Kaboomzer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Γεια σε όλους. Όπως λέει ο τίτλος έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ με 4GB RAM στο ένα σλοτ και θέλω να προσθέσω άλλα 4 στο άλλο. Έχω όμως μπερδευτεί με τις συμβατότητες και τις επιλογές στο σκρουτζ. Επισυνάπτω screenshot με τη ραμ που υπάρχει από το cpu-z. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ.
nick0lis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα πάρεις μια ddr3 PC3 10700 4GB DDR3 RAM Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από nick0lis
GATE123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε Γεια σε όλους. Όπως λέει ο τίτλος έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ με 4GB RAM στο ένα σλοτ και θέλω να προσθέσω άλλα 4 στο άλλο. Έχω όμως μπερδευτεί με τις συμβατότητες και τις επιλογές στο σκρουτζ. Επισυνάπτω screenshot με τη ραμ που υπάρχει από το cpu-z. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ. Τρέξε αυτό το πρόγραμμα και θα δεις πια είναι συμβατή https://www.crucial.com/content/dam/crucial/support/scan/downloads/CrucialScan.exe και μέχρι πόση ram μπορείς να βάλεις.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Πιο συγκεκριμένα, σε αριθμό/ μεριές τσιπάκια συμβατή είναι αυτή. Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα