sonikk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Παιδια γεια σας.Εχω κανει μια απεγκατασταση τον google chrome γιατι μου κολλουσε το laptop.Oταν εγινε αυτο απο την επιφανεια εργασιας χαθηκαν καποια εικονιδια που μαλλον αν θυμαμαι καλα ειχα σωσει καποιες ιστοσελιδες που λογικα ειχαν σχεση με τον google chrome και τα ειχα βαλει στην επιφανεια εργασιας σαν shortcut για να τα βρισκω αμεσα.Μετα την απεγκατασταση ομως του google chrome εξαφανιστηκαν αυτα τα εικονιδια απο την επιφανεια εργασιας.Πως μπορω να τα επαναφερω;;; Κανοντας εγκατασταση παλι τον google chrome; Πηγαινοντας στην επαφαναφορα συστηματος δεν μου εμφανιζει καποιο σημειο αναφορας παλιοτερο γιατι εχουν περασει αρκετοι μηνες που εχω να κατεβασω καποιο προγραμμα οποτε δεν μπορω να ανατρεξω πχ μερικες μερες πριν ή μηνες πριν ωστε να επανελθει o google chrome.Δεν ειμαι και σιγουρος αν με επαναφορα συστηματος γινοταν αυτο απλα το αναφερω μηπως βοηθαει. Αν μπορει καποιος να μου πει τι να κανω θα ημουν υποχρεος. Σας ευχαριστω πολυ.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Αφου αφαίρεσες τον chrome εφυγαν και οι αποθηκευμένες σελίδες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Δεν το σκέφτηκες πριν το κάνεις;
sonikk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αφου αφαίρεσες τον chrome εφυγαν και οι αποθηκευμένες σελίδες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Δεν το σκέφτηκες πριν το κάνεις; Αυτο ειναι το θεμα που εγινε κατι εκ παραδρομης ή να βρουμε λυση? Αν επαναγκαταστησω τον google chrome τα αρχεια που ειχα κανει shortcut στην επιφανεια εργασιας θα επανελθουν εφοσον τα ειχα σωσει στον σκληρο?
Αλκης K. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κανε παλι εγκατασταση να δεις.αλλιως δοκιμασε συγχρονισμο με το κινητο σου (ετσι βρηκα εγω παλιους σελιδοδεικτες ) Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Αλκης K.
sonikk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Αλκης K. είπε κανε παλι εγκατασταση να δεις.αλλιως δοκιμασε συγχρονισμο με το κινητο σου (ετσι βρηκα εγω παλιους σελιδοδεικτες ) με εγκατασταση παλι λογικα δεν θα επανελθουν τα οριστικα διαγραφεντα αρχεια που εχουν γινει και απο τον καδο ανακυκλωσης.Ομως βρηκα κατι προγραμματα στο ιντερνετ που αναφερουν για επαναφορα διαγραφεντων αρχειων ακομα και αν εχουν διαγραφει οριστικα απο τον καδο ανακυκλωσης.Αυτο γνωριζει καποιος πώς μπορει να λειτουργησει? Δηλ κανω εγκατασταση παλι τον google chrome,μετα κατεβαζω καποιο προγραμμα απο αυτα και κανω την επαναφορα?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ειχες κάνει λογαριασμό στον chrome? Γιατί αντί να ρωτάς εδω δεν τον εγκατέστησες ξανά; Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί τον απεγκατέστησες εξαρχής.Αν για οποιοδήποτε λόγο σου κολλαγε το λαπτοπ μπορούσες να μην τον χρησιμοποιείς.
sonikk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ειχες κάνει λογαριασμό στον chrome? Γιατί αντί να ρωτάς εδω δεν τον εγκατέστησες ξανά; Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί τον απεγκατέστησες εξαρχής.Αν για οποιοδήποτε λόγο σου κολλαγε το λαπτοπ μπορούσες να μην τον χρησιμοποιείς. Λογαριασμο στο google ναι εχω.Απλα νομιζα εφταιγε αυτος ο browser για το κολλημα.Αν τον εγκαταστησω δηλαδη παλι θα επανελθουν αυτα που χαθηκαν; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από sonikk
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, sonikk είπε Λογαριασμο στο goigle ναι εχω.Απλα νομιζα εφταιγε αυτος ο browser για το κολλημα.Αν τον εγκαταστησω δηλαδη παλι θα επανελθουν αυτα που χαθηκαν; Μπορεί,βάλε τον πάλι.Τι περιμένεις;
sonikk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί,βάλε τον πάλι.Τι περιμένεις; Δεν τον εβαλα ακομη γιατι δυο ατομα μου λενε οτι αν τον βαλω εκ νεου δεν θα επανελθουν αυτα που εχασα και δυο αλλα ατομα οτι θα επανελθουν.Εσυ στην θεση μου θα επαιρνες το ρισκο; Ρητορικο το ερωτημα..Επισης τα δυο ατομα που μου ειπαν οτι θα επανελθει οτι χαθηκε μονο αν με καποιο προγραμμα κανω ανακτηση και οτι αν εγκαταστησω εκ νεου τον goοgle τοτε δεν προκειται να συμβει αυτο.Τον λογο ομως δεν τον καταλαβαινω.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, sonikk είπε Δεν τον εβαλα ακομη γιατι δυο ατομα μου λενε οτι αν τον βαλω εκ νεου δεν θα επανελθουν αυτα που εχασα και δυο αλλα ατομα οτι θα επανελθουν.Εσυ στην θεση μου θα επαιρνες το ρισκο; Ρητορικο το ερωτημα..Επισης τα δυο ατομα που μου ειπαν οτι θα επανελθει οτι χαθηκε μονο αν με καποιο προγραμμα κανω ανακτηση και οτι αν εγκαταστησω εκ νεου τον goοgle τοτε δεν προκειται να συμβει αυτο.Τον λογο ομως δεν τον καταλαβαινω. Πηγαινε σε άλλο μηχάνημα και κάνε log in με τον κωδικό google και κοίτα αν θα σου βγάλει τους σελιδοδείκτες. Αλλιώς κατσε και περίμενε να φτιαχτεί μονο του.
sonikk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πηγαινε σε άλλο μηχάνημα και κάνε log in με τον κωδικό google και κοίτα αν θα σου βγάλει τους σελιδοδείκτες. Αλλιώς κατσε και περίμενε να φτιαχτεί μονο του. Οκ.Αν κ δεν εχω αλλο μηχανημα εγω θα κοιταξω μηπως μπω απο καποιο μηχανημα φιλου. 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πηγαινε σε άλλο μηχάνημα και κάνε log in με τον κωδικό google και κοίτα αν θα σου βγάλει τους σελιδοδείκτες. Αλλιώς κατσε και περίμενε να φτιαχτεί μονο του. Αν μπω απο αλλον browser και μπω με κωδικους gmail στο youtube αυτο θα δειξει κατι η ασχετο; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από sonikk
sonikk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 signomi pou grafo me greeklish alla apo safe mode den me afinei na grapso sta ellinika prin simvei auto pou epatha. Telika den allakse tipote mexri stigmis alla to periergo tis ipothesis einai oti molis mpoutarei kai ksekinaei se kanoniki leitourgia kai PRIN fortosoun ta panta gia kana dekalepto i misaoro leitourgoun ola kanonika.Diladi an me to pou anoiksoun ta windows ta prota deka lepta ola leitourgoun kanonika kai meta ta panta kollane. Episis an se kanoniki leitourgia to afiso na anoiksoyn ola kanonika gia deka lepta px xoris na kano tipota kai patiso kati na anoiksei px enas browser meta to dekalepto tote pali kollane ola.Diladh an thelo na kano kati i prepei me to anoiksoyn ta windows na ksekiniso i an argiso deka lepta tote den me afinei kai kollane ola. Se safe mode leitourgoyn ola kanonika alla me periorismeni leitourgia px den exo ixo logo safe mode. An sas lene kati ola auta peite mou an thelete tin gnomi sas. kai pali signomi pou grafo me greeklish.se safe mode den mporo na allakso glossa.
sonikk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τελικα παιδια η νεκροψια εδειξε το εξης.Πηγα το laptop σε μια αλυσιδα που κανουν επιδιορθωσεις σε υπολογιστες,κινητα κτλ.the fixers λεγεται.Εγω πρωτη φορα πηγα εκει.Μου την προτεινε ενας φιλος οποτε λεω ας δοκιμασω την τυχη μου.Εξηγω στον υπαλληλο τι θελω και τι συμβαινει με το laptop και μου βγαζει απο το κατω μερος του λαπτοπ τον σκληρο ,τον βαζει σε ενα διαγνωστικο οπως μου ειπε και το αποτελεσμα ηταν να βγαλει "υγεια" του σκληρου στο 15 %. Εγω εκεινη την στιγμη ενα σοκ το επαθα για να ειμαι ειλικρινης γιατι αν ισχυει αυτο ειναι τελειωμενος ο σκληρος. Μετα μου προτεινε ο υπαλληλος αν θελω να μπει νεος σκληρος με συγκεκριμενο κοστος αναλογα τα giga.Τωρα το σκεφτομαι.Αυτο με το διαγνωστικο ειναι οντως αξιοπιστο;Εχει εμπειρια καποιος; Να σημειωσω εδω οτι για το διαγνωστικο ελεγχο του σκληρου που δεν κρατησε πανω απο ενα λεπτο της ωρας δεν μου ζητησαν χρηματα.
Nabuko Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τι είναι όλα αυτά που κάνεις? δεν έχουν νόημα. Πως έφτασες από την απεγκατάσταση του chrome στο safe mode? Μήπως αποθηκεύεις τα πάντα στον σκληρό του laptop? Bάλε έναν καινούριο δίσκο για το λειτουργικό και έναν εξωτερικό για όλα τα υπόλοιπα
sonikk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παω να εγκαταστησω εκ νεου τον google chrome και ενω φαινεται οτι εγκαθισταται οταν παω να τον ανοιξω δεν ανοιγει μου βγαινει αυτο το παραθυρο που δεν ξερω τι σημαινει ουτε τι πρεπει να κανω. C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Η εφαρμογη απετυχε να ξεκινησει επειδη η ρυθμιση παραμετρων σε παραθεση δεν ειναι σωστη.Για περισσοτερες λεπτομερεις ανατρεξτε στο αρχειο καταγραφης συμβαντων. Τι σημαινει το παραπανω μηνυμα και τι πρεπει να κανω? Δεν καταλαβαινω τιποτα!! Εκανα βεβαια και restart μετα την εγκατασταση κλπ αλλα τιποτα. Αν μπω απο αλλο μηχανημα που εχει google chrome και συνδεθω στον google account που εχω λογαριασμο εκει υπαρχει περιπτωση να βρω αυτα που ειχα σωσει ως ιστοσελιδες στον google chrome κλπ? Αν καποιος γνωριζει κατι ας απαντησει.Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από sonikk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα