Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 38 minutes ago, primeragt said: Και μετά από αυτό θα πω ευτυχώς που μερικές φορές οι φορείς λειτουργούν για το καλό της κοινωνίας. Και ακόμα πιο ευτύχημα είναι ότι είστε μειοψηφία όσοι έχετε αυτό το σκεπτικό. Τα ίδια λέγαμε θυμάμαι και τότε με τα προσωπικά δεδομένα και τα cookies στις σελίδες... Τώρα φαντάζομαι πως όταν σου σκάνε μηνύματα στις σελίδες κάθε φορά που μπαίνεις, φουσκώνεις από χαρά και υπερηφάνεια και επιπλέον νιώθεις πιο ασφαλής! 😛
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dieksodo είπε ευτυχως που η αππλ δεν αποφασιζει την πολιτικη ασφαλειας της βασισμενη στο τι γραφει καποιος στο ινσομνια Ειλικρινά χέστηκα τι θα κάνει η apple και η κάθε apple. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Τα μπικικινια είναι πολλά βλέπεις. Και όσο για πολιτική ασφάλειας είναι για γέλια αυτό που λες. Πάλι η apple θα έχει το λόγο εκεί.
dieksodo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, MikeKata said: Δηλαδή όχι μόνο δε γνωρίζεις πράγματα πάνω στα οποία αναφέρεσαι, ακόμα κι όταν σου τα ποστάρουν, δε θες να το παραδεχτείς και επιμένεις στα λάθος. Το δικαστήριο δεν έγινε για τον IE, έγινε ΚΑΙ για τον IE. https://www.justice.gov/atr/complaint-us-v-microsoft-corp Κάτσε και διάβασε γιατί ο IE ήταν μόνο ένα από τα bullets. Συγκεκριμένα από το "10" και μετά. ε ναι ειναι γνωστο πως μετα απο αυτη την περιφημη δικη η μ$ καταστραφηκε και δεν ειναι πια μονοπωλειο στο χωρο των υπολογιστβων
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, primeragt είπε Ερε γελάμε εδώ μέσα. Πάλι καλά που διαβάζετε αυτά που γράφονται. Κανείς δε μίλησε για κοινωνικά αγαθά. Επίσης για πες μας με επιχειρήματα σοβαρά τι θα πάθεις εσύ ως χρήστης αν αναγκαστεί η apple να ανοίξει το nfc για πληρωμές από αλλά app. Θα σε επηρεάσει κάπου; Αφού αν δεν θες δε τα χρησιμοποιείς και μένεις με την ασφάλεια του apple pay. Δεν μου αρέσει να αναγκάζεται κανένας. Το έρε γελάσαμε μπορώ να στο ανταποδώσω με τρόπο που δεν θα σου αρέσει…. Δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι γράφεις λόγω το προσωπικό σου προβλημάτων με την Apple. Τα ψυχαναγκαστικά σου προβλήματα αν θες να ξεσπάσεις υπάρχουν άλλοι τρόποι. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να σε αναγκάζουν . Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι και σωστό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει στο iPhone η Apple γιατί δεν έχω iPhone. Αλλά έχω iPad. Αλλά την ξεφτιλα μερικων εδω μέσα με την Apple έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάσω όπως θέλω. Αν βέβαια φτάσουν σε σημείο να με προσβάλουν , θα σ6νεχισω να τους ξεφτιλίζω. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από atheatos
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα ίδια λέγαμε θυμάμαι και τότε με τα προσωπικά δεδομένα και τα cookies στις σελίδες... Τώρα φαντάζομαι πως όταν σου σκάνε μηνύματα στις σελίδες κάθε φορά που μπαίνεις, φουσκώνεις από χαρά και υπερηφάνεια και επιπλέον νιώθεις πιο ασφαλής! 😛 Αν φοβάσαι την εφαρμογή μιας εντολής, τότε φοβάσαι ότι η Apple δεν θα εκτελέσει σωστά την απόφαση… 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν μου αρέσει να αναγκάζεται κανένας. Το έρε γελάσαμε μπορώ να στο ανταποδώσω με τρόπο που δεν θα σου αρέσει…. Δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι γράφεις λόγω το προσωπικό σου προβλημάτων με την Apple. Τα ψυχαναγκαστικά σου προβλήματα αν θες να ξεσπάσεις υπάρχουν άλλοι τρόποι. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να σε αναγκάζουν . Αυτό δεν σημαίνει ότι και σωστό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει στο iPhone η Apple γιατί δεν έχω iPhone. Αλλά έχω iPad. Αλλά την ξεφτιλα μερικων εδω μέσα με την Apple έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάσω όπως θέλω. Αν βέβαια φτάσουν σε σημείο να με προσβάλουν , θα σ6νεχισω να τους ξεφτιλίζω. Το βλέπεις λάθος φίλε μου… με την ουσία να είναι: θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο nfc όσοι ασχολούνται με ανέπαφες πλήρωνες? Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί… Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από AtiX 1
MikeKata Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, dieksodo είπε ε ναι ειναι γνωστο πως μετα απο αυτη την περιφημη δικη η μ$ καταστραφηκε και δεν ειναι πια μονοπωλειο στο χωρο των υπολογιστβων Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά από αυτή τη δίκη, το αγαπημένο σου point, ο IE, κατέρρευσε σιγά σιγά γιατί ξεπετάχθηκαν άλλοι browsers. Από το 95% το 2001, έπεσε στο 75% το 2010 και στο 15% το 2015. Οπότε ναι, κάτι πέτυχε. Βρες άλλο επιχείρημα, δεν πείθεις. 1 1
primeragt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει και η λύση απλά να σταματήσει η χρέωση προς τις τράπεζες και να είναι δωρεάν η χρήση του apple pay από αυτές. Αυτές να διαφημίσουν μια χαρά. Win-win για σας, δεν θα εξαναγκάστητε να αφήσετε το apple pay η να χάσετε την ασφάλεια του. Μάλλον δεν θα αρέσει στην apple αυτό.
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν φοβάσαι την εφαρμογή μιας εντολής, τότε φοβάσαι ότι η Apple δεν θα εκτελέσει σωστά την απόφαση… Το βλέπεις λάθος φίλε μου… κανονικά θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο nfc όσοι ασχολούνται με ανέπαφες πλήρωνες? Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί… Να έχουν μερίδιο θες να πεις γιατί πρόσβαση μπορούν και θα έχουν. Κάτσε και θα δεις που θα γίνει της epic πάλι . Η Apple θα δώσει προσβάση με κάποιο τρόπο που θα είναι ασύμφορος και μετά θα ψάχνεται η ευρωπαϊκή ένωση από που της ήρθε. Αν νομίζεις ότι η ευρωπαϊκή ένωση σκοπός της είναι το καλό του χρήστη και του developer, δεν θα εφάρμοζε απλά ένα πρόστιμο. 13 λεπτά πριν, primeragt είπε Υπάρχει και η λύση απλά να σταματήσει η χρέωση προς τις τράπεζες και να είναι δωρεάν η χρήση του apple pay από αυτές. Αυτές να διαφημίσουν μια χαρά. Win-win για σας, δεν θα εξαναγκάστητε να αφήσετε το apple pay η να χάσετε την ασφάλεια του. Μάλλον δεν θα αρέσει στην apple αυτό. Εσένα τι σε καεί αν θα αρέσει στην apple ή όχι? Έχεις κάποιο πρόβλημα? Παλι χρησιμοποιείς το ρήμα (εξ) αναγκάζω λες και κάποιος του έχουν βάλει το πιστόλι στο κρόταφο. Να το κοιτάξεις λίγο γιατί δεν σε βλέπω καλά. Σε πιέζει κανένας? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από atheatos Επισήμανση
JohnVour Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αντε καλε, ψεμματα ειναι αυτα μην τα πιστευετε - δεν κανουν τετοια πραγματα στο Cupertino. Περαν της πλακας, δικη της συσκευη ειναι, με δικο της κλειστο λειτουργικο και δικο της επεξεργαστη (ας πουμε). Ας κανει οτι θελει, εξαλλου δεν εξαναγκαζεται να αγορασει κανεις iPhone... Πιο πολυ "ειδηση/διαφημιση" ειναι παρα προβλημα για αυτους, οσο και να ειναι το ενδεχομενο προστιμο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από JohnVour 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, atheatos είπε Να έχουν μερίδιο θες να πεις γιατί πρόσβαση μπορούν και θα έχουν. Κάτσε και θα δεις που θα γίνει της epic πάλι . Η Apple θα δώσει προσβάση με κάποιο τρόπο που θα είναι ασύμφορος και μετά θα ψάχνεται η ευρωπαϊκή ένωση από που της ήρθε. Αν νομίζεις ότι η ευρωπαϊκή ένωση σκοπός της είναι το καλό του χρήστη και του developer, δεν θα εφάρμοζε απλά ένα πρόστιμο. Δεν μίλησα για μερίδιο, μίλησα για πρόσβαση μέσω api…
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, AtiX είπε Δεν μίλησα για μερίδιο, μίλησα για πρόσβαση μέσω api… Αν νομίζεις ότι το κάνει μόνο για αυτό είσαι γελασμένος. Τρόπους για να πάρει λεφτά κοιτάει και θα πατήσει και στην παραμικρή ατέλεια. Η πρόσβαση αυτή αποφέρει έσοδα που θα φορολογήσει αργότερα. Καλα κάνει και θέλει τον έλεγχο αλλά μην χρησιμοποιούμε τώρα και δικαιολογίες του στυλ για το καλό του developer κτλ.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Αν νομίζεις ότι το κάνει μόνο για αυτό είσαι γελασμένος. Τρόπους για να πάρει λεφτά κοιτάει και θα πατήσει και στην παραμικρή ατέλεια. Η πρόσβαση αυτή αποφέρει έσοδα που θα φορολογήσει αργότερα. Καλα κάνει και θέλει τον έλεγχο αλλά μην χρησιμοποιούμε τώρα και δικαιολογίες του στυλ για το καλό του developer κτλ. Με μπερδεύεις με άλλον μιας και δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ΕΕ…
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Με μπερδεύεις με άλλον μιας και δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ΕΕ… Συγνώμη νόμιζα ότι γράφεις εντός θέματος… Στο off topic τώρα γιατί δεν έχουν πρόσβαση και τρίτοι στο hardware της συσκευής, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω . Το ξαναγράφω για τελευταία φορά δεν ειναι δημόσιο αγαθό το iPhone. Το ότι βγάζει τρέλα κέρδη η Apple από αυτό , είναι διαπραγματεύσιμο από τρίτους για να ξαναέρθουμε στο θέμα μας. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από atheatos
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Συγνώμη νόμιζα ότι γράφεις εντός θέματος… Στο off topic τώρα γιατί δεν έχουν πρόσβαση και τρίτοι στο hardware της συσκευής, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω . Το ξαναγράφω για τελευταία φορά δεν ειναι δημόσιο αγαθό το iPhone. Το ότι βγάζει τρέλα κέρδη η Apple από αυτό , είναι διαπραγματεύσιμο από τρίτους για να ξαναέρθουμε στο θέμα μας. Εκτός θέματος εγώ, εκτός ουσίας εσυ μια χαρά είμαστε… 🤣🤣🤣 ΥΓ: δεν έχετε κουραστεί με την a la carte αντιμετώπιση βασικών πραγμάτων? 1
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Εκτός θέματος εγώ, εκτός ουσίας εσυ μια χαρά είμαστε… 🤣🤣🤣 ΥΓ: δεν έχετε κουραστεί με την a la carte αντιμετώπιση βασικών πραγμάτων? Μια είναι η ουσία , δεν υπάρχει αθανασία…. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω στο insomnia τι είναι ουσιώδες στη ζωή και τι όχι. Δεν έχω ξεπέσει τόσο χαμηλά…. ΥΓ. Αν για σένα είναι ουσιώδες η πρόσβαση στο iPhone απλά λυπάμαι… Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από atheatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα