Doubt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, cmvrgr είπε Αυτά τα χαζά να μην έκαναν καλοί θα ήταν. Δε με νοιάζει για τα επιπλέον κέρματα, χαλάλι αρκεί η υπηρεσία να αποδειχθεί ικανοποιητική. Εγώ φταίω βασικά γιατί πρωί είδα την ειδοποίηση στην εφαρμογή, αποδέχτηκα σχεδόν αμέσως και το μεσημέρι έσκασε το 29,90.
prefuse Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Τελικά η wind δίνει extra sim με πραγματικά απεριόριστα data και μπορείς να βάλεις την sim σε οποιοδήποτε 4G router? Πχ to link Archer mr600 v2?
DimosthenisTheGreat Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ένας φίλος μου, μου έδειξε ότι έχει ακόμα καρτοκινητή q και έχουν για 10 ευρώ απεριοριστά δεδομένα, μπήκα εδώ για να δω αλλά δεν το λέει κανένας
Doubt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DimosthenisTheGreat είπε Ένας φίλος μου, μου έδειξε ότι έχει ακόμα καρτοκινητή q και έχουν για 10 ευρώ απεριοριστά δεδομένα, μπήκα εδώ για να δω αλλά δεν το λέει κανένας https://www.myq.gr/gr/paketa/data/ Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
pluss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2023 στις 3:51 ΜΜ, DimosthenisTheGreat είπε Ένας φίλος μου, μου έδειξε ότι έχει ακόμα καρτοκινητή q και έχουν για 10 ευρώ απεριοριστά δεδομένα, μπήκα εδώ για να δω αλλά δεν το λέει κανένας Στην Q, όπως επισημάνθηκε και παραπάνω, δεν υπάρχει σχετικό πακέτο. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από pluss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα