Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους,

εχω ξεκινησει μια πιστοποιηση μεσω coursera ΙΒM Data Analyst και επειδη δεν ειμαι απο τον χωρο της πληροφορικης, αν κ εχω μεταπτυχιακα κ πιστοποιησεις ενα σωρο (είναι ασχετα με τον προγραμματισμο), εχω σκαλωσει λιγο με την python.

γενικοτερα τα συγκεκριμενα μαθηματα, αλλα κ καποια αλλα παρακολουθω ταυτοχρονα απο τη σελιδα mathesis.gr, ξεκινανε σχετικα ευκολα κ μετα σου πετανε 50 γραμμες κωδικα , χωρις να εξηγουν πως κ γιατι.

θεωρουν πολλα πραγματα αυτονοητα κ απο οσο εχω καταλαβει αν κ ειναι μαθηματα για αρχαριους, ειναι για aρχαριους στην python και οχι γενικα στον προγραμματισμο.

οταν βλεπω τις λυσεις, στο 90% καταλαβαινω πως κ γιατι, αλλα δυσκολευομαι να γραψω μονος κωδικα.

μπορειτε να μου προτεινετε υλικο κατα προτιμηση online που να εξηγει τις λυσεις για να καταλαβαινω τι γινεται κ να μαθαινω καλυτερα;

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, demmian είπε

online που να εξηγει τις λυσεις

Ποιές λύσεις να εξηγεί; Του mathesis;

Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις να μάθεις τα βασικά της python από βιντεάκια yt κλπ

Δημοσ.

Ψάξε στο Youtube για τα βίντεο-μαθήματα του Ψούνη. Έχει μεταξύ άλλων και για Python και, από το λίγο που είχα δει, είναι εξαιρετικά αναλυτικός. Ξεκινάει με θεωρία και συνεχίζει με ασκήσεις, που τις εξηγεί βήμα-βήμα, απλά και κατανοητά.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

@Vista32σε ευχαριστώ πολύ . Ξεκίνησα να βλέπω λίγο τα βίντεο του ψουνη κ φαίνεται πολύ καλυτερος από άλλους που έχω δει ως τώρα .

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και είπες πως έχεις κάνει κάποια μεταπτυχιακά, υποθέτω πως μάλλον γνωρίζεις σχετικά με τον τομέα Data Analysis αλλά, όπως και να΄χει υποθέτω πως έχεις μια πολύ καλή γνώση Μαθηματικών, σε linear & non-linear algebra επίπεδο. Αν όχι, θα πρέπει να βελτιωθείς και εκεί παράλληλα με την python. 

• Like 1
Δημοσ.

@The_Mentor σε ευχαριστω για το σχολιο. η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν τρελαινομουν για τα μαθηματικα , αλλα δεν ειμαι και ασχετος. μου αρεσει πολυ ομως η διδασκαλια, το story telling και γενικα η επεξηγηση και επιχειρηματολογια με γραφηματα κλπ. 

νομιζω αν καταφερω να ξεπερασω τον σκοπελο python.. θα τα παω καλα. 

κ στην python δλδ τα καταλαβαινω , απλα δυσκολευομαι να γραψω δικο μου κωδικα. 

@Lanike71 @Vista32 @The_Mentor ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ τις απαντησεις σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...