Vxggos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα ! Απόφασησα πρόσφατα να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό! Θα ήθελα μια βοήθεια με τα υγρά, αγόρασα κάποια συμπυκνωμένα αρώματα και δεν ξέρω πως πρέπει να τα αναμιξω για να τα χρησιμοποιήσω.Τα αρώματα που πήρα έχουν αναλογία 20/60,το υγρό δεν θέλω να περιέχει νικοτίνη η αν έχει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλή.Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! (Αφήνω και τα link από τα υγρά τα οποία εδώ) https://www.skroutz.gr/s/24326487/Steampunk-Flavor-Shot-Ry4-Silver-20ml-60ml.html?from=index_recently_viewed https://www.skroutz.gr/s/24339886/Memories-Flavor-Shot-Golden-1000Δρχ-20ml-60ml.html?from=index_recently_viewed
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα! Να κοιτάξεις τις περιγραφές των προϊόντων στα καταστήματα δεν παίζει σαν επιλογή? *ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση. Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και διάλυση. Η νέα σειρά SteamPunk Flavor Shots αποτελείται από 4 γνήσιες καπνικές γεύσεις. Η συσκευασία είναι 60ml μπουκάλι chubby gorilla και περιέχει 20ml συμπυκνωμένου αρώματος.
mak3don Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Θα αγοράσεις βάση χωρίς νικοτίνη σε αναλογία VG/PG ανάλογα τον ατμοποιητη σου αν είναι σφιχτός 50/50 60/40αν είναι ντουμανατος περισσότερο VG 70/30 ακόμα και 80/20 ανάλογα τον ατμοποιητη αυτό ρωτά το στο κατάστημα που θα πάρεις την βάση, ύστερα θα συμπληρώσεις με την βάση το μπουκάλι με το άρωμα που έχεις ως πάνω δηλαδή το μπουκάλι έχει μέσα 20ml άρωμα όμως χωράει 60ml εσύ θα βάλεις αλλά 40ml από την βάση που θα αγοράσεις και θα έχεις σύνολο 60ml έτοιμο υγρό το οποίο καλά είναι να το αφήσεις μερικές μέρες να δέσει με ανακάτεμα μια με δύο φορές κάθε μέρα και είσαι έτοιμος.. προσπάθησα να στο εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται ελπίζω να το κατάλαβες
AntiCambeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 2:24 ΠΜ, mak3don είπε Θα αγοράσεις βάση χωρίς νικοτίνη σε αναλογία VG/PG ανάλογα τον ατμοποιητη σου αν είναι σφιχτός 50/50 60/40αν είναι ντουμανατος περισσότερο VG 70/30 ακόμα και 80/20 ανάλογα τον ατμοποιητη αυτό ρωτά το στο κατάστημα που θα πάρεις την βάση, ύστερα θα συμπληρώσεις με την βάση το μπουκάλι με το άρωμα που έχεις ως πάνω δηλαδή το μπουκάλι έχει μέσα 20ml άρωμα όμως χωράει 60ml εσύ θα βάλεις αλλά 40ml από την βάση που θα αγοράσεις και θα έχεις σύνολο 60ml έτοιμο υγρό το οποίο καλά είναι να το αφήσεις μερικές μέρες να δέσει με ανακάτεμα μια με δύο φορές κάθε μέρα και είσαι έτοιμος.. προσπάθησα να στο εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται ελπίζω να το κατάλαβες Εγώ που επίσης ξεκίνησα το ηλεκτρονικό σε τσιγαρίσιο ατμοποιητή (MTL) με 1 καπνικό υγρό σε μπουκάλι που χωράει 60ml, μου το έφτιαξαν σε κατάστημα, αφού διάλεξα 1 απο τα 4 καπνικά της ίδιας μάρκας που είχε. Το μπουκάλι είχε 10 ml PG (Προπυλενογλυκόλη), πρόσθεσε 2x10 ml βάση με νικοτίνη 6mg/ml+30 ml VG (Γλυκερίνη)=60ml. 1
Baator Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 12:36 ΠΜ, Vxggos είπε Καλησπέρα ! Απόφασησα πρόσφατα να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό! Θα ήθελα μια βοήθεια με τα υγρά, αγόρασα κάποια συμπυκνωμένα αρώματα και δεν ξέρω πως πρέπει να τα αναμιξω για να τα χρησιμοποιήσω.Τα αρώματα που πήρα έχουν αναλογία 20/60,το υγρό δεν θέλω να περιέχει νικοτίνη η αν έχει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλή.Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! (Αφήνω και τα link από τα υγρά τα οποία εδώ) https://www.skroutz.gr/s/24326487/Steampunk-Flavor-Shot-Ry4-Silver-20ml-60ml.html?from=index_recently_viewed https://www.skroutz.gr/s/24339886/Memories-Flavor-Shot-Golden-1000Δρχ-20ml-60ml.html?from=index_recently_viewed Δεν αγόρασες "αρώματα", αγόρασες Shake 'n Vape ή αλλιώς όπως λέγονται, Flavor Shots. To 20/60 που αναφέρεις, δεν είναι αναλογία, απλά σου λέει πως το μπουκάλι των 60ml που αγόρασες, περιέχει 20ml άρωμα που τελικά, θα σου βγάλει 60ml υγρό, όσο και το μπουκάλι. Ως "άρωμα" εννούμε τα μπουκαλάκια των 10/20/30, κτλ. ml, που είναι καθαρά σκέτο άρωμα και το καθένα έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό αραίωσης, π.χ. 10% ή 15%. Έτσι αν π.χ. αγοράσεις ένα μπουκάλι με 30ml άρωμα και πάνω γράφει ότι έχει 15% αραίωση, σημαίνει πως αν το χρησιμοποιήσεις όλο, τελικά θα σου βγάλει 200ml υγρού. Παρένθεση αυτό. Τα Shake N Vape αντίστοιχα, σου λένε πως "αδερφέ, τελικά το υγρό σου 60ml (ή 120, έχει και τέτοια) θα βγει και εγώ σου δίνω τόσο άρωμα όσο χρειάζεσαι για να βγει το υγρό σου σωστό, δεν χρειάζεται να κάνεις υπολογισμούς". Τώρα, από την στιγμή που εσύ δεν θες νικοτίνη, οι υπολογισμοί σου είναι πολύ εύκολοι: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις, είναι τι είδους ατμοποιητή έχεις. Πνευμονικό ή τσιγαρίσιο. Αν είναι πνευμονικός, το υγρό σου καλό θα είναι να το κάνεις να βγει 70/30 σε αναλογία vg/pg. Αν είναι τσιγαρίσιος, 50/50. Μετά είναι απλή μέθοδος των τριών. Έχω 60ml και θέλω το υγρό μου να βγει 50/50. Άρα πρέπει τα 30ml να είναι vg και τα 30pg. Το άρωμα μέσα στα μπουκάλια, πάντα είναι pg. Εσύ πες ότι έχεις τσιγαρίσιο ατμοποιητή. Έχεις ήδη 20ml pg (από το άρωμα σου) και συνολικά θες 30. Άρα πρέπει να προσθέσεις άλλα 10ml pg. Θα πρέπει επομένως να αγοράσεις ένα μπουκαλάκι μηδενική βάση pg και να βάλεις 10ml από αυτό μέσα στο μπουκαλάκι σου. Τα υπόλοιπα 30ml πρέπει να ναι vg. Αγοράσεις λοιπόν και ένα μπουκαλάκι μηδενικής βάσης vg, και βάζεις 30 και από αυτό. Σύνολο 20+10+30=60. Έτοιμο το υγρό σου. Αναλόγως και αν έχεις πνευμονικό. Θες 0.3*60=18ml pg συνολικά στο υγρό σου. Έχεις ήδη 20 από το άρωμα σου, παραπάνω από όσο χρειάζεσαι. Άρα συμπληρώνεις μέχρι πάνω το 60μελο μπουκαλάκι σου με μηδενική vg μόνο και τελείωσες. Δεν θα βγει ΑΚΡΙΒΩΣ 70/30 αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό. Η διαφορά θα είναι ανεπαίσθητη και φυσικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα