giorgaras1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα laptop σκέφτομαι για το DELL Laptop Vostro 3500 15.6'' FHD/i3-1115G4/8GB/256GB SSD/UHD Graphics/Win 10/3Y NBD/Black από τα καταστήματα dell exlcusive store γιατί μόνο αυτά το έχουν με 8gb ram όλα τα άλλα plaisio,media markt,public,kotsovolos το έχουν με 4gb ram. Φοβάμαι να το πάρω από την dell μήπως είναι καμία μετατροπή, μη μου βάλουν κανένα μεταχειρισμένο, μην είναι εισαγωγής. Επίσης επειδή αυτό έχει windows 10 λέτε να μην το πάρω για να περιμένω να βγουν τα windows 11 ή όχι επειδή στην αρχή θα έχουν κάποια buggs Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από giorgaras1000
Kthulhou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, giorgaras1000 είπε Φοβάμαι να το πάρω από την dell μήπως είναι καμία μετατροπή ?????? η Dell, πηγαίνεις στο site τους, βάζεις το service tag του μηχανήματος (το αντίστοιχο ας πούμε serial number) και σου λέει με τι υλικά έφυγε από το εργοστάσιο. Πως σκέφτεσαι πως θα το πάρεις από τη μαμά εταιρεία και θα ναι μεταχειρισμένο ή παραποιημένο.... 2 ώρες πριν, giorgaras1000 είπε μην είναι εισαγωγής από τη στιγμή που (ούτε) τα Dell δε φτιάχνονται στην Ελλάδα....εισαγωγής θα είναι. μπορείς να το πάρεις, έχει 2-3 μέρες που κυκλοφορεί το win11 σαν update, όποτε θες αναβαθμίζεις δωρεάν ΔΕΝ έχω ψαξει, πολύ καλά τα dell αλλά με 600 ευρώ, πιστεύω θα βρεις με καλύτερα χαρακτηριστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα