Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθε η ώρα της αναβαθμισης-αλλαγής ενός υπάρχον συστήματος με i7-4790k ,ξέρω ότι δεν είναι η ιδανική εποχή κλπ κλπ. Παρολα αυτα πρέπει να γίνει καθώς το προηγούμενο setup θα χρησιμοποιηθεί σε πιο απλές καθημερινές εργασίες. 

Ποσό που διαθέτουμε : εως 900-1000 (χωρίς κάρτα γραφικών) , 1500-1600 με κάρτα γραφικών

Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση καθώς και gaming. Χρησιμοποιούνται εφαρμογές Autocad , catia , solidworks , resolve 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Προς το παρόν όχι θα συνδεθεί με 2 22" full hd με πιθανοτητα αλλαγης σε 27 QHD κάποια στιγμή στο μέλλον

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Αττική 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κατα προτίμηση απο ένα κατάστημα το οποίο να αναλαμβάνει και την σύνθεση του.

Επίσης υπάρχει μια asus gtx 950 oc , η οποία προς το παρόν έχει ανταπεξέλθει αρκετά καλά σε όλα τα games που έχω δοκιμάσει , εκτός απο το warzone που παίζω αρκετά. Εκεί έχουμε range απο 45 μέχρι και 85 fps.

Δημοσ.

Με μπερδεψες...

Το pc θα είναι για παιχνίδια ή για τα προγράμματα που αναφέρθηκαν; 

Η 950 πως πετάχτηκε στη μέση;

Εφόσον θα ασχοληθείς με SOLIDWORKS, μην πάρεις κάτι άλλο από quadro gpu... νομίζω  και το CATIA δεν θα παίξει σωστά χωρίς quadro(είναι και ίδια εταιρεία)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με μπερδεψες...

Το pc θα είναι για παιχνίδια ή για τα προγράμματα που αναφέρθηκαν; 

Η 950 πως πετάχτηκε στη μέση;

Εφόσον θα ασχοληθείς με SOLIDWORKS, μην πάρεις κάτι άλλο από quadro gpu... νομίζω  και το CATIA δεν θα παίξει σωστά χωρίς quadro(είναι και ίδια εταιρεία)

Καλησπέρα , το υπάρχον pc έχει ήδη μια gtx 950 και είμαι σε σκέψεις αν θα την κρατήσω ή όχι. Το pc που θα στηθεί θα είναι για όλα. Τα προγράμματα που ανέφερα τα χρησιμοποιώ λόγω σχολής προς το παρόν οπότε πιο πολύ ερασιτεχνικά...Η 950 μέχρι τώρα δεν μου έβγαλε κάποιο θέμα στην ομαλή λειτουργία τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SpEcTer είπε

Καλησπέρα , το υπάρχον pc έχει ήδη μια gtx 950 και είμαι σε σκέψεις αν θα την κρατήσω ή όχι. Το pc που θα στηθεί θα είναι για όλα. Τα προγράμματα που ανέφερα τα χρησιμοποιώ λόγω σχολής προς το παρόν οπότε πιο πολύ ερασιτεχνικά...Η 950 μέχρι τώρα δεν μου έβγαλε κάποιο θέμα στην ομαλή λειτουργία τους.

Aν επιτρέπεται και δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα να μάθω τι σχολή είναι που διδάσκει αυτά τα μαθήματα...(έστω και Inbox)

Τώρα όσο αφορά το build. Στα λεφτά που διαθέτεις κάνεις τερατάκι pc. Κράτα για την ώρα την κάρτα, να δεις πως θα πάει με τα προγράμματα και αποφασίζεις τι θα κάνεις στην πορεία.

Πρόταση από kavatza, που κάνει και συναρμολόγηση

kavatza.PNG.0006e32ee5da0dbcbffb82b8d62e1002.PNG

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...