alexandros9019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Εργαλεία ενός συστήματος που δεν μπορούμε καν να αντιληφθούμε, παρ' όλα αυτά σχολιάζουμε λες και ο Ζούκι και ο κάθε Ζούκι απευθύνεται σε μας προσωπικά... Δικό τους το παιχνίδι, αυτοί θέτουν κανόνες, αυτοί κόβουν και ράβουν. Αν νομίζει κανείς ότι είναι μια απλή εταιρειούλα η Facebook, τι να πω... 1
dream21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Για την ψυχη της μάνας του το κάνει. προτεραιότητα σαφως η ασφαλεια των χρηστών 😆
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δηλαδή τζάμπα έκανα αντιγραφή εκείνο το κειμενάκι γραμμένο στα κεφαλαία οτι δεν του επιτρέπω να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου ;;;
evkar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δύναμη ο Ζούκ , αχτύπητος , τρομερός , αλλά όταν κατέθετε στην επιτροπή του κογκρέσσου στην έρευνα για τις εκλογές του 2017 τα είχε κάνει πάνω του . Πως δεν τον έχουν κλείσει ακόμη για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές μου κάνει εντύπωση , σε αυτά οι αμερικανοί δεν παίζουν. Μάλλον τον χρειάζονται για δικές τους δουλειές οι κάθε κυβερνήσεις και τον ανέχονται. Να μην έχει την τύχη της ΑΤΤ ,που την έσπασαν σε δέκα κομμάτια με την ενεργοποίηση του anti trust νόμου . Ένας τύπος που έβγαλε λεφτά στις πλάτες των άλλων με μέτριες έως αδιάφορες εφαρμογές ,κατά τη γνώμη μου πάντα. 2
liakinen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δεν έκανα λογαριασμό ποτέ και δεν σκοπεύω και όχι δεν ζω στο βουνό απομονωμένος. 3
ideal09 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, evkar είπε Δύναμη ο Ζούκ , αχτύπητος , τρομερός , αλλά όταν κατέθετε στην επιτροπή του κογκρέσσου στην έρευνα για τις εκλογές του 2017 τα είχε κάνει πάνω του . Πως δεν τον έχουν κλείσει ακόμη για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές μου κάνει εντύπωση , σε αυτά οι αμερικανοί δεν παίζουν. Μάλλον τον χρειάζονται για δικές τους δουλειές οι κάθε κυβερνήσεις και τον ανέχονται. Να μην έχει την τύχη της ΑΤΤ ,που την έσπασαν σε δέκα κομμάτια με την ενεργοποίηση του anti trust νόμου . Ένας τύπος που έβγαλε λεφτά στις πλάτες των άλλων με μέτριες έως αδιάφορες εφαρμογές ,κατά τη γνώμη μου πάντα. Το αν είναι μέτριες και αδιάφορες εφαρμογές καλώς η κακώς το καθορίζουν τα νούμερα και τα άτομα που το χρησιμοποιούν.
drpaneas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Εχουμε γεμίσεις αρνητές στις μέρες μας. Τι trend κι αυτό ... 2
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Αρνούμαι οτι σηκώνω το βράδυ, ανοίγω το ψυγείο και μακελεύω ό,τι βρω μπροστά μου
mants118 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δεν κερδίζει από την ασφάλεια των χρηστών αλλά από την ανασφάλεια τους. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Παλια πιστεψα για λιγο οτι το facebook το εφτιαξε ενας φοιτητης για να επικοινωνει με τα φιλαρακια του. Μετα απο λιγο ειδα τι κανει και πως εξαπλωθηκε και τοτε καταλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα