andreas1gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Αν και είχα απαγορεύσει στα win11 να κατεβάζουν οδηγούς, πάλι κατέβηκε ο παρακάτω οδηγός και δεν αφήνει να ανοίξω το πρόγραμμα γραφικών της AMD. Έχετε κάποια λύση; Στο δίκτυο το μόνο που βρήκα ήταν να κάνω ότι έκανα, αλλά και πάλι την ξανά κατεβάζει την ενημέρωση… Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Αυτό το έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό το έκανες; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.askwoody.com/forums/topic/guide-to-using-wumgr-for-windows-10-updates/ https://www.askwoody.com/forums/topic/guide-to-using-wumgr-for-windows-10-updates/ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω δοκιμασα και να το αλλαξω απο Group policy εκλεισα το windows update service παλι μου περναει ανανεωμενους οδηγους που δεν δουλευουνε με την καρτα μου Νομιζω το φτιαξα με το group policy editor; μου πε pending install αλλα δεν καταφερε να κανει το install..απλα δεν δουλευουν τα update τωρα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Wheysted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Wheysted είπε Νομιζω το φτιαξα με το group policy editor; μου πε pending install αλλα δεν καταφερε να κανει το install..απλα δεν δουλευουν τα update τωρα Δυστυχώς και εγώ δεν Κατάφερα να βγάλω άκρη, εκτός αν κλείσω εντελώς τις ενημερώσεις, πράγμα που δεν θέλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Με το προγραμμα που εβαλα παραπανω μπορείς να επιλέξεις ποιο απντεητ θα κοψεις.Αφου πρωτα εγατασταθηκε ο ντραιβερ τον εκοψα απο το προγραμμα και μετα εκανα απεγατασταση και εγκατασταση του τελευταίου χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Επειδη σε καθε αναβαθμιση του AMD Driver από το AMD Software παρατηρω το ιδιο, αφηνω τον Windows Update να κανει την ενημερωση μονος του και μετα παω απο Device Manager και βαζω τον τελευταιο Driver (αυτον που εκανε προηγουμενως εγκατασταση το AMD Software). Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο αλλα ο Windows Update δεν ξαναψαχνει να ξανακατεβασει Driver μετα απο αυτη την ενεργεια. Η ρυθμιση που ειπε πιο πανω καποιος απο τις Ιδιοτητες Συστηματος δε δουλεψε για εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 win11 + AMD έχουν αρκετά θέματα ακόμα, google κ θα δείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Kthulhou είπε win11 + AMD έχουν αρκετά θέματα ακόμα, google κ θα δείτε Το ίδιο θεμα υπάρχει εδώ και καιρό και στα 10άρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα