koutsoupias4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει και σε εσας. Ειναι η δευτερη φορα που μου τρωνε λεφτα. Εκει που επαιζα στο καζινο του στοιχιμαν μου βγαζει ενα καλο γυρο και βγαζει κατευθειαν σφαλμα. Κανω reload και δεν εχει περασει το κερδος. Μιλαω με τμημα εξυπηρετησης και δεν βρισκουν τιποτα. Μαλιστα μου ειπαν οτι γραφει ο συγκεκριμενος παροχος (iSoftBet) οτι σε περιπτωση δυσλειτουργιας δεν μετραει ο γυρος. 2 φορες με τον συγκεκριμενο παροχο μου εφαγαν λεφτα και απο την στοιχιμαν δεν τους καιγεται καρφι. Η απαντηση τους ειναι εμεις δεν βρισκουμε κατι αρα ολα καλα. Εχει συμβει και σε εσας; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;
Petros Electron Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει και σε εσας. Ειναι η δευτερη φορα που μου τρωνε λεφτα. Εκει που επαιζα στο καζινο του στοιχιμαν μου βγαζει ενα καλο γυρο και βγαζει κατευθειαν σφαλμα. Κανω reload και δεν εχει περασει το κερδος. Μιλαω με τμημα εξυπηρετησης και δεν βρισκουν τιποτα. Μαλιστα μου ειπαν οτι γραφει ο συγκεκριμενος παροχος (iSoftBet) οτι σε περιπτωση δυσλειτουργιας δεν μετραει ο γυρος. 2 φορες με τον συγκεκριμενο παροχο μου εφαγαν λεφτα και απο την στοιχιμαν δεν τους καιγεται καρφι. Η απαντηση τους ειναι εμεις δεν βρισκουμε κατι αρα ολα καλα. Εχει συμβει και σε εσας; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Περα απο την πλακα, μονο αν έκανες εκείνη την ώρα κάποιο "screen recorder" μπορείς να αποδείξεις ότι ζημιώθηκες . Τι να πω, ισως να ηταν τυχαίο ή να ειναι "σύστημα" να το κάνουν (κάποιος κώδικας φυσικά, που τρέχει, μην νομίζεις οτι το κανει άνθρωπος). Οσο για το θεμα τζόγου, ειναι επιλογή του καθενός. Το αν ειναι σωστό η οχι, ειναι άλλο θέμα.Το να "κράζουμε" δεν οδηγεί πουθενά. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron
LabrakisG1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, koutsoupias4 είπε Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως. Έχεις αποδεχτεί τα πάντα κατα την εγγραφή σου οπότε εκτός αν είχες κάποιο πρόγραμμα καταγραφής οθόνης που να αποδεικνύει αυτό που λες,το ξεχνάς και πας παρακάτω.
gbras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ποιος ο λογος που ασχολεισαι με αυτο? Δεν ξερεις οτι στο τελος χαμενος θα βγεις ετσι και αλλιως? 1
TuXaKoS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδιά τώρα σοβαρά. Όπως και στα καζίνο, σε αυτά τα μηχανήματα, ξέρουν ΠΟΣΟΙ θα κερδίσουν και ΤΙ θα κερδίσουν (εδώ, ακόμα πιο εύκολο). Για ποιο λόγο να κάνουν κάτι περισσότερο όπως αυτό που υποθέτει ο TS;
Metal Heart Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί και σε παιχνίδι πόκερ του pamestoixima. Δε νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες, απλώς δεν ασχολούνται. Κερδισμένοι είναι, ούτως ή άλλως.
nikosmat7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Κάνε παράπονο σε κάνα σχετικό site με κριτικές/παράπονα και δες μήπως ασχοληθούνε εκείνοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα