Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το apple pay δεν είναι μονοπώλιο. Είναι ελεύθερη επιλογή χρήσης του καθώς είναι χαρακτηριστικό ενός λειτουργικού που είναι δεμένο με συγκεκριμένες συσκευές, τις οποίες αν θέλει κανείς αποκτά. Τις τράπεζες από την άλλη, μας τις έχουν φορέσει καπέλο και μας χρεώνουν πλέον ακόμα και για την χρήση του site τους. Αν λοιπόν κάποια θέλει να πλεονεκτήσει έναντι των άλλων, για όποιους αυτό αποτελεί πλεονέκτημα, προσφέρει το apple pay στους κατόχους των καρτών της με δική της επένδυση. Ιδιωτικές είναι. Γιατί να υποχρεωθεί μια επιχείρηση να τις χρηματοδοτήσει στην ουσία; Πολλοί πήγαν Alpha bank πέρυσι γι αυτό. Η τράπεζα δεν ωφελήθηκε; Τι φάση πλέον όλα τα ιδιωτικά καλούδια να υποχρεώνονται σε «κατάσχεση» για να «φάνε» και οι «δικοί» μας;

Δημοσ.

νοιώθω ότι ένα ανοιχτό nfc περισσότερα προβλήματα για την ασφάλεια δημιουργούν παρά ευκολιές. ωσ πρώην κάτοχος android το είχα πάντα κλειστό και ως κάτοχος iphone τώρα, το χρησιμοποιώ μερικές φορέσ σε πληρωμές, χωρίσ αυτό να σημαίνει ότι το θεωρώ και απαραίτητο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atheatos είπε

Μια είναι η ουσία , δεν υπάρχει αθανασία….

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω στο insomnia τι είναι ουσιώδες στη ζωή και τι όχι. Δεν έχω ξεπέσει τόσο χαμηλά….

ΥΓ. Αν για σένα είναι ουσιώδες η πρόσβαση στο iPhone απλά λυπάμαι…

Οπότε δεν συμφέρει αερολογούμε…

δεν θυμάμαι να εκφραζεσαι έτσι και σε αλλά θέματα εδώ στο insomnia… τι ξαφνικά ενώ εκεί μίλαγες για ουσία, εδώ δεν την βρίσκεις?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τι λες ρε μεγάλε ;

Έτσι λες εσυ . ΕΓΩ που πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για το οικοσύστημα ξέρεις γιατί τα πληρώνω ;;; 
 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕ -ΛΕΙ- Α.

ΤΕΛΟΣ . Δεν με νοιάζει ποιος θα τα παίρνει στην τελική . Εμένα με νοιάζει η εμπειρία χρήσης αυτού του χαρακτηριστικού να ειναι στα επίπεδα τιμής που πληρώνω .

Αν αυτό χρήζει αποκλειστικότητας εντός οικοσυστήματος ποσώς με ενδιαφέρει .

Αθέμιτες πρακτικές ;;; Που ρε ΕΕ στο μαγαζί της ; Η δεν υπάρχουν αλλά μαγαζιά ;;;

Ρε θα μας τρελάνουν 

Γιατί δεν χρειάζεται να τρίβω το τηλέφωνο πάνω στο pos για να γίνει η συναλλαγή 

Εξυπνάδες όλοι σας .

Πάρτε τα τηλέφωνα σας και αφήστε μας να πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες εμάς …

Εχεις κουρασει ...Σε καθε ποστ τα ιδια ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οπότε δεν συμφέρει αερολογούμε…

δεν θυμάμαι να εκφραζεσαι έτσι και σε αλλά θέματα εδώ στο insomnia… τι ξαφνικά ενώ εκεί μίλαγες για ουσία, εδώ δεν την βρίσκεις?

Την μόνη ουσία που βρίσκω εδώ πέρα είναι τα ναρκωτικά ή τα ψυχοφάρμακα που παίρνουν κάποιοι ωστε να κάθονται να ασχολούνται με την apple και τις συσκευές της. Αν ήταν μια εταιρεία με μικρό τζίρο και καθόλου διάσημη και τα έκανε αυτά, θέμα δεν θα υπήρχε όπως δεν υπήρχε πριν 20 χρόνια , όταν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα και πρακτικές.

Το να ασχολούμαστε τώρα ξαφνικά με την apple επειδή κάποιοι το έκαναν θέμα στην Ευρωπαϊκή ένωση για τους λόγους που προανέφερα δεν νομίζω ότι έχει ουσία…

Ελα παραδέξου το. Και εσυ αν δεν ήταν η apple και ήταν μια no name και χωρίς φράγκα εταιρεία , ούτε που θα ασχολιοσουν για την ουσία του θέματος.  Εκτός και αν την έχεις δει Ρομπεν των δασών και θες να σώσεις τον κόσμο από τα «κακά» προϊόντα οποία και να είναι αυτά…..

Επεξ/σία από atheatos
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Την μόνη ουσία που βρίσκω εδώ πέρα είναι τα ναρκωτικά ή τα ψυχοφάρμακα που παίρνουν κάποιοι ωστε να κάθονται να ασχολούνται με την apple και τις συσκευές της. Αν ήταν μια εταιρεία με μικρό τζίρο και καθόλου διάσημη και τα έκανε αυτά, θέμα δεν θα υπήρχε όπως δεν υπήρχε πριν 20 χρόνια όταν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα και πρακτικές.

Το να ασχολούμαστε τώρα ξαφνικά με την apple επειδή κάποιοι το έκαναν θέμα στην Ευρωπαϊκή ένωση για τους λόγους που προανέφερα δεν νομίζω ότι έχει ουσία…

Ελα παραδέξου το. Και εσυ αν δεν ήταν η apple και ήταν μια no name και χωρίς φράγκα εταιρεία ούτε που θα ασχολιοσουν για την ουσία του θέματος.  Εκτός και αν την έχεις δει Ρομπεν των δασών και θες να σώσεις τον κόσμο από τα «κακά» προϊόντα οποία και να είναι αυτά…..

Βασικά, οι δυο μας, τις ίδιες πιθανότητες έχουμε να σχολιάσουμε είτε είναι θέμα με Apple είτε με κάποια no name εταιρία… αν ήταν διαφορετικές, οι πιθανότητες, εσύ δεν θα ήσουν εδώ και ούτε θα συνομιλούσαμε…

οπότε, να το πάρουμε από την αρχή και να αφήσουμε τις μειώσεις και τα “κτυπήματα κάτω από την ζώνη” για τα παιδάκια?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Βασικά, οι δυο μας, τις ίδιες πιθανότητες έχουμε να σχολιάσουμε είτε είναι θέμα με Apple είτε με κάποια no name εταιρία… αν ήταν διαφορετικές, οι πιθανότητες, εσύ δεν θα ήσουν εδώ και ούτε θα συνομιλούσαμε…

οπότε, να το πάρουμε από την αρχή και να αφήσουμε τις μειώσεις και τα “κτυπήματα κάτω από την ζώνη” για τα παιδάκια?

Δεν συνηθίζω   να γράφω ψέματα και αν η αλήθεια πονάει ξανά λυπάμαι . Προσπέρασε αν δεν το αντέχεις.

Δεν συνομιλούμε αλλά εκφράζουμε γραπτώς τις απόψεις μας. Αλοιμονο αν χρειαζόμαστε το insomnia για να συνομιλήσουμε με κάποιον. Πραγματικά άρρωστο να μην έχεις κάποιο να συνομιλήσεις και την βρίσκεις με το insomnia….

Οσο για τις πιθανότητες να σχολιασουμε κτλ. κανείς λάθος και το ξέρεις. Αν δεις τα σχόλια μου δεν ακολουθούν τα δικά σου σε καμία περίπτωση. Ρωτα και κάποιον άλλον αν νομίζεις ότι λέω ψέματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δεν συνηθίζω   να γράφω ψέματα και αν η αλήθεια πονάει ξανά λυπάμαι . Προσπέρασε αν δεν το αντέχεις.

Δεν συνομιλούμε αλλά εκφράζουμε γραπτώς τις απόψεις μας. Αλοιμονο αν χρειαζόμαστε το insomnia για να συνομιλήσουμε με κάποιον. Πραγματικά άρρωστο να μην έχεις κάποιο να συνομιλήσεις και την βρίσκεις με το insomnia….

Οσο για τις πιθανότητες να σχολιασουμε κτλ. κανείς λάθος και το ξέρεις. Αν δεις τα σχόλια μου δεν ακολουθούν τα δικά σου σε καμία περίπτωση. Ρωτα και κάποιον άλλον αν νομίζεις ότι λέω ψέματα.

Ειδες που αντιλαμβάνεσαι αμυντικά τα λεγόμενα μου, σαν να θες κάτι να αποδείξεις…

Δεν είπα ότι λες ψέματα…

Αν πόναγα από τον κάθε τυχαίο θα είχα φύγει νωρίτερα από εδώ μέσα …

Αυτή τη στιγμή συνομιλούμε, αν έχεις μείνει στο 1985 δεν σου φταίω εγώ…

Δεν είπα ότι με ακολουθείς, είπα ευγενικά ότι οι λόγοι που βρίσκεσαι εδώ είναι χειρότεροι από τους δικούς μου…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ειδες που αντιλαμβάνεσαι αμυντικά τα λεγόμενα μου, σαν να θες κάτι να αποδείξεις…

Δεν είπα ότι λες ψέματα…

Αν πόναγα από τον κάθε τυχαίο θα είχα φύγει νωρίτερα από εδώ μέσα …

Αυτή τη στιγμή συνομιλούμε, αν έχεις μείνει στο 1985 δεν σου φταίω εγώ…

Δεν είπα ότι με ακολουθείς, είπα ευγενικά ότι οι λόγοι που βρίσκεσαι εδώ είναι χειρότεροι από τους δικούς μου…

Νομίζω ότι έχεις μπερδεψει το insomnia με τίποτα Facebook κτλ. Σεβαστή η άποψη σου. Την δικιά μου την έγραψα  ήδη . Καληνυχτα.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atheatos είπε

Νομίζω ότι έχεις μπερδεψει το insomnia με τίποτα Facebook κτλ. Σεβαστή η άποψη σου. Την δικιά μου την έγραψα  ήδη . Καληνυχτα.

Όντως καληνύχτα… 

ΥΓ: εκτός από το κακιά ΕΕ τι άλλο πρόσφερες στην συζήτηση…?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όντως καληνύχτα… 

ΥΓ: εκτός από το κακιά ΕΕ τι άλλο πρόσφερες στην συζήτηση…?

Ποια συζήτηση? Είδες που τα έχεις μπερδεψει?
Εγω έγραψα καλά κάνει και θέλει τον έλεγχο η ΕΕ, αλλά μην το αναγάγουμε σε προστασία του καταναλωτή κτλ. Είναι για μικρά παιδιά τετοιες ιστορίες. Αν αυτό ακούγεται κακιά ΕΕ , τότε εντάξει.

Απο ότι κατάλαβα προσέφερα στην « συζήτηση»,  πόνο σε κάποιους και τους τίτλους τέλους…..

Δημοσ.
1 hour ago, AtiX said:

θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο nfc όσοι ασχολούνται με ανέπαφες πλήρωνες? Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί…

η οθσια της συζητησης δεν ειναι το ερωτημα

ειναι ΠΟΙΟΣ θετει το ερωτημα

εσυ λες η ΕΕ 

εγω λεω να το θετω εγω και να μη μου το επιβαλλει καμια ΕΕ

1 hour ago, MikeKata said:

Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά από αυτή τη δίκη, το αγαπημένο σου point, ο IE, κατέρρευσε σιγά σιγά γιατί ξεπετάχθηκαν άλλοι browsers. Από το 95% το 2001, έπεσε στο 75% το 2010 και στο 15% το 2015. Οπότε ναι, κάτι πέτυχε. Βρες άλλο επιχείρημα, δεν πείθεις. 

mmmmm οχι 

το ακριβως αντιθετο βασικα απεδειξες

μολις απεδειξες πως Η ΑΓΟΡΑ και ο ανταγωνισμος πετυχαν την αλλαγη και οχι το δικαστηριο

αρα το δικαστηριο τελικα ηταν αχρηστο

1 hour ago, primeragt said:

Υπάρχει και η λύση απλά να σταματήσει η χρέωση προς τις τράπεζες και να είναι δωρεάν η χρήση του apple pay από αυτές. Αυτές να διαφημίσουν μια χαρά. Win-win για σας, δεν θα εξαναγκάστητε να αφήσετε το apple pay η να χάσετε την ασφάλεια του. Μάλλον δεν θα αρέσει στην apple αυτό.

υπαρχει και αλλη λυση

να αλλαξει η αππλ πολιτικη και να δινει τα αιφονια δωρεαν αντι 1400

ολοι θα κερδισουμε απο αυτο 

θα χασει η αππλ βεβαια αλλα ενταξει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dieksodo είπε

den syzηζηταμε αν ειναι ζωο η οχι συζηταμε αν εχεις δικαιωμα η οχι

εμενα στο σπιτι μου ο νοικαρης μου με ρωτησε και μου ζητησε την αδεια και καναμε και διακανονισμο με νοικια

μπορει για την εταιρια να μην με ενοιαζε αλλα δεν σημαινει πως η αππλ δεν νοιαζεται και για την εταιρια

τελος το εαν η αππλ νοικιαζει υπηρεσιες σε αλλους ή για την ιδια ειναι δουλεια εσωτερικη μεταξυ ιδιωτων το κρατος και η ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ δεν εχει καμια δουλεια

αν εγω θελω κλειστο οικοσυστημα γιατι ειμαι παρανοικος ειναι δικαιωμα μου να ειμαι παρανοικος 

δεν θα μου το ανοιξεις "για το καλο μου"

οπως και δεν θα μου το κλεισεις δια της βιας τυπου gdpr " για το καλο μου "

Έτσι εξηγούνται πολλές απόψεις σου και σε άλλα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα καλά και μπορώ να πώ πως με μερικά σχόλια απο μερικούς συμφορουμίτες  ξεκαθάρησα αρκετά οπότε και συμφωνώ πως το να το ανοίξει είναι η σωστή κίνηση.

Πάντως όλα αυτά περί μονοπωλείου ανταγωνισμού κλπ νομίζω έχουν γίνει πολύ περίπλοκα και δεν είναι απλά ''δικό μου μαγαζί κάνω ότι θέλω'' Το θέμα είναι πως έχουν γίνει περίπλοκα όχι μόνο για το μέσο χρήστη αλλά και για τα δικαστήρια.Προφανώς και οι δύο πλευρές έχουν πράγματα να παραθέσουν.

Εγώ αναρωτιέμαι αν και κάτα πόσο μια εταιρία π.χ apple όταν ξεκινάει να κάνει κάτι ''παράνομο'' το κάνει εν γνώση της ή όχι. Πολύ πιθανό στην εν λόγο περίπτωση να τα έβαλε κάτω και να είδε πως μέχρι να γίνει δικαστήριο και να έρθει απόφαση/ πρόστιμο τα έσοδα της θα είναι πολύ περισσότερα.Οπότε και να μην την ένοιαξε.

Επίσης off topic αλλά είναι κάπως καχύποπτο που η ΕΕ έχει βάλει στο μάτι κυρίως Δυτικές εταιρίες/υπηρεσίς (γενικά προιόντα που δεν παράγει) ενώ στα δικά της σκάνδαλα γυρνάει πολύ εύκολα τη πλάτη πχ Dieselgate. Ίσως να πρέπει να μπεί και η ίδια στο παιχνίδι.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...