tarantules Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Επειδή είμαι λίγο πριν το σπάσω από τα νεύρα μου , όποιος έχει κάποια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω στο εξής πρόβλημα : Έχω ένα remote control από μια Panasonic P50ST60 της οποίας το κουμπί αλλαγής καναλιού (Channel Up/Down) δεν κάνει καλή επαφή και δεν δουλεύει. Κατά καιρούς έχω βάλει πάνω στις επαφές λίγο μολύβι , δουλεύει για κάποιο διάστημα και μετά πάλι τα ίδια.Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; (εκτός από το να αγοράσω καινούριο;) Στη φωτό , έχω μαρκάρει με κόκκινο πλαίσιο την προβληματική επαφή. Spoiler
tarantules Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τελικά βρήκα μια καλύτερη λύση : Έκοψα 2 μικρά ορθογώνια κομματάκια αλουμινόχαρτο και τα κόλησα στα "παπουτσάκια" του πλήκτρου που κάνουν επαφή με την πλακέτα όταν πατιέται το κουμπί.(είναι με κίτρινο χρώμα στη φωτό). Προς το παρόν δουλεύει άψογα.Τώρα μένει να δω εαν θα κρατήσει μόνιμα αυτή η λύση.Πιστεύω οτι είναι καλύτερη από πριν που είχα βάλει μολύβι και έφευγε με τον καιρό. Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα