Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dieksodo είπε

ποιος νομος λεει ακριβως τι πρεπει να ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ/?

Δεν είναι ακριβώς σπίτι της. Το νοικιάζει τσε χρήστες. Με αυτή τη λογική και στα σπίτια των ιδιοκτητών είναι και όλοι οι άλλοι τρέχατε. Εκεί θέλετε δικαιώματα υπέρ ενοικιαστών. εδώ σπίτι της κάνει ότι θέλει. 

Επρεπε να ίσχυαν οι ίδιες απόψεις αλλά να γίνουν και πράξεις τότε που σώθηκε η κυρά απλέ λόγο μονοπωλιακών τακτικών να βλέπαμε χαιρια σήμερα.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

"Εκτιμούν" πως καταπατάει κάποιους νόμους. Αλλιώς αν εξ αρχής έκανε κάτι παράνομο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν ανοίγοντας το NFC σε τρίτους, εξακολουθεί να προστατεύεται η ασφάλεια του apple pay και γενικότερα της συσκευής, δεν με απασχολεί καθόλου το αν θα το ανοίξει ή όχι. 

Θα ήθελα ας πουμε να μπορώ να χρησιμοποιώ και το apple watch για το καθημερινό εισητήριό μου στα ΜΜΜ κλπ. 

Χαίρομαι που έστω και μετά από 100 απαντήσεις κάποιος που δεν έβλεπε "case", πλέον βλέπει. Ναι, "εκτιμούν". Αν ήταν σίγουροι, το πρόστιμο θα είχε ήδη πέσει. Αλλά σύμφωνα με όσα γράφετε διάφοροι καλοθελητές τόση ώρα, το θέμα δεν ήταν αν παραβιάζει ή όχι νόμους, αλλά ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει case εξ αρχής και ότι επιτίθενται στην καημένη την Apple. Γιατί φυσικά όλοι είστε νομικοί :)

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, Retromaniac said:

Αδιέξοδο θα έπρεπε να είναι το nick name σου, όχι διέξοδο

το αντιθετο

αλλα προυποθετει να καταλαβεις τι εγραψα πρωτα

7 minutes ago, primeragt said:

Δεν είναι ακριβώς σπίτι της. Το νοικιάζει τσε χρήστες. Με αυτή τη λογική και στα σπίτια των ιδιοκτητών είναι και όλοι οι άλλοι τρέχατε. Εκεί θέλετε δικαιώματα υπέρ ενοικιαστών. εδώ σπίτι της κάνει ότι θέλει. 

Επρεπε να ίσχυαν οι ίδιες απόψεις αλλά να γίνουν και πράξεις τότε που σώθηκε η κυρά απλέ λόγο μονοπωλιακών τακτικών να βλέπαμε χαιρια σήμερα.

α

δηλαδη οταν νοικιασεις το σπιτι ου σε εναν μπορει να βαλει οτι αιρ condition θελει χωρις να σε ρωτησεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dieksodo είπε

α

δηλαδη οταν νοικιασεις το σπιτι ου σε εναν μπορει να βαλει οτι αιρ condition θελει χωρις να σε ρωτησεις?

Ναι…

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

όχι. οπότε αν θέλει να με προσεγγίσει και να μου πουλήσει υπηρεσίες/προϊόντα θα ακολουθεί τους νόμους ή αλλιώς φαπίδι.

Μόνος σου απάντησες σε αυτό που εδώ και τοοοοσες σελίδες προσπαθώ να εξηγήσω .

ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ .

Σε ποια γλώσσα θες να το πω και σε εσένα και στους υπόλοιπους για να το καταλάβετε 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dieksodo είπε

οχι...

και σε πεταει και εξω οταν τελειωσει το συμβολαιο σου

Επιμένω πως μπορείς να βάλεις ότι κλιματισμό θέλεις στο σπίτι που νοικιάζεις, μάλιστα μετά από συνεννόηση μπορεί ή να το πληρώσει αυτός ή να σου ανήκει και φεύγοντας να το πάρεις μαζί σου…

αν τώρα σε πετάξει έξω, και μόνο μετά την λήξει του συμβολαίου, επειδή έβαλες κλιματισμό αυτός είναι ζώο, όχι εσύ…

9 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Μόνος σου απάντησες σε αυτό που εδώ και τοοοοσες σελίδες προσπαθώ να εξηγήσω .

ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ .

Σε ποια γλώσσα θες να το πω και σε εσένα και στους υπόλοιπους για να το καταλάβετε 

Ποιες επιπλέον επιλογές για ανέπαφες αγορές έχεις στο iPhone?

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Επιμένω πως μπορείς να βάλεις ότι κλιματισμό θέλεις στο σπίτι που νοικιάζεις, μάλιστα μετά από συνεννόηση μπορεί ή να το πληρώσει αυτός ή να σου ανήκει και φεύγοντας να το πάρεις μαζί σου…

αν τώρα σε πετάξει έξω, και μόνο μετά την λήξει του συμβολαίου, επειδή έβαλες κλιματισμό αυτός είναι ζώο, όχι εσύ…

den syzηζηταμε αν ειναι ζωο η οχι συζηταμε αν εχεις δικαιωμα η οχι

εμενα στο σπιτι μου ο νοικαρης μου με ρωτησε και μου ζητησε την αδεια και καναμε και διακανονισμο με νοικια

μπορει για την εταιρια να μην με ενοιαζε αλλα δεν σημαινει πως η αππλ δεν νοιαζεται και για την εταιρια

τελος το εαν η αππλ νοικιαζει υπηρεσιες σε αλλους ή για την ιδια ειναι δουλεια εσωτερικη μεταξυ ιδιωτων το κρατος και η ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ δεν εχει καμια δουλεια

αν εγω θελω κλειστο οικοσυστημα γιατι ειμαι παρανοικος ειναι δικαιωμα μου να ειμαι παρανοικος 

δεν θα μου το ανοιξεις "για το καλο μου"

οπως και δεν θα μου το κλεισεις δια της βιας τυπου gdpr " για το καλο μου "

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θες να κάνω το δικηγόρο του διαβολου ;

Σε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο και έξυπνο .

Το σχόλιο που έκανα quote δεν σε εκφράζει .

Υ.Γ Απλά μπορεί στο συμβόλαιο που θα σου βάλει να υπογράψεις- γιατί δικό του είναι το σπιτι και ότι όρο θέλει βάζει -να γράψει πως όχι μόνο δεν μπορείς να βάλεις ότι κλιματιστικό θέλεις αλλά και πως αν θέλει ΔΕΝ θα βάλεις καθόλου κλιματιστικό .

Ελεύθερη αγορά έχουμε δικό του ακίνητο δικοί του και οι όροι .

Αν δεν συμφωνείς απλά ΔΕΝ υπογράφεις 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ .

Πως να το πούμε αλλιώς ρε  παιδιά ;

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.

Θα είχε "δίκιο" στο συγκεκριμένο θέμα του nfc αν το κράταγε κλειστό λόγο ασφαλείας αλλά ταυτόχρονα δεν χρεωνε τις τράπεζες για συνδιαλλαγές. Από την στιγμή που χρεώνει αλλάζει το θέμα.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, primeragt said:

Θα είχε "δίκιο" στο συγκεκριμένο θέμα του nfc αν το κράταγε κλειστό λόγο ασφαλείας αλλά ταυτόχρονα δεν χρεωνε τις τράπεζες για συνδιαλλαγές. Από την στιγμή που χρεώνει αλλάζει το θέμα.

Δεν χρεωνει τις τραπεζες για τη χρήση του nfc αλλά για να είναι στην υπηρεσία του Apple Pay. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Θες να κάνω το δικηγόρο του διαβολου ;

Δε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο και έξυπνο .

Το σχολείο που έκανα quote δεν σε εκφράζει .

Υ.Γ Απλά μπορεί στο συμβόλαιο που θα σου βάλει να υπογράψεις γιατί δικό του είναι το σπιτι και ότι όρο θέλει βάζει να γράψει πως όχι μόνο δεν μπορείς να βάλεις ότι κλιματιστικό θέλεις αλλά και πως αν θέλει ΔΕΝ θα βάλεις καθόλου κλιματιστικό .

Ελεύθερη αγορά έχουμε δικό του ακίνητο δικοί του και οι όροι .

Αν δεν συμφωνείς απλά ΔΕΝ υπογράφεις 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ .

Πως να το πούμε αλλιώς ρε  παιδιά ;

Καλά στο συμβόλαιο μπορείς να γράψεις ότι πίπες θέλεις, δεν σημαίνει ότι στέκουν κιόλας. Ασχέτως αν έχει υπογραφεί η όχι.

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν χρεωνει τις τραπεζες για τη χρήση του nfc αλλά για να είναι στην υπηρεσία του Apple Pay. 

Παίζουμε με τις φράσεις τώρα. Αφού μόνο αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει το nfc για πληρωμές. Έλα είσαι έξυπνος άνθρωπος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, primeragt said:

πως ακριβως αλλαζει το θεμα?

το μονο νομικο θεμα που τιθεται σε μια παρροχη υπηρεσιων ειναι αν αποδιδει στο κρατος το αναλογο φπα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ποιες επιπλέον επιλογές για ανέπαφες αγορές έχεις στο iPhone?

Δεν έχω ρε συ αλλά ούτε με νοιάζει που δεν έχω εφόσον αυτό που έχω δουλεύει τέλεια .

Αν δεν δουλεύει καλά ή μειονεκτώ σε σχέση με άλλους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και δεν μου δίνει επιλογή τότε θα στραφώ άλλου .

Μου το απαγορεύει κανένας αυτό ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...