demmian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους, εχω ξεκινησει μια πιστοποιηση μεσω coursera ΙΒM Data Analyst και επειδη δεν ειμαι απο τον χωρο της πληροφορικης, αν κ εχω μεταπτυχιακα κ πιστοποιησεις ενα σωρο (είναι ασχετα με τον προγραμματισμο), εχω σκαλωσει λιγο με την python. γενικοτερα τα συγκεκριμενα μαθηματα, αλλα κ καποια αλλα παρακολουθω ταυτοχρονα απο τη σελιδα mathesis.gr, ξεκινανε σχετικα ευκολα κ μετα σου πετανε 50 γραμμες κωδικα , χωρις να εξηγουν πως κ γιατι. θεωρουν πολλα πραγματα αυτονοητα κ απο οσο εχω καταλαβει αν κ ειναι μαθηματα για αρχαριους, ειναι για aρχαριους στην python και οχι γενικα στον προγραμματισμο. οταν βλεπω τις λυσεις, στο 90% καταλαβαινω πως κ γιατι, αλλα δυσκολευομαι να γραψω μονος κωδικα. μπορειτε να μου προτεινετε υλικο κατα προτιμηση online που να εξηγει τις λυσεις για να καταλαβαινω τι γινεται κ να μαθαινω καλυτερα; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από demmian
Lanike71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, demmian είπε online που να εξηγει τις λυσεις Ποιές λύσεις να εξηγεί; Του mathesis; Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις να μάθεις τα βασικά της python από βιντεάκια yt κλπ
demmian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Εννοούσα να έχει ασκήσεις κ να εξηγεί τις λύσεις, ώστε να καταλαβαίνω τη μεθοδολογία
Vista32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ψάξε στο Youtube για τα βίντεο-μαθήματα του Ψούνη. Έχει μεταξύ άλλων και για Python και, από το λίγο που είχα δει, είναι εξαιρετικά αναλυτικός. Ξεκινάει με θεωρία και συνεχίζει με ασκήσεις, που τις εξηγεί βήμα-βήμα, απλά και κατανοητά. 1 2
demmian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 @Vista32σε ευχαριστώ πολύ . Ξεκίνησα να βλέπω λίγο τα βίντεο του ψουνη κ φαίνεται πολύ καλυτερος από άλλους που έχω δει ως τώρα . 1
The_Mentor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μιας και είπες πως έχεις κάνει κάποια μεταπτυχιακά, υποθέτω πως μάλλον γνωρίζεις σχετικά με τον τομέα Data Analysis αλλά, όπως και να΄χει υποθέτω πως έχεις μια πολύ καλή γνώση Μαθηματικών, σε linear & non-linear algebra επίπεδο. Αν όχι, θα πρέπει να βελτιωθείς και εκεί παράλληλα με την python. 1
demmian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 @The_Mentor σε ευχαριστω για το σχολιο. η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν τρελαινομουν για τα μαθηματικα , αλλα δεν ειμαι και ασχετος. μου αρεσει πολυ ομως η διδασκαλια, το story telling και γενικα η επεξηγηση και επιχειρηματολογια με γραφηματα κλπ. νομιζω αν καταφερω να ξεπερασω τον σκοπελο python.. θα τα παω καλα. κ στην python δλδ τα καταλαβαινω , απλα δυσκολευομαι να γραψω δικο μου κωδικα. @Lanike71 @Vista32 @The_Mentor ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα