Aias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Αυτος ειδε τα σκουρα και εξαφανιστηκε (Μαν....), αλλος κλειστος και ανοιγει αυριο κοκ χαχαχα Παει ο μανδρακης...πηγαινε a mondo pizza και παρε το πινερλι με τα 2 τιγανητα αυγα.Το ειχε καποτε στα 3.70 και το τιμουσα δεοντος.Τωρα στα 4.70 δεν το επαιρνα αλλα αφου ειναι free θα θυμηθω τα παλια
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλή προσφορά αλλά εμένα μου έχουν ακυρώσει ήδη δύο παραγγελίες (μου δώσανε από ένα ταληρο κουπόνι για συγνώμη βέβαια) και περιμένω εδώ και μια ώρα την Τρίτη παραγγελία (με χρόνο παράδοσης 25-30 λεπτά)... Βέβαια τα παίρνουμε σχεδόν τσάμπα αλλά και πάλι. 1 1 1
gpapadakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Aias είπε Παει ο μανδρακης...πηγαινε a mondo pizza και παρε το πινερλι με τα 2 τιγανητα αυγα.Το ειχε καποτε στα 3.70 και το τιμουσα δεοντος.Τωρα στα 4.70 δεν το επαιρνα αλλα αφου ειναι free θα θυμηθω τα παλια χαχα ευχαριστω ειμαι σε διαιτα-γυμναστικη (-20 κιλα σε 2 μηνες ), παραγγειλα ομως για φιλο σε αλλη περιοχη... 1 1
Narayan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δοκίμασα τρεις διευθύνσεις σε τρεις διαφορετικές περιοχές και μου λέει συνέχεια πως είμαι εκτός "ραντάρ". Uninstall και πάμε πίσω στο e-food. 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Narayan είπε Δοκίμασα τρεις διευθύνσεις σε τρεις διαφορετικές περιοχές και μου λέει συνέχεια πως είμαι εκτός "ραντάρ". Uninstall και πάμε πίσω στο e-food. Και εμένα το ίδιο μου λεει
carolosjk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Χθες μου έβγαζε καμιά 10αρια μαγαζιά. Σήμερα μόνο 1 Ινδικό. Τι έγινε; 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Πεσαν ολα τα ορνεα πανω στο πτωμα του efood 1
MikeJ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, carolosjk said: Χθες μου έβγαζε καμιά 10αρια μαγαζιά. Σήμερα μόνο 1 Ινδικό. Τι έγινε; Λογικά έλαβε δημοσιότητα το κουπόνι λόγω ινσόμνια και σάιτ προσφορών και τα καταστήματα βγήκαν off από την εφαρμογή. 1 1
kalmik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Αμφίβολη η ποιότητα με τέτοιες προσφορές... ο νοών νοείτω!
paylidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 thanks ts ΑΛΛΑ Τι διάολο. Έφαγα ένα δεκάλεπτο να βάλω παραγγελία κ μολις πάω να πατήσω πληρωμή εξαφανίστηκε το κατάστημα. ωραίοι ρε… Τώρα έμεινα με την όρεξη… 1 1
safridia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παλαιο Φαληρο γιοκ. Τρωμε πορτα και απο ντελιβεραδικα, καταντια
SilentVoice Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Κεραστε κάνα φίλο σας σε άλλη περιοχή που καλύπτει αν θέλετε. Εντάξει, εχθές που παράγγειλα και εγώ, έλεγε η πρώτη εκτίμηση πως θα φάμε σε 30' . Περιμέναμε...Περιμέναμε, μόλις έκλεισε η 1 ώρα από την παραγγελία, άνοιξα το chat τους και μου είπαν πως έχει πολύ μεγάλο φόρτο το κατάστημα. Σε 3 λεπτά με πήραν τηλέφωνο από την rocket και μου είπαν πως θα φύγει η παραγγελία σε 6 λεπτά (12 έκαναν) και θα μου δώσουν 10€ κουπόνι. Ήρθε η παραγγελία και ο ντελιβερας μου ζήτησε 1000 συγγνώμη, έχετε δίκιο κλπ... (εντωμεταξύ το μόνο που τους είπα στο τσατ ήταν 'ξέρετε σε πόση ώρα θα φάμε?' ). Εν τέλει στο συγκεκριμένο μαγαζί τους έβαλαν το 50% έκπτωση, χωρίς να περιμένει το μαγαζί ότι θα έχει τόση δουλειά για να έχει προετοιμαστεί. Παράγγειλα σήμερα πάλι από αλλο μαγαζί με 50%, με το 10ρικο κουπόνι. Αρχική αξία 26€ φαγητό, πλήρωσα μόνο 3€. Μαζί με τα χθεσινά, 41€ και πλήρωσα 5.5€ . Εντάξει, τα στομάχια μας γέμισαν και έχουμε φαγητό και για αύριο. Όσο για το efood, 10€ κουπόνι από καθυστέρηση μισής ώρας πάνω από τον εκτιμώμενο χρόνο, δεν έχει δώσει ποτέ. Ναι θέλει δουλειά το app της rocket,αλλά έχει μόνιμους όλους τους ντελιβεραδες και ξηγηθηκε με δεκαρικακι. 1
ipal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλα "κλειστά" τα μαγαζιά τους, και Αθήνα και Χαλάνδρι. Μάλλον βαρέθηκαν να μοιράζουν 10€ και κατέβασαν ρολά για σήμερα... Εκτός αν κλείνουν στις 23:00. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ipal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα