Batadoum Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να αρχισω και δευτερη δουλεια ως διανομεας τα βραδια για να μενει και τιποτα στην ακρη . Το προβλημα ειναι πως μιλησα μαζι τους και μου λενε πως θα πρεπει να δουλεψω ως αυτοαπασχολουμενος με τιτλο κτησης . Εχω κανονικα ασφαλιση απο την πρωτη δουλεια μου και δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το ολο συστημα 🤨 . Εαν ξερει κανεις τιποτα would appreciate it .
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Α το συνεχίζουν το βιολί; Υπάρχει μια συζήτηση εδώ
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Α το συνεχίζουν το βιολί; Υπάρχει μια συζήτηση εδώ Για τα μάτια του κόσμου ότι ανακοίνωση θέλουν θα βγάλουν. Τι νόμιζες...
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος τι συναπέγεται το «αυτοαπασχολούμενος»;
nosleep Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Πλέον λέγονται Παραστατικά Παρεχόμενων Υπηρεσιών (πρώην τίτλος κτήσης - πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης) https://www.taxheaven.gr/news/55415/titloi-kthshs-me-apd-oa-apodidontai-oi-eisfores-sta-parastatika-parexomenwn-yphresiwn-apo-pote-isxyoyn-oi-nees-diataxeis-poies-einai-oi-exaireseis Άκρη δεν βγάζεις αν χρειάζεται να διπλοπληρώσεις ασφάλεια (φόρο σίγουρα ναι). Ρώτα έναν λογιστή που ξέρει γιατί δεν το κατέχουν όλοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα