nickvas19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα αναζητω ένα 6πυρηνο με ενσωματωμένα. Να μου πείτε ποια εταιρία αξιζει αυτή την περίοδο και επισης μητρική μνήμες κουτι τροφοδοτικο και δίσκος. τελος καποια μαγαζια αξιόπιστα που μπορουν να κάνουν το build. ευχαριστω
nickol-us Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Budget+6core+igpu=I5 10400 Στα υπόλοιπα, αν και δεν δίνεις φοβερές πληροφορίες (budget, χρήση κτλ), πηγαίνοντας οικονομικά: Μητρική Μνήμες Δίσκος Τροφοδοτικού Κουτι Φυσικά μπορούν να υπάρξουν άπειρες παραλλαγές, εξαρτάται πάντα τι ζητάει ο καθένας. Αν έδινες περισσότερες πληροφορίες ίσως υπήρχε κάποια πιο ταιριαστή πρόταση για σένα 2 1
nickvas19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Για fusion360 το θέλω.και σερφάρισμα πολλές καρτέλες και video rendering. επισης θέλω ένα μαγαζί να μου το στήσει γτ εγώ ψιλόβαριεμαι.
nickol-us Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nickvas19 είπε Για fusion360 το θέλω.και σερφάρισμα πολλές καρτέλες και video rendering. επισης θέλω ένα μαγαζί να μου το στήσει γτ εγώ ψιλόβαριεμαι. Την βαρεμάρα σου θα την πληρώσεις, αφού ποτέ ένα μαγαζί δεν έχει όλα τα προϊόντα ενώ σε μερικά μπορεί να είναι πολύ ακριβό. Fusion 360 σχεδιαστικό 3d; Ερασιτεχνικά, επαγγελματικά; Σίγουρα δεν χρειάζεσαι gpu; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us
nickvas19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ερασιτεχνικά ασχολούμαι. όχι εντάξει δεν είναι τπτ. θα το σηκώσει. αλλά όπως και να χει για αρχή θέλω ένα με ενσωματωμένα και ύστερα βλέπω. ε 20ε δεν με ενοχλεί θενξ. κάποιο άλλο κατάστημα; εάν μπορεί κάποιος να πει 2-3 αξιόπιστα να δω τι παίζει. ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από nickvas19
XristosQts Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο Kavatza Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από XristosQts 1
nickvas19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 αυτό το καβάτζα δεν το ξερά θενξ. μάλλον για τον 10400 θα παω ρε παίδες...
GATE123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, nickvas19 είπε αυτό το καβάτζα δεν το ξερά θενξ. μάλλον για τον 10400 θα παω ρε παίδες... Να κάνω μια διόρθωση. Πάρε μνήμη με 3200MHz γιατί εγώ έκανα λάθος και σου έβαλα με 2666. Καλά θα κάνεις με τον 10400 μιας και έχει ενσωματωμένα γραφικά για να κάνεις προσωρινά την δουλειά σου .
nickvas19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 τέλεια άλλη ερώτηση. ίσως χαζή αλλά έχω να ασχοληθώ καιρό με windows και δεν ξερω τι παιζει. το μηχάνημα θα ναι με λογισμικό κανονικά ;ή όχι; εάν όχι πόσο κοστίζει;
dchatz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) χωρίς λογισμικό είναι αυτά. Αν θες για το σπίτι βρες και βάλε ότι και όπως βρεις. Αν θες να είσαι νόμιμος βρες σε κλειδάδικα με κάνα 10 ευρο. Αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση θες γνήσια+τιμολόγιο, κάπου στα 60-100, αν θυμάμαι Όσο για τη διαδικασία εγκατάστασης του λειτουργικού μη μασήσεις. Προσπάθησε και ότι γίνει. αν το μάθεις θα γλυτώσεις πολύ μπελά στο μέλλον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από dchatz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα