nikοs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε win11 δεν μου εμφανίζει τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας και δεν φορτίζει πάνω από 99% έχει κανείς καμιά ιδέα?
madboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Επιλέγεις το εικονίδιο της μπαταρίας στην taskbar και μετά όταν ανοιξει το pop up παράθυρο επιλέγεις κάτω αρίστερα πάλι το εικονίδιο της μπαταρίας και θα σου ανοίξει καινούριο παράθυρο με τα στατιστικά της μπαταρίας. Εκεί θα βρείς τον υπολειπόμενο χρόνο. Οσο για το 99% θα σου απαντήσω αργότερα γιατί τώρα φορτίζω το λάπτοπ. Πάντως και αυτό να συμβαίνει δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας για το υπόλοιπο 1%.
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, nikοs είπε Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε win11 δεν μου εμφανίζει τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας και δεν φορτίζει πάνω από 99% έχει κανείς καμιά ιδέα? Μια χαρά βλέπεις το υπόλοιπο της μπαταρίας, είτε αφήνεις τον κενσορα επάνω στο εικονίδιο… είτε πατάς επάνω του, είτε πατάς μετά μέσα στο υπόλοιπο…
nikοs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 42 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μια χαρά βλέπεις το υπόλοιπο της μπαταρίας, είτε αφήνεις τον κενσορα επάνω στο εικονίδιο… είτε πατάς επάνω του, είτε πατάς μετά μέσα στο υπόλοιπο… Ναι το ποσοστό επι τοις εκατό το βλέπω , δεν εμφανίζεται ο χρόνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα