Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 6 minutes ago, primeragt said: Παίζουμε με τις φράσεις τώρα. Αφού μόνο αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει το nfc για πληρωμές. Έλα είσαι έξυπνος άνθρωπος. Κοιτα, αρχικά φρόντισε να μάθεις τι είναι το apple pay και πως λειτουργεί. Αν νομίζεις πως απλά ανοίγει το nfc και στελνει τα στοιχεία της καρτας σου, τα εχεις μάθει λαθος! 😛 1
tyxeros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Κάτι που δεν βλέπω να έχει γραφτεί εδώ όσο αφορά το development, είναι το ότι το Apple Pay ξεκίνησε το 2014, όπου η Apple έχει full ελενχο πάνω στις συσκευές της και το Google Pay ξεκίνησε το 2018, όπου η Google το αφήνει πάνω στον κάθε κατασκευαστή android για το πως θα το υλοποιήσει στην κάθε συσκευή.
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, billdanos είπε Κοιτα, αρχικά φρόντισε να μάθεις τι είναι το apple pay και πως λειτουργεί. Αν νομίζεις πως απλά ανοίγει το nfc και στελνει τα στοιχεία της καρτας σου, τα εχεις μάθει λαθος! 😛 Δεν το θέμα μας πως το κάνει η αππλε. Ας κάνει και κρυπτογράφηση και ας κάνει και ονε τιμέ καρντ κάθε φορά. Το θέμα είναι ότι λόγο του ότι κλειδώνει το nfc εξαναγκάζει τις τράπεζες να περάσουν αναγκαστικά από το apple pay με το ανάλογο τίμημα φυσικά. 2
dieksodo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 34 minutes ago, AtiX said: Επιμένω πως μπορείς να βάλεις ότι κλιματισμό θέλεις στο σπίτι που νοικιάζεις, μάλιστα μετά από συνεννόηση μπορεί ή να το πληρώσει αυτός ή να σου ανήκει και φεύγοντας να το πάρεις μαζί σου… αν τώρα σε πετάξει έξω, και μόνο μετά την λήξει του συμβολαίου, επειδή έβαλες κλιματισμό αυτός είναι ζώο, όχι εσύ… Ποιες επιπλέον επιλογές για ανέπαφες αγορές έχεις στο iPhone? οι επιλογες που εχεις οσον αφορα το αιφονι ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙς και να αγορασεις ενα ΕΝΑ ΑΛΛΟ. ονομαζεται ελευθερη επιλοογη αντιθετα αν η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ σου βαλει περιορισμους τοτε και 100 εταιριες να υπαρχουν στην αγορα θα εχεις μονοπωλειο και 1 μονο επιλογη. την επιλογη που σου εποβαλλει η ενωση 2 minutes ago, primeragt said: Δεν το θέμα μας πως το κάνει η αππλε. Ας κάνει και κρυπτογράφηση και ας κάνει και ονε τιμέ καρντ κάθε φορά. Το θέμα είναι ότι λόγο του ότι κλειδώνει το nfc εξαναγκάζει τις τράπεζες να περάσουν αναγκαστικά από το apple pay με το ανάλογο τίμημα φυσικά. μπορεις να χρησιμοποιησεις το nfc της καρτας σου που δεν κλεβει προμηθεια η αππλ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 minute ago, primeragt said: Δεν το θέμα μας πως το κάνει η αππλε. Ας κάνει και κρυπτογράφηση και ας κάνει και ονε τιμέ καρντ κάθε φορά. Το θέμα είναι ότι λόγο του ότι κλειδώνει το nfc εξαναγκάζει τις τράπεζες να περάσουν αναγκαστικά από το apple pay με το ανάλογο τίμημα φυσικά. Το Apple Pay ΔΕΝ φτιαχτηκε αποκλειστικά για να παίξει το NFC στα τηλέφωνα. Είναι ολόκληρη πλατφόρμα πληρωμών με άπειρα εργαλεία και APIs ώστε να ενσωματώνεται ακόμη και σε webpages, apps κλπ. Μέσω του apple pay πληρώνω και σε εφαρμογές στο τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιούν καν το nfc. 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Θες να κάνω το δικηγόρο του διαβολου ; Σε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο και έξυπνο . Το σχόλιο που έκανα quote δεν σε εκφράζει . Υ.Γ Απλά μπορεί στο συμβόλαιο που θα σου βάλει να υπογράψεις- γιατί δικό του είναι το σπιτι και ότι όρο θέλει βάζει -να γράψει πως όχι μόνο δεν μπορείς να βάλεις ότι κλιματιστικό θέλεις αλλά και πως αν θέλει ΔΕΝ θα βάλεις καθόλου κλιματιστικό . Ελεύθερη αγορά έχουμε δικό του ακίνητο δικοί του και οι όροι . Αν δεν συμφωνείς απλά ΔΕΝ υπογράφεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ . Πως να το πούμε αλλιώς ρε παιδιά ; Σε όσες ενοικιάσεις δικές μου και φίλων μου συμμετείχα το θέμα με τον κλιματισμό ποτέ δεν δημιουργούσε πρόβλημα… ο ενοικιαστής αν και οπότε θέλει μπορεί να βάλει ότι κλιματισμό θέλει και μετά το μόνο πρόβλημα που μένει να λυθεί είναι αν θα το πληρώσει ο ίδιος ή ο ιδιοκτήτης… 31 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν έχω ρε συ αλλά ούτε με νοιάζει που δεν έχω εφόσον αυτό που έχω δουλεύει τέλεια . Αν δεν δουλεύει καλά ή μειονεκτώ σε σχέση με άλλους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και δεν μου δίνει επιλογή τότε θα στραφώ άλλου . Μου το απαγορεύει κανένας αυτό ; Εσένα κανένας εμένα ως κάτοχος apple γιατί δεν μου δίνεις το δικαίωμα να κάνω αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας??? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από AtiX 1
Cell_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Το Apple Pay ΔΕΝ φτιαχτηκε αποκλειστικά για να παίξει το NFC στα τηλέφωνα. Είναι ολόκληρη πλατφόρμα πληρωμών με άπειρα εργαλεία και APIs ώστε να ενσωματώνεται ακόμη και σε webpages, apps κλπ. Μέσω του apple pay πληρώνω και σε εφαρμογές στο τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιούν καν το nfc. Όπως και το Google Pay. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 6 minutes ago, Cell_7 said: Όπως και το Google Pay. Ακριβώς. Και στο Google Pay αντίστοιχα δεν μπορείς να βάλεις όποια κάρτα επιθυμείς αν δεν έχει προηγουμένως κάνει τη σχετική συμφωνία με την google. 1
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, billdanos είπε Το Apple Pay ΔΕΝ φτιαχτηκε αποκλειστικά για να παίξει το NFC στα τηλέφωνα. Είναι ολόκληρη πλατφόρμα πληρωμών με άπειρα εργαλεία και APIs ώστε να ενσωματώνεται ακόμη και σε webpages, apps κλπ. Μέσω του apple pay πληρώνω και σε εφαρμογές στο τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιούν καν το nfc. Μίλησες, είσαι ανίκητος. Οι υπόλοιποι που μιλάμε εδώ μέσα είμαστε χαζοί και δεν ξέρουμε για τι μιλάμε. Παίζε παίζε με τις λέξεις όλο και κάτι θα περάσει. 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Ακριβώς. Και στο Google Pay αντίστοιχα δεν μπορείς να βάλεις όποια κάρτα επιθυμείς αν δεν έχει προηγουμένως κάνει τη σχετική συμφωνία με την google. Αλλά μπορείς να βάλεις την ανεξάρτητη παρόλα αυτά. 2
Chris_BMW Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Εσένα κανένας εμένα ως κάτοχος apple γιατί δεν μου δίνεις το δικαίωμα να κάνω αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας??? Γιατί (για δικούς της λόγους) ΔΕΝ θέλει - τους αναλύσαμε μην ξανά επανερχόμαστε στα ίδια - Εσυ όμως που θέλεις να κανείς αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας αν αυτό το προσφέρει άλλο λειτουργικό και τηλέφωνο μπορείς να αποχωρήσεις . Το ερώτημα μου και το τελειώνω εδώ είναι γιατί να θέλεις να κανείς αγορά μέσω εφαρμογής της τράπεζας ;; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το Apple Pay?σε χρεώνει περισσότερο ;Είναι δύσχρηστο;Δεν είναι γρήγορο και αποτελεσματικό ;Σε ταλαιπωρεί ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε αλλάζεις τηλέφωνο αν όμως είναι όχι σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να μάθω τον λόγο χάριν της κουβέντας
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Γιατί (για δικούς της λόγους) ΔΕΝ θέλει - τους αναλύσαμε μην ξανά επανερχόμαστε στα ίδια - Εσυ όμως που θέλεις να κανείς αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας αν αυτό το προσφέρει άλλο λειτουργικό και τηλέφωνο μπορείς να αποχωρήσεις . Το ερώτημα μου και το τελειώνω εδώ είναι γιατί να θέλεις να κανείς αγορά μέσω εφαρμογής της τράπεζας ;; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το Apple Pay?σε χρεώνει περισσότερο ;Είναι δύσχρηστο;Δεν είναι γρήγορο και αποτελεσματικό ;Σε ταλαιπωρεί ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε αλλάζεις τηλέφωνο αν όμως είναι όχι σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να μάθω τον λόγο χάριν της κουβέντας Δεν είναι το πρόβλημα οι χρήστες τι θα κάνουν. Είναι ο αποκλεισμός των τραπεζών προς του χρήστες αυτής της υπηρεσίας εκτός και αν πληρωθεί αντίτιμο. Μονοπώλιο δεν υφίσταται μόνο προς τον τελικό καταναλωτή αλλά και προς άλλες εταιρείες. Και εδώ έχουμε μονοπωλιακή τακτική της apple προς τις τράπεζες στο πώς θα πλησιάσουν τους καταναλωτές. Εσύ χεστηκες γιατί το ενδιαμεσιλικη δεν το πληρώνεις εσύ αλλά η τράπεζα. Αν σε κάθε χρήση του θα σε χρεωνε και κάτι θα εσκουζες και συ. 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 16 minutes ago, primeragt said: Παίζε παίζε με τις λέξεις όλο και κάτι θα περάσει. Πληρώνομαι με το κομμάτι που φέρνω στην αγκαλιά της Apple. Just now, primeragt said: Δεν είναι το πρόβλημα οι χρήστες τι θα κάνουν. Είναι ο αποκλεισμός των τραπεζών προς του χρήστες αυτής της υπηρεσίας εκτός και αν πληρωθεί αντίτιμο. Μονοπώλιο δεν υφίσταται μόνο προς τον τελικό καταναλωτή αλλά και προς άλλες εταιρείες. Και εδώ έχουμε μονοπωλιακή τακτική της apple προς τις τράπεζες στο πώς θα πλησιάσουν τους καταναλωτές. Εσύ χεστηκες γιατί το ενδιαμεσιλικη δεν το πληρώνεις εσύ αλλά η τράπεζα. Αν σε κάθε χρήση του θα σε χρεωνε και κάτι θα εσκουζες και συ. Και μόλις επιβεβαίωσες πως όντως κάτι έχεις μπερδέψει μέσα σου!
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πληρώνομαι με το κομμάτι που φέρνω στην αγκαλιά της Apple. Δεν είναι εκεί το θέμα. Ξέρεις τι λες,ξέρεις για τι μιλάμε στο θέμα απλά τεχνιεντος δεν το σχολιάζεις στη βάση του αλλά υπεκφευγεις. Ξέρεις ότι δεν στέκει το θέμα αλλά αφού βολεύει εμάς οι άλλοι ας παν να μπιπ. 2
snips Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Γιατί (για δικούς της λόγους) ΔΕΝ θέλει - τους αναλύσαμε μην ξανά επανερχόμαστε στα ίδια - Εσυ όμως που θέλεις να κανείς αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας αν αυτό το προσφέρει άλλο λειτουργικό και τηλέφωνο μπορείς να αποχωρήσεις . Το ερώτημα μου και το τελειώνω εδώ είναι γιατί να θέλεις να κανείς αγορά μέσω εφαρμογής της τράπεζας ;; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το Apple Pay?σε χρεώνει περισσότερο ;Είναι δύσχρηστο;Δεν είναι γρήγορο και αποτελεσματικό ;Σε ταλαιπωρεί ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε αλλάζεις τηλέφωνο αν όμως είναι όχι σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να μάθω τον λόγο χάριν της κουβέντας Σε ψάχνει η Apple εσένα. Σου έχει στείλει από τη Δευτέρα το paycheck του οπαδού του μήνα και δεν σε βρίσκει. Παρε τους ένα τηλέφωνο σε παρακαλώ να συνεννοηθείς για την παραλαβή. Αυτά που γράφεις ως "ειδήμων" του νομικού καθεστώτος της ΕΕ, αλλά και ο τρόπος που ορίζεις την "ελεύθερη αγορά", είναι ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού. Εσύ είσαι ο λόγος που κάθε εταιρία εκεί έξω μας πηδάει και μας έχει πείσει ότι το οτιδήποτε παράγει, είναι αναγκαίο στον σημερινό άνθρωπο και μάλιστα με το τίμημα που ΣΟΥ επιβάλλει.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Γιατί (για δικούς της λόγους) ΔΕΝ θέλει - τους αναλύσαμε μην ξανά επανερχόμαστε στα ίδια - Εσυ όμως που θέλεις να κανείς αγορά μέσω της εφαρμογής της τράπεζας αν αυτό το προσφέρει άλλο λειτουργικό και τηλέφωνο μπορείς να αποχωρήσεις . Το ερώτημα μου και το τελειώνω εδώ είναι γιατί να θέλεις να κανείς αγορά μέσω εφαρμογής της τράπεζας ;; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το Apple Pay?σε χρεώνει περισσότερο ;Είναι δύσχρηστο;Δεν είναι γρήγορο και αποτελεσματικό ;Σε ταλαιπωρεί ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε αλλάζεις τηλέφωνο αν όμως είναι όχι σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να μάθω τον λόγο χάριν της κουβέντας Σοβαρά??? Αν είναι έτσι να κλειδώσει και την κάμερα και να αφήνει μόνο τις δικές της εφαρμογές να έχουν πρόσβαση? Τι σου φαίνεται παράλογο? Μα αυτό υποστηρίζεις… Τι σόι επιχειρήματα είναι αυτά? Ούτε η ίδια η Apple δεν τόλμησε να τα ξεστομίσει και θα υπομείνει το πρόστιμο και αφού δει ότι δεν την συμφέρει, θα ανοίξει το nfc για τις τράπεζες… Καλό, χρυσό και άγιο το Apple Pay αλλά τακτικές που πραγματικά αποσκοπούν μόνο στο να μαζέψει και άλλο χρήμα στα ταμία της κόβοντας αυτονόητα πράγματα, εσένα μπορεί να μην σε νοιάζουν, αλλά εμένα που αγαπώ το iOS και θέλω να κάνω καλύτερα την δουλειά μου, με νοιάζει και με κόφτει… ΥΓ: κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε πότε και γιατί λέμε να πάτε αλλού, υπάρχει και Android… το τονίζω γιατί πχ όταν ανοίξει το nfc δεν σε βλέπω να εγκαταλείπεις το iOS… 😊 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα