Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ποια συζήτηση? Είδες που τα έχεις μπερδεψει?
Εγω έγραψα καλά κάνει και θέλει τον έλεγχο η ΕΕ, αλλά μην το αναγάγουμε σε προστασία του καταναλωτή κτλ. Είναι για μικρά παιδιά τετοιες ιστορίες. Αν αυτό ακούγεται κακιά ΕΕ , τότε εντάξει.

Απο ότι κατάλαβα προσέφερα στην « συζήτηση»,  πόνο σε κάποιους και τους τίτλους τέλους…..

Αμνης(τ)ία και στα γραφόμενα σου… 

επίπεδο, όχι, επίπεδο…

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο καινούργιο  που θα κάνα εαν άνοιγε το NFC στο iPhone θα ήταν να βάζω πιο εύκολα πλυντήριο.

Μη το γελατε αλλα στο LG που εχω μπορεις να ρυθμισεις θερμοκρασια,χρονο στροφες απο το κινητο και με NFC να τα δωσεις στο πλυντηριο.

Τωρα παταω κουμπακια ....

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, apos είπε

Λάθος προσέγγιση, κατά την ταπεινή μου άποψη. Και χρήστες iOS υπάρχουν (πχ ο γράφων) αλλά το θέμα του ανταγωνισμού πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πρωτίστως μεταξύ εταιρειών και όχι χρηστών. Τα αποτελέσματα των κακών πρακτικών "περνούν" στους χρήστες κάποια χρόνια μετά. Το ότι ένας iOS χρήστης είναι στα @@ του που η Apple "κόβει" τον ανταγωνισμό (και για να μην το κάνουμε τόσο συγκεκριμένο, αντίστοιχα για MS, Google μπλα μπλα) δεν είναι απόδειξη ότι είναι όλα καλώς καμωμένα.

Αν και δεν διαφώνησα ποτέ.Είπα απλά ''ένας απο τους λόγους μπορεί να είναι'' χωρίς απραίτητα να πάρω θέση.

Έχεις πολύ δίκιο σε όσα λές πάντως και τουλάχιστον εμένα μου έδωσες περισσότερα να σκεφτώ απο το ίδιο το άρθρο.Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, k_w_t said:

Το μόνο καινούργιο  που θα κάνα εαν άνοιγε το NFC στο iPhone θα ήταν να βάζω πιο εύκολα πλυντήριο.

Μη το γελατε αλλα στο LG που εχω μπορεις να ρυθμισεις θερμοκρασια,χρονο στροφες απο το κινητο και με NFC να τα δωσεις στο πλυντηριο.

Τωρα παταω κουμπακια ....

βαλε jailbreak

ολο και καποιο a[pp θα εχει η cydia για να παρακαμψει το nfc

νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχετε καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα ακριβως

το διλημμα δεν ειναι αν ειναι καλο να ειναι ανοιχτο το nfc ή κλειστο

το διλλημα ειναι ποιος θα θεσει το ερωτημα

εγω? εσυ οταν καλεισαι να αποφασισεις τι κινητο θα παρεις? η ΕΕ?

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dieksodo είπε

το διλημμα δεν ειναι αν ειναι καλο να ειναι ανοιχτο το nfc ή κλειστο

το διλλημα ειναι ποιος θα θεσει το ερωτημα

εγω? εσυ οταν καλεισαι να αποφασισεις τι κινητο θα παρεις? η ΕΕ?

Φίλε μου δεν υπάρχει δίλημμα και είναι τόσο μα τόσο απλό…

Υπάρχει μια εταιρία και έχει ένα προϊόν, ένα από τα hardware χαρακτηριστικά το χρησιμοποιεί μόνο η ίδια και απαγορεύει στους άλλους να έχουν πρόσβαση! Πρέπει αυτή η εταιρία να είναι στο απυρόβλητο ή όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φίλε μου δεν υπάρχει δίλημμα και είναι τόσο μα τόσο απλό…

Υπάρχει μια εταιρία και έχει ένα προϊόν, ένα από τα hardware χαρακτηριστικά το χρησιμοποιεί μόνο η ίδια και απαγορεύει στους άλλους να έχουν πρόσβαση! Πρέπει αυτή η εταιρία να είναι στο απυρόβλητο ή όχι?

Καμία εταιρεία δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο , αλλά γιατί για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πρέπει να κατηγορηθει? Δεν είναι η μόνη εταιρεία που το κάνει  και δεν ειναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τώρα. Εγώ αν πουλήσω κάτι που κανένας δεν έχει προσβαση σε αυτό, ακόμα και εγω ο ίδιος , θα πρέπει να κατηγορηθώ? Αν ειναι έτσι τότε έχουν να γίνουν πολλές δικές για πολλά πράγματα και όχι μονο για την Apple.

Πχ. Ξερω πορτες ασφαλείας που ούτε που η εταιριεια που τις έφτιαξε δεν μπορεί να τις ανοίξει έτσι και κλειδώσουν.

ΥΓ. Από που και ως που μια εταιρεία είναι υποχρεωμένη να δώσει πρόσβαση σε ενα προιον όταν αυτό το προιον πουλιεται με σκοπό να εχει περιορισμένη πρόσβαση? Όταν φτιάχτηκε το iPhone υπήρχε κανόνας ή νόμος ότι πρέπει να είναι ξεκλείδωτο? Πήρε την έγκριση να πουληθεί στην αγορά ως έχει , τόσα χρόνια? Τι έγινε ξαφνικά τώρα?

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

mmmmm οχι 

το ακριβως αντιθετο βασικα απεδειξες

μολις απεδειξες πως Η ΑΓΟΡΑ και ο ανταγωνισμος πετυχαν την αλλαγη και οχι το δικαστηριο

αρα το δικαστηριο τελικα ηταν αχρηστο

Εκτός από το ότι σου απέδειξα ότι δε γνώριζες ΓΙΑΤΙ έγινε το δικαστήριο (είμαι σίγουρος ότι ούτε καν άνοιξες να διαβάσεις το complaint), προσπαθείς να διαστρεβλώσεις και τα αποτελέσματά του. Ο ανταγωνισμός δημιουργήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή επιβλήθηκαν οι περιορισμοί στις μονοπωλιακές πρακτικές της MS. Και τα αποτελέσματά του ήταν αυτά που είδες. Περιμένω να δω πώς θα βρεις τρόπο στο επόμενο σχόλιο να διαστρεβλώσεις και αυτά που σου είπα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Καμία εταιρεία δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο , αλλά γιατί για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πρέπει να κατηγορηθει? Δεν είναι η μόνη εταιρεία που το κάνει  και δεν ειναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τώρα. Εγώ αν πουλήσω κάτι που κανένας δεν έχει προσβαση σε αυτό, ακόμα και εγω ο ίδιος , θα πρέπει να κατηγορηθώ? Αν ειναι έτσι τότε έχουν να γίνουν πολλές δικές για πολλά πράγματα και όχι μονο για την Apple.

Πχ. Ξερω πορτες ασφαλείας που ούτε που η εταιριεια που τις έφτιαξε δεν μπορεί να τις ανοίξει έτσι και κλειδώσουν.

Το πρόβλημα ξεκινάει από την διαφορά, άλλο κανένας και άλλο μόνο εγώ… 

Και ξανα εξηγώ, αν υπήρχε θέμα ασφαλείας ή σταθερότητας του λειτουργικού ή των εφαρμογών του να το καταλάβω, εδώ όμως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα…

θα σου φαινότανε λογικό να λειτουργούν μόνο τα ασύρματα ακουστικά της Apple και όχι των άλλων εταιριών?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει από την διαφορά, άλλο κανένας και άλλο μόνο εγώ… 

Και ξανα εξηγώ, αν υπήρχε θέμα ασφαλείας ή σταθερότητας του λειτουργικού ή των εφαρμογών του να το καταλάβω, εδώ όμως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα…

θα σου φαινότανε λογικό να λειτουργούν μόνο τα ασύρματα ακουστικά της Apple και όχι των άλλων εταιριών?

Ναι αν το ήξερα όταν το αγόραζα , θα μου φαινόταν λογικό. Μικρά παιδιά είμαστε?

Πως γράφεις ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας?

Ξαναρωτάω γιατί τώρα και όχι τόσα χρόνια πριν όταν πρώτο φτιάχτηκε το iPhone?

Ερώτηση σε όλους :

Ειστε σε τεχνολογικό φόρουμ . Κάποιοι έχετε γνώσεις για το αν τίθεται θέμα ασφαλείας ή όχι. Κάποιοι παρόλο που έχουν τετοιες γνώσεις , γιατί δεν γνωριζουν ότι το iPhone φτιάχτηκε εξαρχής εδώ και χρόνια με περιορισμένη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες?

Πουλιεται ή δεν Πουλιέται το iPhone χρόνια τώρα χωρίς πρόσβαση στο nfc παρά μόνο από την apple? Το γνωρίζατε αυτό? Δεν το χρησιμοποιούσατε ως επιχείρημα για αποφυγή αγοράς του?

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_13-11103.php

Μπορεί κάποιος να μου δείξει που στο καλό είναι το nfc στα specs?

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με του τελικούς χρήστες το θέμα. Είναι κάτι αντίστοιχο του apple music και spotify (ότι κοντινότερο σκέφτηκα). Χέστηκε ο χρήστης αν πλήρωνε μόνο μέσω apple pay ή όχι. Την δουλειά του ήθελε να κάνει. Από πλευράς εταιρειών ήταν κατάχρηση εξέχουσας θέσης στην συγκεκριμένη αγορά ( των χρηστών apple products) αφού είχε το πάνω χέρι λόγο apple music.  

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Ναι αν το ήξερα όταν το αγόραζα , θα μου φαινόταν λογικό. Μικρά παιδιά είμαστε?

Αρα σαν πελάτες μιας εταιρίας δεν μπορούμε να έχουμε άποψη ή απαιτήσεις για κάτι που μας ενοχλεί? Θα πρέπει δηλαδή και επειδή την αγοράσανε να είμαστε 100% ευχαριστημένοι και να μην λέμε ότι μας ενοχλούν ένα-δυο πράγματα… 

Προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος iMac και iPhone, με ενοχλεί όμως να μην μπορώ να φορτώσω την athena card κατευθείαν από το κινητό μου, ενώ άλλοι με χειρότερες συσκευές το κάνουν…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, primeragt είπε

Δεν έχει να κάνει με του τελικούς χρήστες το θέμα. Είναι κάτι αντίστοιχο του apple music και spotify (ότι κοντινότερο σκέφτηκα). Χέστηκε ο χρήστης αν πλήρωνε μόνο μέσω apple pay ή όχι. Την δουλειά του ήθελε να κάνει. Από πλευράς εταιρειών ήταν κατάχρηση εξέχουσας θέσης στην συγκεκριμένη αγορά ( των χρηστών apple products) αφού είχε το πάνω χέρι λόγο apple music.  

Τώρα μιλάς σωστά . Όχι σαν τον άλλον που το γενικόποιει σαν ποινικό αδίκημα. Χάνουν κάποιοι λεφτά εδώ πέρα και δεν αρέσει σε μερικούς στην ευρωπαϊκή ένωση.

Η Apple έχει βγάλει και τραπεζικό προϊόν σε συνεργασία με άλλους και έχει μπει σε μονοπάτια που είναι πέρα του τεχνολογικού τομέα. Εκεί έχει τις αντίδρασεις και βρήκαν πάτημα με το ανύπαρκτο nfc.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, atheatos είπε

Μπορεί κάποιος να μου δείξει που στο καλό είναι το nfc στα specs?

Το διάβασες πριν το ποσταρεις;

Screenshot_20211008-210346_Firefox.png

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αρα σαν πελάτες μιας εταιρίας δεν μπορούμε να έχουμε άποψη ή απαιτήσεις για κάτι που μας ενοχλεί? Θα πρέπει δηλαδή και επειδή την αγοράσανε να είμαστε 100% ευχαριστημένοι και να μην λέμε ότι μας ενοχλούν ένα-δυο πράγματα… 

Προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος iMac και iPhone, με ενοχλεί όμως να μην μπορώ να φορτώσω την athena card κατευθείαν από το κινητό μου, ενώ άλλοι με χειρότερες συσκευές το κάνουν…

Έχεις άποψη και την δείχνεις με τις επιλογές σου. Αν έκανες λάθος επιλογή δεν σου φταίνε οι υπόλοιποι.

Μπορει να κανείς την κριτική σου σε όλα αλλά και κριτική σου θα έχει κριτική από τους υπόλοιπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...