Brashida Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Πριν λίγο έκανα βλακεία πρώτα έκανα επανεκκίνηση βγάζοντας τον κωδικό ξεκλειδωματος αντι του τετραψηφιου πιν πάνω από 3 φορές και κλειδώθηκε.τωρα έβαλα το πουκ και μου ζητάει να εισάγω την απαιτούμενο κωδικό πρόσβασης (έχω χιαομι).. έβαλα το πιν το τετραψήφιο μου ζήτησε επιβαιβαιωση το ξανά έβαλα και δεν γίνεται..δικομσα καινούργιο μου ζήτησε επιβαιβαιωση ξανά το ίδιο τπτ.. έβαλα το πιν ξεκλειδωματος ούτε αυτό..έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεται..όταν έβαλα έναν καινούργιο κωδικό και μου ζήτησε επιβαιβαιωση και το ξαναεβαλα έβγαλε για ένα δευτερόλεπτο αλλαγή πιν φόρτωσε αλλά πάλι δεν το δέχτηκε..δεν ξέρω πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο..και Μ έχουν απομινει και 3 προσπάθειες 3
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Πριν λίγο έκανα βλακεία πρώτα έκανα επανεκκίνηση βγάζοντας τον κωδικό ξεκλειδωματος αντι του τετραψηφιου πιν πάνω από 3 φορές και κλειδώθηκε.τωρα έβαλα το πουκ και μου ζητάει να εισάγω την απαιτούμενο κωδικό πρόσβασης (έχω χιαομι).. έβαλα το πιν το τετραψήφιο μου ζήτησε επιβαιβαιωση το ξανά έβαλα και δεν γίνεται..δικομσα καινούργιο μου ζήτησε επιβαιβαιωση ξανά το ίδιο τπτ.. έβαλα το πιν ξεκλειδωματος ούτε αυτό..έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεται..όταν έβαλα έναν καινούργιο κωδικό και μου ζήτησε επιβαιβαιωση και το ξαναεβαλα έβγαλε για ένα δευτερόλεπτο αλλαγή πιν φόρτωσε αλλά πάλι δεν το δέχτηκε..δεν ξέρω πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο..και Μ έχουν απομινει και 3 προσπάθειες Να μην κάνεις βλακείες.Τι το πείραξες;Τι ήθελες να πετύχεις;Το πουκ είναι για την κάρτα και όχι για την συσκευή.Εσύ τι έχεις κλειδώσει;
Brashida Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Να μην κάνεις βλακείες.Τι το πείραξες;Τι ήθελες να πετύχεις;Το πουκ είναι για την κάρτα και όχι για την συσκευή.Εσύ τι έχεις κλειδώσει; Έκανα επανεκκίνηση και μου ζήτησε το πριν κάρτας όπως συμβαίνει πάντα αφού το κάνεις επανεκκίνηση ή απανεργοποιηση...εγω όμως έβαλα το πιν ξεκλειδωματος συσκευής και όχι της καρτας
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ε βάλε το σωστό τώρα. Τα έχεις κλειδώσει όλα τώρα; Βάλε την κάρτα σε άλλο κινητό και κατάργησε το πιν,άχρηστο είναι.
eko13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή χωρίς κάρτα σιμ μέσα. Θα χρειαστεί μόνο ο κωδικός κλειδώματος.
Brashida Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Όλα καλά,πήρα τηλ και βρήκα επιτέλους γραμμή 😌.. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Brashida είπε Όλα καλά,πήρα τηλ και βρήκα επιτέλους γραμμή 😌.. Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει μέχρι τώρα γιατί δεν βγαίνει κανένα νόημα απο όσα έχεις γράψει. 2
GATE123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα θα βγουν οι ελέφαντες και η κλόουν ή αργότερα για να ξέρουμε? Ότι νάνε..... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Problem solved, νημα κλεινει. Ηταν και σε λαθος κατηγορια, αλλα μαλλον το λιγοτερο ηταν αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις