GATE123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κι εγώ τα έβαλα (Pentium E2200, 1GB DDR2, 7100GS). Θα συνεχιστούν όμως οι ενημερώσεις;... Μέχρι το 2025 στα Windows 10. Εγώ δεν τα έχω βάλει ακόμα (Windows 11). Ακόμα έχουν δουλειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Vita Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 8/10/2021 στις 1:34 ΜΜ, pavloa είπε Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο laptop και έχω βρει από κατάστημα ένα fujitsu lifebook A574 και δίνει ένα χρόνο εγγύηση. Η χρήση του θα είναι office.ιντερνετ, και καμία ταινία. Σαν λάπτοπ και σαν μάρκα αξίζει η αγορά του ή να κοιτάξω για κανένα HP? Πριν κάποιο διάστημα ήμουν έτοιμος να αγοράσω 17άρι καινούριο κάπου στα 700euro. Είχα καταλήξει σε ένα Lenovo που ας πούμε πλησίαζε κάπως στα χαρακτηριστικά που ήθελα με αρκετές όμως παραχωρήσεις σε ποιότητα κατασκευής, πλαστικά και ποιότητα οθόνης. Και από χαρακτηριστικά τίποτα το συγκλονιστικό, θα έπρεπε να του κάνω και αναβαθμίσεις (μνήμη και ssd). Οπότε το έψαξα από εδώ, το έψαξα από εκεί και κατέληξα με ένα refurbished Fujitsu Lifebook N532/E. Πήγε 320euro και όταν άνοιξα το κουτί, φαινόταν ολοκαίνουριο, αχρησιμοποίητο. Φυσικά δεν είναι για παιχνίδια. Αλλά σε ότι ήθελα πάει σφαίρα και οθόνη 1920x1080. Σαν ποιότητα είναι τσιμέντο εντελώς. Business σειρά. Του έβαλα 16Gb Ram (βασικά τις είχα τις μνήμες), και δύο σκληρούς 1Tb SDD + 1Tb HDD (τον είχα τον σκληρό). Από αυτό γράφω τώρα. Έχω και άλλο Fujitsu Refurbished. Ένα Lifebook P701 με 12άρα οθόνη. 8Gb Ram με έναν SSD 500άρι και πετάει. Του έχω πιει το αίμα και το κακόμοιρο δεν χαμπαριάζει τίποτα. Καλά τα καινούρια λάπτοπ αλλά έχουν αδυναμίες και είναι και πανάκριβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Για τη χρηση που περιγραφεις, internet office youtube ταινιες κλπ, refurbished max 300€ με i3/i5 3ης γενιας και πανω, 8gb ram και ssd θα σε βγαλει αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα