Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το Xiaomi mi11 lite 5g με το οποίο είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Το θέμα που έχω και και κρατιέμαι να μη πουλήσω είναι το NFC. Δουλεύω καθημερινά τις ανέπαφες πληρωμές από Εθνική τράπεζα. Στο προηγούμενο κινητό Samsung a40 ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάποιο POS. Το NFC δούλευε απροβλημάτιστα σε όλα. Με το Xiaomi το NFC δουλεύει σε κάποια POS αλλά όχι σε όλα. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα είναι αυτές που δεν λειτουργεί. Βγάζει μήνυμα δοκιμάστε άλλο τερματικό η άλλη κάρτα ή error. Ξαναλέω ότι με το samsung δεν είχα ποτέ θέμα. Είμαι σε φάση που πια ντρέπομαι να πληρώσω με το κινητό μήπως και δεν δουλέψει. Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα ή ξέρει πώς να το λύσω; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σε πος ποιας τράπεζας;Εγω πουθενά δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα πλέον.Παλία μερικά πος της Εθνικής δεν δέχονταν την συναλλαγή.

Εχει η Εθνική ανέπαφες συναλλαγές για το κινητό;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε πος ποιας τράπεζας;Εγω πουθενά δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα πλέον.Παλία μερικά πος της Εθνικής δεν δέχονταν την συναλλαγή.

Εχει η Εθνική ανέπαφες συναλλαγές για το κινητό;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.nbg.socialpay

Δημοσ.

Όχι παλιά ήταν στα δικά της σημεία. Τώρα είναι κανονικά σε όλα με NFC. Στα lidl π.χ. δούλεψε το NFC. Σε κάποια σημεία του Μασούτη δεν δούλεψε. Σε καφέ μπαρ που πηγαίνω σε κάποια δουλεύει σε κάποια όχι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...