Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργαλεία ενός συστήματος που δεν μπορούμε καν να αντιληφθούμε, παρ' όλα αυτά σχολιάζουμε λες και ο Ζούκι και ο κάθε Ζούκι απευθύνεται σε μας προσωπικά... Δικό τους το παιχνίδι, αυτοί θέτουν κανόνες, αυτοί κόβουν και ράβουν.

Αν νομίζει κανείς ότι είναι μια απλή εταιρειούλα η Facebook, τι να πω...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τζάμπα έκανα αντιγραφή εκείνο το κειμενάκι γραμμένο στα κεφαλαία οτι δεν του επιτρέπω να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου ;;;

Δημοσ.

Δύναμη ο Ζούκ , αχτύπητος , τρομερός , αλλά όταν κατέθετε στην επιτροπή του κογκρέσσου στην έρευνα για τις εκλογές του 2017 τα είχε κάνει πάνω του . Πως δεν τον έχουν κλείσει ακόμη για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές  μου κάνει εντύπωση , σε αυτά οι αμερικανοί δεν παίζουν. Μάλλον τον χρειάζονται για δικές τους δουλειές οι κάθε κυβερνήσεις και τον ανέχονται.  

Να μην έχει την τύχη της ΑΤΤ ,που την έσπασαν σε δέκα κομμάτια  με την ενεργοποίηση του anti trust νόμου . Ένας τύπος που έβγαλε λεφτά  στις πλάτες των άλλων με μέτριες έως αδιάφορες εφαρμογές ,κατά τη γνώμη μου πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, evkar είπε

Δύναμη ο Ζούκ , αχτύπητος , τρομερός , αλλά όταν κατέθετε στην επιτροπή του κογκρέσσου στην έρευνα για τις εκλογές του 2017 τα είχε κάνει πάνω του . Πως δεν τον έχουν κλείσει ακόμη για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές  μου κάνει εντύπωση , σε αυτά οι αμερικανοί δεν παίζουν. Μάλλον τον χρειάζονται για δικές τους δουλειές οι κάθε κυβερνήσεις και τον ανέχονται.  

Να μην έχει την τύχη της ΑΤΤ ,που την έσπασαν σε δέκα κομμάτια  με την ενεργοποίηση του anti trust νόμου . Ένας τύπος που έβγαλε λεφτά  στις πλάτες των άλλων με μέτριες έως αδιάφορες εφαρμογές ,κατά τη γνώμη μου πάντα.

Το αν είναι μέτριες και αδιάφορες εφαρμογές καλώς η κακώς το καθορίζουν τα νούμερα και τα άτομα που το χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Παλια πιστεψα για λιγο οτι το facebook το εφτιαξε ενας φοιτητης για να επικοινωνει με τα φιλαρακια του.

Μετα απο λιγο ειδα τι κανει και πως εξαπλωθηκε και τοτε καταλαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...