totem_lost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700 EU 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Όχι 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5-6'' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ! 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; iOS 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Whatsapp, instagram etc Κατέστρεψα το παλιό μου iPhone 7 και ψάχνω να το αντικαταστήσω με κάποια άλλη συσκευή της Apple. Θέλω να μείνω στο ίδιο μέγεθος οπότε είμαι ανάμεσα στο iPhone 12 mini, το Χ/XS και στο SE 2nd gen. Ξέρω οτι το 12 mini υποστηρίζει 5G (πράγμα όχι τόσο σημαντικό για μένα αφού δεν κάνω πολύ βαριά χρήση σε δεδομένα πχ παιχνίδια), αλλά με προβληματίζει η διάρκεια της μπαταρίας, έχει κάποιος εμπειρία; Κατασκευαστικά (αντοχή υλικών) είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα, ή είναι εύθραυστο όπως πχ το 8; Κάθε συμβουλή δεκτή! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από totem_lost
koutsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, totem_lost είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700 EU 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Όχι 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5-6'' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ! 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; iOS 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Whatsapp, instagram etc Κατέστρεψα το παλιό μου iPhone 7 και ψάχνω να το αντικαταστήσω με κάποια άλλη συσκευή της Apple. Θέλω να μείνω στο ίδιο μέγεθος οπότε είμαι ανάμεσα στο iPhone 12 mini, το Χ/XS και στο SE 2nd gen. Ξέρω οτι το 12 mini υποστηρίζει 5G (πράγμα όχι τόσο σημαντικό για μένα αφού δεν κάνω πολύ βαριά χρήση σε δεδομένα πχ παιχνίδια), αλλά με προβληματίζει η διάρκεια της μπαταρίας, με δεδομένο οτι είναι αρκετά ακριβότερο από τα άλλα. Έχει κάποιος εμπειρία με το 12 mini; Κατασκευαστικά (αντοχή υλικών) είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα, ή είναι εύθραυστο όπως πχ το 8; Κάθε συμβουλή δεκτή! Βασικά πρέπει να αποφασίσεις τι budget θα διαθέσεις. Το 12 mini έχει διπλάσια τιμή από το xs. Δεν θα πήγαινα σε se μιας και το θεωρώ απαρχαιωμενο σαν σχεδιασμό. Το xs είναι η μέση λύση και μάλλον εκεί θα πήγαινα αν δεν ήθελα να ξοδεψω πολλά λεφτά. επίσης έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία από το mini και θα παίρνει updates για ακόμα 3 χρόνια!
totem_lost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Που βλέπεις οτι το iPhone 12 mini έχει διπλάσια τιμή από το xs; Και τα δυο κοντά στο 700 άρι τα βρίσκω καινούρια και στα 64GB (μάλιστα το 12mini είναι λιγάκι φθηνότερο). Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από totem_lost
koutsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, totem_lost είπε Που βλέπεις οτι το iPhone 12 mini έχει διπλάσια τιμή από το xs; Και τα δυο κοντά στο 700 άρι τα βρίσκω καινούρια και στα 64GB (μάλιστα το 12mini είναι λιγάκι φθηνότερο). Επειδη έχει βγει εκτός κυκλοφορίας το xs για αυτό βλέπεις αυτές τις ηλιθιες τιμές από κάποιους. Εννοείται δεν αξίζει να δώσεις 700 για μια συσκευή 3 χρόνων! Θεωρούσα ότι θα πάρεις μεταχειρισμένο το xs. Αν έχεις σκοπό να δώσεις 700€ πήγαινε σε 12 mini φυσικά. 21 λεπτά πριν, totem_lost είπε Που βλέπεις οτι το iPhone 12 mini έχει διπλάσια τιμή από το xs; Και τα δυο κοντά στο 700 άρι τα βρίσκω καινούρια και στα 64GB (μάλιστα το 12mini είναι λιγάκι φθηνότερο). Πάντως στη θέση σου θα έβλεπα και το απλό 12, μιας και έχει μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη από το mini αλλά είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος! 2
totem_lost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ναι όντως έχει αρκετά μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά έχει και μεγαλύτερη οθόνη να υποστηρίξει και από οτι είδα σε διάφορα crash tests η διαφορά είναι 1 ώρα (και 100+ ευρώ). Αλλά thanks για το tip θα το κοιτάξω!
nat10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 11:34 ΠΜ, totem_lost είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700 EU 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Όχι 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5-6'' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ! 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; iOS 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Whatsapp, instagram etc Κατέστρεψα το παλιό μου iPhone 7 και ψάχνω να το αντικαταστήσω με κάποια άλλη συσκευή της Apple. Θέλω να μείνω στο ίδιο μέγεθος οπότε είμαι ανάμεσα στο iPhone 12 mini, το Χ/XS και στο SE 2nd gen. Ξέρω οτι το 12 mini υποστηρίζει 5G (πράγμα όχι τόσο σημαντικό για μένα αφού δεν κάνω πολύ βαριά χρήση σε δεδομένα πχ παιχνίδια), αλλά με προβληματίζει η διάρκεια της μπαταρίας, έχει κάποιος εμπειρία; Κατασκευαστικά (αντοχή υλικών) είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα, ή είναι εύθραυστο όπως πχ το 8; Κάθε συμβουλή δεκτή! γτ δεν παιρνεις το 13 mini?αφου θα δωσεις 700ε για 1 χρονο παλιο κινητο ..δωσε +150ε για 128GB νεο μοντελο
totem_lost Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αυτό ακριβώς έκανα! Το 13 mini είναι τρελό κινητό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα