antirix024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα. Θέλω να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή από i5 σε i7 και κατ' επέκταση motherboard και μνήμη. Θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση/άδεια των windows; Έχω Windows 10 (Retail) άδεια που έχω μεταφέρει από Windows 7.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Θελουν πάλι ενεργοποίηση αν αλλαξεις mb
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Οι retail άδειες δεν δένουν με το hardware. Αν θέλεις και δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε έναν λογαριασμό microsoft για να συνδεθεί η άδεια χρήσης με τον λογαριασμό σου και μετά τις αλλαγές, μόλις συνδεθείς πάλι σε λογαριασμό ms θα σου ανακτήσει και την άδεια. 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ασχέτως retail αν αλλάξει μητρική θα χρειαστεί να μιλήσει τηλεφωνικά με MS για ενεργοποίηση.... Βλέπει αλλαγή βασικού HW και δεν αναγνωρίζει άδεια. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Dragonlordcv2002
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Απλά την αφαιρείς από το pc που είναι εγκατεστημένη με τις εντολές slmgr /upd slmgr /cpky σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και την ενεργοποιείς στο άλλο pc. https://www.windowscentral.com/how-transfer-windows-10-license-new-computer-or-hard-drive 1
antirix024 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Απλά την αφαιρείς από το pc που είναι εγκατεστημένη με τις εντολές slmgr /upd slmgr /cpky σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και την ενεργοποιείς στο άλλο pc. https://www.windowscentral.com/how-transfer-windows-10-license-new-computer-or-hard-drive Thanks, φίλε. Ναι έχω λογαριασμό MS γιατί έχω και το Office 365 original (και προφανώς και το OneDrive).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα