mants118 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, George268 είπε Δεν το σβήνεις να τελειωνεις...εγω πέταξα το smartphone πηρα ενα απλο κ ησυχασα Smartphone = social media;;; όχι απαραίτητα. 1
elpenor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με τα post που προτείνει το facebook δεν είναι τόσο ότι λένε ψέμματα όπως γράφουν άλλοι σχολιαστές αλλά η ρητορική μίσους, η προτροπή σε πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και η κατάθλιψη που προκαλεί σε αρκετούς νέους και άλλους ευαίσθητους ανθρώπους. 9 ώρες πριν, dieksodo είπε ρισκαροντας τον υπολογιστη μου γιατι βαριεμαι να διαβασω σε τι κανω accept Δηλαδή πριν το GDPR που είχαν ακριβώς το ίδιο tracking με τώρα απλά δεν στο γράφανε ήταν καλύτερα... δεν καταλαβαίνω. Το GDPR σου δίνει μόνο δικαιώματα και υποχρεώνει το website να σου λέει τι δεδομένα σου παίρνει.... δεν προσθέτει κάποιο κίνδυνο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από elpenor 3
BELL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλά επίσης στο δικαστήριο ο Mark αρνήθηκε ότι παρακολουθεί τους χρήστες του
ethereum Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οπως το εννοεί ο Zuck έχει δικιο , τεχνικά φροντίζει για την ασφάλεια των χρηστών του , το πρόβλημα ειναι το ίδιο το μέσο , όπως το εννοεί η κυρία το ίδιο μπορει να πει καποιος και για το twitter κτλπ , ήδη το facebook ειναι heavy regulated Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ethereum
dieksodo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 hours ago, elpenor said: Το πρόβλημα με τα post που προτείνει το facebook δεν είναι τόσο ότι λένε ψέμματα όπως γράφουν άλλοι σχολιαστές αλλά η ρητορική μίσους, η προτροπή σε πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και η κατάθλιψη που προκαλεί σε αρκετούς νέους και άλλους ευαίσθητους ανθρώπους. Δηλαδή πριν το GDPR που είχαν ακριβώς το ίδιο tracking με τώρα απλά δεν στο γράφανε ήταν καλύτερα... δεν καταλαβαίνω. Το GDPR σου δίνει μόνο δικαιώματα και υποχρεώνει το website να σου λέει τι δεδομένα σου παίρνει.... δεν προσθέτει κάποιο κίνδυνο. πριν το gdpr den παταγα 50 accept τη μερα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dieksodo είπε πριν το gdpr den παταγα 50 accept τη μερα Γινοταν αυτοματα. απλα δεν στο λεγανε.
dieksodo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 minute ago, CaratNaturelle said: Γινοταν αυτοματα. απλα δεν στο λεγανε. ακριβως στο λεγανε μια φορα το μηνα ξερωγω ή οταν ηταν σημαντικο τωρα με αυτη τη μπουρδα που ονομαζεται gdpr εχει πληθωριστει τοσο πολυ το συστημα των warnings [που πια κανεις δεν τα προσεχει εντωμεταξυ πολλα σιτες εχουν σπαμσ και αλλα τοσα εχουν μια δυνατοτητα για notificcation subscription στο calendar Που ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για σπαμ στο αιφονι αλλα το gdbr θα μας σωσει
Dr_73 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Σε 10 χρόνια θα τον θυμάται κανείς ; 9 ώρες πριν, George268 είπε Δεν το σβήνεις να τελειωνεις...εγω πέταξα το smartphone πηρα ενα απλο κ ησυχασα Από το 2015 είμαι καθαρός ! Nokia με πλήκτρα, μόνο κλήσεις. 1
George268 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Σε 10 χρόνια θα τον θυμάται κανείς ; Από το 2015 είμαι καθαρός ! Nokia με πλήκτρα, μόνο κλήσεις. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...Εχω βαρεθει να χανω τον φορτιστη!!! καθε 14 μερες θελει φορτιση!
Akanthos! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Άσε μας ρε Zuckerberg με τις παρόλες σου! Σε πιστέψαμε ... Προτιμώ να ακούω τον Paul Westerberg!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα