το MSE definitions updates Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από adminaros
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τέλη Ιουλίου έκανα την εγκατάσταση. Το σύστημα από τι αποτελείται;
adminaros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τέλη Ιουλίου έκανα την εγκατάσταση. Το σύστημα από τι αποτελείται; ειναι πισι ~7 ετιας , με Intel Celeron G1830 , 2 GB RAM, & ASUS H81M-K , 500gb HDD
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τι να πει κι εμένα του '07!... Μήπως υπάρχει budget για μικρή αναβάθμιση; ~50ε για τον καθένα.
hp8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, adminaros είπε και σε εμας, τα παλια πισι λειτουργουν κανονικα - win 7 + MSE + definitions updates σε καινουργια εγκατασταση win 7, dεν φαινεται να παιζει το MSE definitions updates κανε κλώνο ένα δίσκο από το pc που είναι οκ και μετά κανε Sysprep Generalize το κλώνο και βάλτον στο άλλο pc που έχεις θέμα
adminaros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δυστυχώς αυτά τα πισι που δουλεύουν είναι διαφορετικά sysprep ! σωστά , αυτός είναι ένας τρόπος αλλα θέλει λίγο … τεχνικές γνώσεις
hp8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, adminaros είπε Δυστυχώς αυτά τα πισι που δουλεύουν είναι διαφορετικά για αυτό λέμε sysprep 4 ώρες πριν, adminaros είπε αλλα θέλει λίγο … τεχνικές γνώσεις περισσότερο επικίνδυνη είναι η κλωνοποίηση παρά το sysprep
adminaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 τελικά δούλεψε. Εβαλα το MSE αμεσως μετα τα Win7. Τελικα ο λογος που δεν δουλευε, ηταν οτι πριν το ΜΣΕ, έτρεχα ενα προγραμμα DAZ 2.2 και αυτο μαλλον χαλουσε το υποβαθρο. ευχαριστω παντως. 1
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Το d*z μια φορά το τρέχεις, ενεργοποιεί τα 7άρια και τέλος. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να χαλάσει κάτι. Το χρησιμοποιώ κι εγώ (ή μάλλον το χρησιμοποιούσα όταν έβαζα 7άρια) και έχω βάλει και το mse και το live essentials χωρίς πρόβλημα.
adminaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, micos000 είπε Το d*z μια φορά το τρέχεις, ενεργοποιεί τα 7άρια και τέλος. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να χαλάσει κάτι. Το χρησιμοποιώ κι εγώ (ή μάλλον το χρησιμοποιούσα όταν έβαζα 7άρια) και έχω βάλει και το mse και το live essentials χωρίς πρόβλημα. τι να πώ .... δεν ξερω Η αλήθεια είναι οτι έχω κάνει άπειρες εγκαταστάσεις με την σειρα που λες, και δουλεψαν δηλαδη: ( Win7 , d*z , MSE ) σε offline mode και μετα ανοιγα το ιντερνετ. τελος παντων, αφου παει ΟΚ, Τώρα θα το κανω με τη νεα σειρα ...( Win7 , MSE , d*z ) σε offline mode . Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από adminaros
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, adminaros είπε τελος παντων, αφου παει ΟΚ, Τώρα θα το κανω με τη νεα σειρα ...( Win7 , MSE , d*z ) σε offline mode . Αφού σου δουλεύει έτσι, κράτα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα