Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ipal, μετά τις 23:00 περίπου, το ίδιο και για το Παγκράτι. Μάλλον έκλεισαν οι κουζίνες; δεν ξέρω....

Η χθεσινή μου εμπειρία, προετοιμάστηκα για σουσάκι, μέχρι που έφαγα άκυρο απ το ραντάρ :P Μετά παράγγειλα burgerακι όπου περίμενα μία ώρα να έρθει. Μετά από επικοινωνία μου με το τσατ, μ ενημέρωσαν πως έγινε κάποιο μπέρδεμα και θα πάει τότε ο ντελιβεράς να παραλάβει. Τελικά ήρθε 20 λεπτά μετά την επικοινωνία μου. Μου δωσαν και 10ρικάκι για συγγνώμη.

Απ ότι φαίνεται θέλουν δουλειά ακόμη όπως κάθετι νέο. 

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 hours ago, ipal said:

Όλα "κλειστά" τα μαγαζιά τους, και Αθήνα και Χαλάνδρι. Μάλλον βαρέθηκαν να μοιράζουν 10€ και κατέβασαν ρολά για σήμερα...

Εκτός αν κλείνουν στις 23:00.

Ναι κλείνουν 11

Δημοσ.

μπαινουν και βγαινουν τα ιδια μαγαζια απο την εφαρμογη. Οποτε μπηκε παλι σημερα το γνωστο σουβλατζιδικο και καναμε παραγγελια να προλαβουμε.Ηρθε η παραγγελια σε 30 λεπτα και καθως ερχεται σου δειχνει που ειναι ο ντελιβερας μαζι με ονομα και κινητο τηλεφωνο.Οποτε ξερεται πλεον ανυπαντρες κορασιδες τι να κανετε :)

Δημοσ.

Παραγγειλα και εγω και σε λογαριασμό 15 ευρώ πλήρωσα 2.5 ευρώ. Αν και άργησε παραπάνω απο τον αναγραφόμενο χρόνο το καταστημα να ετοιμάσει την παραγγελία, απεναντίας η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη.Αρκετά χρήσιμη η δυνατότητα να βλέπεις που βρίσκεται κάθε στιγμή ο διανομέας. 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 7/10/2021 στις 10:46 ΜΜ, SilentVoice είπε

Σαιτ βλεπω, αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο εκει;

ΜΟΝΟ με εφαρμογη στο κινητο δουλευει το νεο αυτο μαγαζι; :huh: Ολα τα υπαρχοντα μαγαζια-πλατφορμες food delivery λειτουργουν μια χαρα απο υπολογιστη.

Θα πρεπει δηλαδη να του δωσω προσβαση σε παρα πολλα δεδομενα μου για να δω απλα αν εχει μαγαζια στην περιοχη μου; Που απο ο,τι βλεπω απο τα σχολια στις περισσοτερες ΔΕΝ εχει;

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πριν αρχίσει η προσφορά μου έβγαζε αρκετά καταστήματα (αν και δεν την είχα χρησιμοποιήσει). Όσο περνούσαν οι μέρες ελαττώνονταν. Πλέον με δείχνει εκτός ραντάρ... Καλά πήγε αυτό.

Δημοσ.

Και εμένα σήμερα με βγάζει εκτός ραντάρ παρόλο που μέχρι χθες είχε καταστήματα κανονικά. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι Κυριακή και μπορεί να είναι κλειστά πολλά από τα καταστήματα η να έχουν λιγότερους ντελιβεραδες.. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Σαιτ βλεπω, αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο εκει;

ΜΟΝΟ με εφαρμογη στο κινητο δουλευει το νεο αυτο μαγαζι; :huh: Ολα τα υπαρχοντα μαγαζια-πλατφορμες food delivery λειτουργουν μια χαρα απο υπολογιστη.

Θα πρεπει δηλαδη να του δωσω προσβαση σε παρα πολλα δεδομενα μου για να δω απλα αν εχει μαγαζια στην περιοχη μου; Που απο ο,τι βλεπω απο τα σχολια στις περισσοτερες ΔΕΝ εχει;

Και η Wolt έτσι ξεκίνησε.

Ούτως ή άλλως ο αρχικός σκοπός ενός delivery app είναι να παραγγείλεις από το κινητό σου. Μην πάρεις τηλέφωνο απευθείας στο κατάστημα όπως παλιά.

Αλλά συμφωνώ, πλέον είναι μειονέκτημα να μην έχεις το web interface.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Και η Wolt έτσι ξεκίνησε.

Εισαι σιγουρος οτι ξεκινησε ετσι; Θυμαμαι οτι εξαρχης εβλεπες περιοχες στην Wolt στο site της. Σε αυτο δεν βλεπεις. 

1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Ούτως ή άλλως ο αρχικός σκοπός ενός delivery app είναι να παραγγείλεις από το κινητό σου. Μην πάρεις τηλέφωνο απευθείας στο κατάστημα όπως παλιά.

Δηλαδη δεν κανει delivery στο σπιτι; Μονο σε πλατειες, γηπεδα, παραλιες κλπ; 

Τηλεφωνο εχουμε να παρουμε 10 χρονια. Παραγγελιες απο πισι κανουμε απο τοτε. 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα πρώτη μέρα είχε πάνω από 10 μαγαζιά. Δεύτερη είχε 1 και το βράδυ είδα και 2ο. Πλέον δεν έχει κανένα. Μιλάμε για τρελή επιτυχία

Δημοσ.

Χαλάνδρι πάντως που είμαι, μια χαρά έχει αρκετά μαγαζιά. Νομίζω είδα και κάνα 2 καινούργια μόλις. Εντάξει, στο Χαλάνδρι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και πληθώρα καταστημάτων. Λογικά θα πέσει τελευταίο.

Δημοσ.
31 minutes ago, SilentVoice said:

Χαλάνδρι πάντως που είμαι, μια χαρά έχει αρκετά μαγαζιά. Νομίζω είδα και κάνα 2 καινούργια μόλις. Εντάξει, στο Χαλάνδρι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και πληθώρα καταστημάτων. Λογικά θα πέσει τελευταίο.

Χαλάνδρι είναι τα κεντρικά τους και η πρώτη περιοχή που ξεκίνησαν οπότε λογικό να έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...