Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστησα νεο pc με ryzen 5 1400 mb asrock b350m pro 4 f 16 gb ram και τη συγκεκριμενη καρτα..το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγει το pc χωρις drivers μου δειχνει κανονικα το bios.με drivers ομως δεν μου δειχνει το bios αλλα μου δειχνει εικονα οταν ειναι ηδη στη logon screen..Εχει βγαλει η nvidia εργαλειο που διορθωνει το fw της καρτας αλλα ειναι απο nvidia 730 και πανω..υπαρχει καμια λυση??windows 11 με bios mb p2.00

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Εστησα νεο pc με ryzen 5 1400 mb asrock b350m pro 4 f 16 gb ram και τη συγκεκριμενη καρτα..το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγει το pc χωρις drivers μου δειχνει κανονικα το bios.με drivers ομως δεν μου δειχνει το bios αλλα μου δειχνει εικονα οταν ειναι ηδη στη logon screen..Εχει βγαλει η nvidia εργαλειο που διορθωνει το fw της καρτας αλλα ειναι απο nvidia 730 και πανω..υπαρχει καμια λυση??windows 11 με bios mb p2.00

Μήπως έχει συνδεδεμένη δεύτερη οθόνη επάνω στην κάρτα και βλέπει εκείνη ως πρώτη, μέχρι να ξεκινήσουν τα Windows; Αυτή είναι μια πιθανότητα.

Μετά έλεξγε το bios αν έχει προτεραιότητα στα γραφικά και φρόντισε να πάει στην discrete gpu...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Πιθανόν τα 11αρια να μην υποστηρίζουν ακόμα την 710.

Πιθανόν και όχι, αφού υποστηρίζουν κανονικά την 7100 GS, από το μακρινό 2006. Ακόμα και οι driver σταματάνε το 2015 στα Windows 7.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πιθανόν και όχι, αφού υποστηρίζουν κανονικά την 7100 GS, από το μακρινό 2006. Ακόμα και οι driver σταματάνε το 2015 στα Windows 7.

Δεν αντιλέγω Τερη, όλα είναι πιθανά.Αν κάποιος έχει gt710 με win11 μπορεί να μας πειτην εμπειρία του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...