Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Αυτος ειδε τα σκουρα και εξαφανιστηκε (Μαν....), αλλος κλειστος και ανοιγει αυριο κοκ 

χαχαχα

Παει ο μανδρακης...πηγαινε a mondo pizza και παρε το πινερλι με τα 2 τιγανητα αυγα.Το ειχε καποτε στα 3.70 και το τιμουσα δεοντος.Τωρα στα 4.70 δεν το επαιρνα αλλα αφου ειναι free θα θυμηθω τα παλια :)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή προσφορά αλλά εμένα μου έχουν ακυρώσει ήδη δύο παραγγελίες (μου δώσανε από ένα ταληρο κουπόνι για συγνώμη βέβαια) και περιμένω εδώ και μια ώρα την Τρίτη παραγγελία (με χρόνο παράδοσης 25-30 λεπτά)... Βέβαια τα παίρνουμε σχεδόν τσάμπα αλλά και πάλι. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Aias είπε

Παει ο μανδρακης...πηγαινε a mondo pizza και παρε το πινερλι με τα 2 τιγανητα αυγα.Το ειχε καποτε στα 3.70 και το τιμουσα δεοντος.Τωρα στα 4.70 δεν το επαιρνα αλλα αφου ειναι free θα θυμηθω τα παλια :)

χαχα  ευχαριστω ειμαι σε διαιτα-γυμναστικη (-20 κιλα σε 2 μηνες :-) ), παραγγειλα ομως για φιλο σε αλλη περιοχη... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δοκίμασα τρεις διευθύνσεις σε τρεις διαφορετικές περιοχές και μου λέει συνέχεια πως είμαι εκτός "ραντάρ".

Uninstall και πάμε πίσω στο e-food.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Narayan είπε

Δοκίμασα τρεις διευθύνσεις σε τρεις διαφορετικές περιοχές και μου λέει συνέχεια πως είμαι εκτός "ραντάρ".

Uninstall και πάμε πίσω στο e-food.

Και εμένα το ίδιο μου λεει

IMG_20211008_163603.jpg

Δημοσ.
3 minutes ago, carolosjk said:

Χθες μου έβγαζε καμιά 10αρια μαγαζιά. Σήμερα μόνο 1 Ινδικό. Τι έγινε;

Λογικά έλαβε δημοσιότητα το κουπόνι λόγω ινσόμνια και σάιτ προσφορών και τα καταστήματα βγήκαν off από την εφαρμογή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

thanks ts

ΑΛΛΑ

Τι διάολο. Έφαγα ένα δεκάλεπτο να βάλω παραγγελία κ μολις πάω να πατήσω πληρωμή εξαφανίστηκε το κατάστημα. 

ωραίοι ρε… Τώρα έμεινα με την όρεξη…

A108ADE0-545B-4649-9B71-879334C8730B.gif

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κεραστε κάνα φίλο σας σε άλλη περιοχή που καλύπτει αν θέλετε.

Εντάξει, εχθές που παράγγειλα και εγώ, έλεγε η πρώτη εκτίμηση πως θα φάμε σε 30' . Περιμέναμε...Περιμέναμε, μόλις έκλεισε η 1 ώρα από την παραγγελία, άνοιξα το chat τους και μου είπαν πως έχει πολύ μεγάλο φόρτο το κατάστημα. Σε 3 λεπτά με πήραν τηλέφωνο από την rocket και μου είπαν πως θα φύγει η παραγγελία σε 6 λεπτά (12 έκαναν) και θα μου δώσουν 10€ κουπόνι.

Ήρθε η παραγγελία και ο ντελιβερας μου ζήτησε 1000 συγγνώμη, έχετε δίκιο κλπ... (εντωμεταξύ το μόνο που τους είπα στο τσατ ήταν 'ξέρετε σε πόση ώρα θα φάμε?' ). Εν τέλει στο συγκεκριμένο μαγαζί τους έβαλαν το 50% έκπτωση, χωρίς να περιμένει το μαγαζί ότι θα έχει τόση δουλειά για να έχει προετοιμαστεί.

Παράγγειλα σήμερα πάλι από αλλο μαγαζί με 50%, με το 10ρικο κουπόνι. Αρχική αξία 26€ φαγητό, πλήρωσα μόνο 3€.

Μαζί με τα χθεσινά, 41€ και πλήρωσα 5.5€ . Εντάξει, τα στομάχια μας γέμισαν και έχουμε φαγητό και για αύριο.

Όσο για το efood, 10€ κουπόνι από καθυστέρηση μισής ώρας πάνω από τον εκτιμώμενο χρόνο, δεν έχει δώσει ποτέ. Ναι θέλει δουλειά το app της rocket,αλλά έχει μόνιμους όλους τους ντελιβεραδες και ξηγηθηκε με δεκαρικακι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα "κλειστά" τα μαγαζιά τους, και Αθήνα και Χαλάνδρι. Μάλλον βαρέθηκαν να μοιράζουν 10€ και κατέβασαν ρολά για σήμερα...

Εκτός αν κλείνουν στις 23:00.

Επεξ/σία από ipal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...