Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, jordanp είπε

Ναι μοιαζει καπως αλλα σε πιο χαμηλη ενταση δηλαδη στο ενα μετρο δεν ακουγεται πολυ. Τι σημαινει αυτο δηλαδη; θα ασχοληθουν αν αποφασισω για εκυηση ;

Νορμάλ είναι.

Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 9:33 ΠΜ, kostasgr78 είπε

APC και το κεφάλι μας ήσυχο.

Σταθερά έχω πάρει διάφορα μοντέλα εδώ και πάνω από 20 χρόνια και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ, ακόμα και σε μακροχρόνια χρήση.

APC Back UPS Pro οι μετασχηματιστες τους σφυριζουν σα κυνηγετικη περιοδο σε χωριο.

Πανε οι εποχες που επαιρνες μια μαρκα και ξενοιαζες.Κοιτας τα μοντελα ξεχωριστα.

• Like 2
Δημοσ.

έχω ένα Cyber Power   ups Model BR1000 ELCD  με αυτα τα χαρακτηριστικά επάνω του:

input 220-240 Vac, 50/60Hz ,1Φ        1000VA/600W             Surge output:220-240Vac ,50/60Hz ,total output current: 10Α.

Το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση...μπορεί να αξιολογήσει κανείς το επίπεδο του? αν αξίζει δηλαδή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αναμενόμενο UPS χωρίς μεταλλικό καπάκι (περίβλημα) να επιτρέπει παρασιτική ακτινοβολία, και αναφέρομε στο βίντεο.

Το μικρόφωνο δεν έλαβε απλά ήχο, αλλά μείγμα ηλεκτροστατικής ενέργειας παλμών.  

Έχω δυο APC   1000 και 1500 ( κατηγορία 500Ε +), καθαρό ημίτονο, αυτά έχουν μετασχηματιστή φίλτρο εναλλασσόμενου, που είναι κάμποσα κιλά.   

Επεξ/σία από Kiriakos-GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...